И за друго, и за друго...

Дано по-бързо да свърши 
(поне се усмихва) Поздрав и за вас. http://www.vbox7.com/play:2e9ac653
Кали почна подсмърка още от вторник-сряда миналата седмица и на опитите ми да кажа на свекито да я гледа, за да не се доразболее - тя реши, че тоооочно тогава има страшно неотложни ангажименти (няма да навлизам в подробности, че трябва цели фермани да изпиша мрънкане)... Та в четвъртък едни жълто.зелени сополи бяха факт, аз в абсолютна невъзможност да отсъствам поради командировка, та сестра ми спаси положението... В петък вече аз си я гледах и въпреки усилията да я укрепим, та да можем да дойдем , детето се оправи чак в неделя...
Споделете и вие как смятате да празнувате 
Защо? Защото съм й се скарала за нещо или съм направила забележка или съм тупнала дупето.... Пък баба й я оставя да прави каквото си иска
Да си тръгне пак на ясла и да си се върне дисциплинираното ми дете 

Лека и безпроблемна 

..........та тоя вариант на който сте се спрели ти дава наистина най-добрата възможност.А,за доктора,въпроса ми беше малко риторичен...`що ли си мислех,че така се развиват нещата...дори допусках,че вече са го оправдали/`щото доколкото знам досега май няма многа осъдени доктори при толкова допуснати лекарски грешки/,но пък факта,че дори и докато го съдят си работи/и то с/у заплащане в частна клиника,за мен е направо ужасяващ.Надявам се поне да е по-старателен в работата си/и Господ да пази пациентите
/!
и дано не остане безнаказан!
с тази резервация за детски клуб за рождения ден на Кали. И в София положението с тези детски клубове е почти същото. Ние още не сме мислили и планували нищо за рождения ден, но явно трябва да се замислим. 

.
/:
и от вечерното тържество/уважихме желанието му да поканим само гаджето,но брат му така и не успяхме да не поканим,та на повечето снимки той го играе основен участник и е на преден план......а дъртите гости-наблегнахме на тях `щото там нямаше претенции за количеството- хич не Ви ги показвам,че не са за пред хора снимките/:

, този път всичко ще е наред , сигурна съм
. Желаем ти една малка принцеса на финала! 
.

/