Жасмина на мама Таня, ела си при нас, и ти си МАЙска сладурана!

• 16 866
  • 288
  •   1
Отговори
# 135
Мимозо, ида! Само да се постопли времето и ще се явим пълен комплект в Северна България, точката си на пресичане с теб ще уточним по-късно. И аз съм ти фен! Особено на покупките, дето ги представяш в КМ и пътешествията.
Ани.. какъв блог, бе душо... И без това понякога ме е срам, че тоя форум вместо блог верно го ползвам.
Нанчи, почнах.. ей тука като почна да пиша и няма свършване, лазя по нервите на хората...
А ти сега занимаваш ли се с преподаване на малки дечица? Както описа за раницата, касетофона, книжките.. иде ми да ти доведа Мартин да о възпитаваш на английски. (Той веднъж слуша баща си по телефона да говори на английски и ме буташе и питаше с полу-отвращение "Тати, кво говори...?"
Гичо, Бубилинке, момичета, благодаря ви.. толкова хубави неща ми казвате, наистина...
Неде, ай лъв ю!

Ивчо Кабрански е много сладък с тестото, мекици ли прави? Вкусни ли бяха?

Имарова, спокойно, вашта възпитателна школа явно е друга. "Маринови" ли следвате? И незнам какво се оплакваш все от Иван. Аз колкото пъти го видя е тих, кротък възпитан и понеже много ми харесва, седя и се пуля в него и го зяпам и той уплах получава от мен и като отвори едни ей такива очи...

Познайте какво ще готвя? Пиле!! урааа! С грах! урааа!  Grinning

Хубава вечер Ви пожелавам и ще надничам тука като Дърта Клюкарка, дано има кво да чета.

П.С. Пепсън, ти и Хриси къде говорите холански? Не беше ли в Брюксел?  newsm78 И да знаеш, че ако имаше ФАСИЛИТИС, така да се каже, у Българско и аз щях да запиша Мартин на плуване.. Не! Направо във водата щях да го родя!

# 136
Любе да ти е жив,здрав и голям късметлия порасналия Сами!!!

Вярвам,че ще ни покажеш нагледно какво сътворихте с Иво от така разви5хрилия се тестен купон WinkВесело изкарване на празника и приятни и желани подаръци на рожденника.

# 137
  • Велико Търново
ЛЮБА,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПОРАСНАЛОТО ТИ МОМЧЕ!ПОЖЕЛАВАМ МУ ДА РАСТЕ МНОГО ЗДРАВО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ ЗА РАДОСТ НА ВСИЧКИ ВИ!пък догодина за подърък му желая една сестричка

# 138

Хубав ден, момичета!

# 139
  • София
Добро утро!Аз вече имам чувството,че живея в щатите през '20-те на миналия век.Оставам си с надеждата,че ако нещата се въртят поне Иван би трябвало да има хубав живот,но внуците няма да ги мисля как ще живеят в кризи.
Имарова, спокойно, вашта възпитателна школа явно е друга. "Маринови" ли следвате? И незнам какво се оплакваш все от Иван. Аз колкото пъти го видя е тих, кротък възпитан и понеже много ми харесва, седя и се пуля в него и го зяпам и той уплах получава от мен и като отвори едни ей такива очи...
Ами то ,че е друга е очевадно,но скоро чакам социалните да ми отнемат родителските права.А за това,че си останала с впечатление ,че е възпитан направо си изкара едно пиене от мен.Ние май сме решили да експериментираме с  първото отроче и да видим дали свободията,която кара като дете ще му помогне в зряла възраст или ще му попречи.Нещо като метода "проба-грешка".

# 140
Михайлова, това ли е което виждам в подписа ти или  newsm78
Дано всичко при вас да е на ред и се развие по най-добрият начин  Hug Praynig( просто не знам какво друго да кажа)  Ще стискам много палци и показалци  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 18 фев 2009, 10:03 от gi4o_pi4o

# 141
  • София
Недеее, истина ли е това, което виждам в подписа ти??? Flutter
Честито миличка, нека бъде много лека и безпроблемна този път, и да ти донесе най - сладкото бебоче на финала!!!
Стискам ти палци и повече се пази този път, ако трябва си вземи болнични и лежи!!!
Praynig

# 142
Неде, честито! Да е лека! И на финала малка сладка госпожичка!

# 143
Добро утро, дами!
Гичо, мерси за кафенцето!
Неде, честито - лека и безпроблемна и на финала една сестричка на Стоянчо!  Hug
Nanchi, много ме изкефи подхода ти на преподаване в детската градина - браво! И аз така си мисля - много малко им трябва на мъничките - и веднага са го запаметили, а съчетанието с представянето нагледно с картинки и звук е много успешно.
Дени, къде си? И какво му се кефиш толкова на това пиле с грах  Mr. Green
Браво на Ивчо Кабрански - от малък си личи че ще бъде голям домакин и кулинарството го привлича. А това е много занимателен метод - аз съм го пробвала с моделин (комплекта ни беше подарък от Ирка на коледното парти) и Никол много се кефи, не минава и ден без да си "помачка" моделина.
Сега един пример по прилаганото от нас възпитание (не го наричам с име, тъй като взаимствам различни методи и за да не ни обвинят че крадем): снощи приготвяме вечерята и Никол има огромно желание да се включи. Аз реших да и доставя удоволствие и и разреших да къса салатата, от което тя беше много доволна. Веднага я похвалих "Браво, мами, точно така!" за да стимулирам още повече желанието й. При което тя ме пита "Мами, аз защо толкова бързо се научих?" През това време тати чука пържолки и реши да внесе и възпитателен елемент в цялата работа и и отговаря "Човек цял живот се учи моето момиче" и аз ги оставих да си вършат работата и да си филосовстват  Mr. Green Като се приготвяхме да си лягаме и тати явно реши да затвърди знанията и я пита "Никол, я кажи на мама какво прави човек цял живот?" и тя отговаря "Човек цял живот се учи да чука"  Joy  Joy  Joy
Извод: Много да се внимава със съчетаването на нагледните материали и подходи при възпитателния процес, защото децата възприемат всичко в буквалния смисъл на думата!
Хубав и слънчев ден!

