направо си е за репортаж 
-уж не са им рязало от парите на АГ пък така да я окъсат .
Хммммммм трябва да се провери!!!!
извинявай -няма повече 
. В ОБ децата са в съседна стая и ги дават на майките на определен час. Аз родих с операция и едвам се надигах от леглото на втория ден. Вечер бебетата ги даваха последно в 12 и сутринта в 5 и половина. Можех да поспя и да се възстановя, не треперех постоянно кое плаче и защо, ако имаше някое ревливо бебе акушерките идваха и отстраняваха проблема - най-често със залъгалка, не съм забелязала да ги хранят нощем. Това ми помогна много след това, защото Лия докато беше в болницата не ядеше нощем и така си и остана, което е благодат за майката - спиш по 4-5 часа нощем. Това е много време за първескиня.
То да се чудиш смешно ли е, тъжно ли е....Вие бяхте ли подготвени
,както е писала ggg_22 .Ходила съм десетки пъти в АГ да снимам резни репортажи и рядко в залата с новороодените бебетата плачат.ММММММдаааааа 

какъв 15-16 сезон бе

Ти ги направи сценаристите факири :hahaha:10-сет сезона по напред ги подкара
Асистираше на моя доктор при секциото. По едно време ми се беше качил на гръдния кош, защото малката не искаше да излиза ни нормално ни със секцио. Като ни изписаха от болницата и като бутах количката по баирчета ме болеше гръдния кош, явно ми беше пукнал някое ребро или най-малко натъртил. Иначе като разбра, че шефа ми е лекуващия доктор се държеше много любезно с мен

Ти ги направи сценаристите факири :hahaha:10-сет сезона по напред ги подкара

ама за секциота 

снимка на Мадона от сесия ,направена когато е била на 20 год.
ама за секциота 

снимка на Мадона от сесия ,направена когато е била на 20 год.
Изключително неприятно преживяване, което ми спря въздуха лично на мен 
Препоръчани теми