Ани.. какъв блог, бе душо... И без това понякога ме е срам, че тоя форум вместо блог верно го ползвам.
Нанчи, почнах.. ей тука като почна да пиша и няма свършване, лазя по нервите на хората...
А ти сега занимаваш ли се с преподаване на малки дечица? Както описа за раницата, касетофона, книжките.. иде ми да ти доведа Мартин да о възпитаваш на английски. (Той веднъж слуша баща си по телефона да говори на английски и ме буташе и питаше с полу-отвращение "Тати, кво говори...?"
Гичо, Бубилинке, момичета, благодаря ви.. толкова хубави неща ми казвате, наистина...
Неде, ай лъв ю!
Ивчо Кабрански е много сладък с тестото, мекици ли прави? Вкусни ли бяха?
Имарова, спокойно, вашта възпитателна школа явно е друга. "Маринови" ли следвате? И незнам какво се оплакваш все от Иван. Аз колкото пъти го видя е тих, кротък възпитан и понеже много ми харесва, седя и се пуля в него и го зяпам и той уплах получава от мен и като отвори едни ей такива очи...
Познайте какво ще готвя? Пиле!! урааа! С грах! урааа!

Хубава вечер Ви пожелавам и ще надничам тука като Дърта Клюкарка, дано има кво да чета.
П.С. Пепсън, ти и Хриси къде говорите холански? Не беше ли в Брюксел?
И да знаеш, че ако имаше ФАСИЛИТИС, така да се каже, у Българско и аз щях да запиша Мартин на плуване.. Не! Направо във водата щях да го родя!
Весело изкарване на празника и приятни и желани подаръци на рожденника.
(

!!!