# 144
Неде   bouquet!!!
Люба, със закъснение да ти е жив и здрав рожденика. Да е все така чаровен и усмихнат! Много да те радва и много да ти помага!
Аз напоследък нямам настроение да пиша, само чета, но ако се измъкна само с поздравите, рискувам да си навлека нечий гняв, тъй че ще се разпиша Simple Smile
Люба ме беше питала какво стана с доктора от "Пирогов". Ами нищо все още. Почти всеки месец ходим на дело и всеки път го отлагат за след един месец. Съдът все не може да вземе окончателно решение. Случаят стана като с медиците ни в Либия по брой отлагания. Направо нямам думи! Прокурорът съвсем откровено ми каза, че съдът очевидно не иска да го осъди. А аз съм изумена как може човек, наричащ себе си доктор да лъже така нагло, представяйки събитията съвсем не така, както са се случили в действителност. И то не само пред мен, а и пред много други родители. Но какво ли се чудя - гледа и той да отърве кожата. А другото, което ме изуми - този човек в момента (т.е. от една година вече) работи като анестезиолог в някаква частна болница. Това вече не знам на каво прилича!!!!!
Както и да е. Следващото дело е насрочено за края на февруари. Дано е последно.
Иначе за мен - съкратиха ме от работа за съжаление и вече от един месец се мотая. В началото ми беше много кофти, но после спрях да се притеснявам. Опитах се да си намеря работа. Но за съжаление като кажа, че съм бременна и юни месец ще излизам в майчинство, никой не искаше да ме вземе. Така че се отказах да търся повече.
Калоян е добре. Изключително забавен е и е много хитър. Като иска нещо, което знае, че не бива да прави, идва при мен и казва: "Тати каза, че мога да направя еди какво си". А баща му разбира се, изобщо нищо такова не е казал Simple Smile
Радва се уж за бебето и непрекъснато повтаря, че ще го гушка и ще го вози в количката. Онзи ден се прибирам и го гушвам с намерение да го вдигна, а той: "Не ме вдигай, ще те заболи бебенцето!"  Heart Eyes
Някой питаше за Боби и Гого преди много време. Аз с Боби не съм се чувала скоро, но онзи ден срещнах Гого с баба му. Тя каза, че сега вече е добре (той и изглеждаше така, още по-голям чаровник е отпреди). Ще взема да им звънна тези дни Simple Smile
Ами това е от мен. Ще се постарая да се разписвам по-честичко Simple Smile

# 145
  • София
Даниеле радвам се,че се разписа  Hug.Това със съкращението ме озадъчи много,аз си мислех че бременните са защитени от подобни решения във фирмите #Cussing out
 Неде  Heart Eyes,аз като съм сляпа и невиждам те поздравявам със закъснение,ама ще ми прощаваш.Желая ти лека,безпроблемна и щастлива бременност и на финала здрава и хубава "Везничка".
 Бубе,моля те другия път сложи големи удивителни пред изказванията на Никол,че както си четях спокойно и изведнъж щях да умра от смях,а колегите само се спогледаха безмълвно,явно вече ме съжаляват,че съм полудяла.

# 146
Буби, тука съм. Чета си кротко. Никол явно я бива по заключенията - всеки път цели в десятката!

Даниеле, нямаше ли закон, че бременни не може да се съкращават.? Shocked
И в коя частна болница е тоя доктор? Че аз като някаква манна съм решила, че Токуда е БОЛНИЦАТА! И ако и там няма контрол и подбор, вече ще се отчаям съвсем от нашето здравеопазване и закони....

# 147
  • София
Едно голямо благодаря на всички. Зная, че мога да разчитам на вас в палце-стискане и изпращане на положителна енергия.  Hug

# 148
Закон за защита на бременните има, само че аз официално се водя на работа (т.е. плащат ми осигуровките, за да мога да получа майчинство), само че реално не работя там. На това се съгласих след като видях, че нямам шанс да започна другаде работа докато съм бременна. Посъветвах се с адвокат, който в крайна сметка ме убеди, че е по-добре така, отколкото да си търся правата по законов път, защото работодателят има право да ме уволни все пак по някакъв параграф (колкото и сложно да е) и тогава съвсем нищо няма да получа.
А що се отнася до болницата - не е "Токуда". Или е "Гургулят", или е на ул. "Гургулят" (не разбрах точно, щото не се чуваше добре в залата).

# 149
...и и разреших да къса салатата, от което тя беше много доволна. Веднага я похвалих "Браво, мами, точно така!" за да стимулирам още повече желанието й. При което тя ме пита "Мами, аз защо толкова бързо се научих?" През това време тати чука пържолки и реши да внесе и възпитателен елемент в цялата работа и и отговаря "Човек цял живот се учи моето момиче" и аз ги оставих да си вършат работата и да си филосовстват  Mr. Green Като се приготвяхме да си лягаме и тати явно реши да затвърди знанията и я пита "Никол, я кажи на мама какво прави човек цял живот?" и тя отговаря "Човек цял живот се учи да чука"  Joy  Joy  Joy
Записвате ли и бисерите в специална тетрадка!? Жестока е Никол!   hahaha

Общи условия

Активация на акаунт