Предучилищната група доста знания натрупа - набор 2002

• 22 631
  • 295
  •   1
Отговори
# 90
Какво става?Къде сте всички ,да не готвите? newsm78 Joy

# 91
  • Sofia
Ехооо ето ме и мен. Аз стая няма да правя. Още преди три години я свършихме тази работа. А преди Коледа купихме бюрото и стола. Голямо лутане беше докато намеря свестен стол ooooh! Не бях се заглеждала до сега по ученическите столове. Много ми се искаше да е от тези с детските мотиви, но установих освен, че са евтини са и много некачествени. Та купих стол детско-юношески с всички екстри, мек и стабилен. Остана само да  купим нов монитор за компютъра и. Това обеща да го свърши баба й. За раничка или чанта не съм се оглеждала още, но ще започна и аз да пооглеждам. Все си мислех, че е рано, но май е по добре от сега да започнем да набавяме.

# 92
Здравейте  Hug
Мойте момичета имат обща стая с едно бюро,но тя каката вече него използва  ooooh! (пише в скута си), така че бюрото е свободно за бъдещата първокласничка. Замислих се и аз за раница,хич не е рано,ама те едни цени  #Crazy Аз не бих отделила повече от 50 лв за раница ....най-много  Peace

# 93
Вчера след работа и аз тръгнах за тези прословути раници да гледам ма те много скъпи бе!Какво ще правим не знам всеки месец по едно нещо трябва да купуваме ,то не стига това ами снощи моята щерка и зъб я заболя!Та ако знае някай добър зъболекар в Бургас моля да сподели! Praynig Praynig Praynig

# 94
здравейте моми4ета,не сь; писъла от доста време,за6тото запо4нах работа и взех по-рядко да пиша тук ,но ви 4ета.а в момента се ядосвам ,4е някой ;и е вклу4ил фонети4ната кирилица и  #2gunfire #Cussing out..............
та,;много се притеснявам ,4е май месец 6те се 4удя какви гимнастики да правя,4е няма кой да ми гледа детето и сам бясна и на управата за тези не6та. #Cussing outпитах в градината,но не ми се отвори парашута,т.е . градината нямала такажа практика.неможе след 30май да си оставя детето в градината. ooooh!незнам какво 6те правя.... Cryа няма кой да я гледа. Sad
В предната тема коментирахме точно това, че по закон децата от 4 група имат право да посещават детската градина и през лятото. Една майка се е обаждала и в общината, където и бяха отговорили, че е вярно. Ето тук чети http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=364481.255
Та относно това преди малко говорих с общината в Бургас ,отдел Образавание и ми казаха че нямаме такава практика да децата да остават в детската градина след изписването от 4група.Направо съм бясна!!!!!

# 95
  • Варна
Здравейте,
ние направихме миналата година стаята на Дария - тя си избра мебелите, има бюро, така че това поне не ми е на дневен ред. Разбрах, че в едното училище, към което съм се насочила ще има родителска среща през март - надявам се да се запозная с госпожите.
meri_zajo, моля те използвай бутона редактирай, когато пускаш два поста един след друг

# 96
meri_zajo,
и аз туй щях да пиша, както и да напомня, че не сме в чат.

Peace

# 97
  • нейде там, където ....
Изписването на децата трябва да е при постъпване в първи клас. Уточнете в Общината какво ще рече "изписване". Коя дата конкретно имат предвид? Нека го "кажат", но писмено.

# 98
ОК.СОРИ!!!! Embarassed Embarassed Embarassed

# 99
  • Варна
Здравейте,
ние направихме миналата година стаята на Дария - тя си избра мебелите, има бюро, така че това поне не ми е на дневен ред. Разбрах, че в едното училище, към което съм се насочила ще има родителска среща през март - надявам се да се запозная с госпожите.
meri_zajo, моля те използвай бутона редактирай, когато пускаш два поста един след друг
Да не сте се насочили към училището до нас, ГС Раковски?

# 100
здравейте моми4ета,не сь; писъла от доста време,за6тото запо4нах работа и взех по-рядко да пиша тук ,но ви 4ета.а в момента се ядосвам ,4е някой ;и е вклу4ил фонети4ната кирилица и  #2gunfire #Cussing out..............
та,;много се притеснявам ,4е май месец 6те се 4удя какви гимнастики да правя,4е няма кой да ми гледа детето и сам бясна и на управата за тези не6та. #Cussing outпитах в градината,но не ми се отвори парашута,т.е . градината нямала такажа практика.неможе след 30май да си оставя детето в градината. ooooh!незнам какво 6те правя.... Cryа няма кой да я гледа. Sad
В предната тема коментирахме точно това, че по закон децата от 4 група имат право да посещават детската градина и през лятото. Една майка се е обаждала и в общината, където и бяха отговорили, че е вярно. Ето тук чети http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=364481.255
Та относно това преди малко говорих с общината в Бургас ,отдел Образавание и ми казаха че нямаме такава практика да децата да остават в детската градина след изписването от 4група.Направо съм бясна!!!!!
именно,и на мен така ми се отговори в градината и ме изкараха от обувките.абе думи нямам......... #Cussing out

# 101
  • Бургас
meri_zajo, отговарям ти тук, че кутията ти е пълна. Благодаря за инфото, но на нас около Младежкия дом ни е по-удобно. А, какво казват от градината? Доколкото знам може да остане детето, ако не навършило 7 години. Дъщеря ни е в предучилищна към училище и свършват със сигурност към края на май.

# 102
  • Варна
Деспина, за "Найден Геров" става въпрос.

# 103
bisera,ние сме навършили 7г. а от градината отказват да я вземат защото имали входни номера децата и като се изпише не може да се запише наново #Cussing out,а знам че преди година -две оставяха деца специално в нашата градина ,аз съм от М.Р. newsm78и защо са го променили това правило не мога да ти кажа newsm78

# 104
  • нейде там, където ....
Децата не би трябвало да са изписани все още. Малко рано е за това. Преди постъпване в първи клас напускането би трябвало да е по желание на родителите. Каквото и да ви кажат, искайте в писмена форма отговорите. Друг е въпроса, че самите деца имат нужда от преход между градина и училище. При нас това бяха две седмици и не бяха достатъчни.

Общи условия

Активация на акаунт