Жасмина на мама Таня, ела си при нас, и ти си МАЙска сладурана!

• 16 862
  • 288
  •   1
Отговори
# 165
Привет в този зимен ден!
Какви страхотни кулинари си имаме - Ивко и Маги, браво на послушните дечица и оправни мами!
чак се засрамвам, че не ъсм веща погачовъртачка! /но виж думи умея да измислям Blush/

приятен следобед в това приказно време ви пожелавам!
И аз не мога да се похваля, че съм погачовъртачка  Joy, затова и такива снимки на моето дете скоро няма да видите  Mr. Green !
Сами, е много готин и от снивмките си личи, че е доволен от РД!
Буби, с камерата направо "Повтори, мама, тоя лаф."

Помня аз още като бяхме бременни, ни прави едни записи в О!Шипка. Какво стана с тях? Абе май е по-добре да не ги показваш, че ще се откажа от второ... като се сетя каква питка бях....

Дени, първо не си била питка  Naughty има го документирано, но точно този филм (където ходим на училището за бремемнни и после на хапка, без пийка) накрая има едни кадри, които трябва да се премахнат, трябва да се засрамя и да пробвам някоя програма за обработка на филми, че и други мами ми го искаха. За сега си остава в архив у нас  Mr. Green.
Шуше  Peace за изпита! Весело изкарване в Лондон и ще чакаме снимков материал!
 Hug на всички!

# 166
  • Велико Търново

Аз малко се увлякох с препоръките - да не взема да стана някоя Люба Кулезич 2  Mr. Green

Аз мога да играя Венетка Райкова Mr. Green

# 167
Дa, Сиске,а  и ще си много достоверна, както си и бременна.   Joy

# 168
  • Велико Търново
Нанчи,като се има в предвид как хем съм умна,хем съм руса ще съм на 100% в стихията си Crazy

Моля ви да стиснете по едни палци към 16.00 часа,че ще водя Божа на гинеколог Sad

# 169
Сиска, ще стискаме  Praynig Ама що ще я водиш?

# 170
  • София
Много хубаво било да си стоиш вкъщи, еххх ... Blush
Възползвахме се с Велизар днес от зимната приказка и сефтосахме шейната.
Ето 100% документиран чист кеф, питайте ме с какъв рев се прибрахме после ooooh! :
http://media.snimka.bg/2192/010639245-big.jpg
http://media.snimka.bg/2192/010639390-big.jpg

Хубав ден на всички! Hug

# 171
Неде-честито!Стискам палци да е лека и безпроблемна  Peace
ЛаДиДа да не се крие ,а да ни се похвали дееее  Grinning
Змейке-в Пловдив съм и така вали..пфууу.Ако Люба успее да намери детегледач съм на линия за кафе   Hug
Болните да оздравяват!
На Шуши честито,а за Лондон блазе и  Grinning

# 172
Сисе, стискам палци при Божа всичко да еОК  Praynig Пиши после, че се притесних.

# 173
Сисе, стискам палци за Божа, а какво стана с детето на гледачката ти!?

# 174
И аз стискам палците за Божа,дано да е наред всичко Praynig
Аз все още храня някакви надежди поне мъж ми да се прибере навреме,че всичките ми резервни варианти за гледане на деца са проверени.....а пък тук времето е ужасно,децата от два дни не са си подавали носовете навън и са също толкова ужасни,майка им-и тя/ама нещо изпушвам явно/......и сега остава да стане чудо,че да сколасам да се видя с Мимозката.Ако ли неще имам ходене до Балчик лятоска......
Олче,пре вас поне сняг има....и сте си сефтосали шейната,за което мога само да Ви завиждам..а ти как си,оправили се?
Ванилка,то точно накрая стана по-ясен филма....на мен поне много ми "бръкна" в душата...ама то явно съм и аз в такова някакво състояние.....на какви курсое ходиш,ако не е тайна?
Нанчи,без всякакви притеснения давай още идеи за филми/дотук вкусовете ни се припокриват на 100% ,та може да извадиш от ръкава нещо дето не съм гледала и ще ми допадне/
Гичо,браво и на твоята помощничка Peace.......аз мрънкам за хлебопекарна,ама покрай работното дете,май ще има да помрънкам още/че то без пари меси и точи/.....Иначе можем да спретнем един кооператив с тебе,ама виртуален,че нещо си ми много на далече/но да знаеш на шофьора съм му казала ,че при следващия курс към вашия край,ще има компания в мое лице/
На Шушката изпращам задочни поздрави за успешно взетия изпит и пожелавам да се обади скоро с подробен разказ за Лондон....пък ако и Ирка се мерне насам,съвсем ще съм доволна/че ще има хем за четене много,хем няма начин да не почнем дискусия интересна........Ирка, Heart Eyes  bouquet,нали знаеш,колко си те обичкам/

# 175
  • Пловдив
Мимозке, аз ей сега в 17.30 свършвам работа и тъкмо на главната работя  Laughing И съм без дете, детегледачът вкъщи ще го поеме  Mr. Green

Любче, дано ти се отвори парашута да се видим, че срамота - на половин час живеем и не сме се виждали 2 месеца почти  Cry

Шуши, ти си нашата гордост, Браво!!! Много поздрави на Ирка и чакаме да се включите  Hug

# 176
  • София
люба, на Ексел за напреднали Peace

# 177
  • Велико Търново
Благодаря ви за загрижеността за Божа.Стори ми се,че едната и срамна устна е срастнала,но това е било само в болния ми поглед CrazyБез да мисля много снощи обвиних баща и,че нищо не прави като я мие,а само я "барбалеска" за което днес се извиних де CrazyПък той преди 2 години пое това "задължение" и аз изобщо не съм я поглеждала Crazy

# 178
Сисе,ограничи четенето из форума до КМ,ДиС и Клю-то,че кой знае какво ще му намериш още на детето Stop..Но иначе факта,че е ОК всичко,може само да ме радва Peace
Аз,така и не можах да се освободя от антуража/а и не бяхме за излизане в комплект,че нервата яко ни беше захапала/...татито,естествено,се прибра по тъмно.....и гладен и изнервен......та  просто нямаше начин да се класирам за излизане....
Тая седмица,ако не лудна,незнам кога ще ..........

# 179

Сипвам по едно много черно и силно кафенце за събуждане.
 Люба, ще си подивяваме заедно. Че гледам и аз нещо давам на късо. #Crazy
 Хем не можем да излезем да се попързаляме, а улицата е пълна с деца, а да не говорим за Т, повръщането и мрънкането. Тук продължава да вали вече трети ден и скоро няма да можем да мръднем от нас. А и нещо сме се разтъжили  с Маги и само за Жоре говорим Sad.  Ама ще се оправим тези дни до Великден, като изгрее слънцето  Crazy
Сиска, много се радвам, че всичко е наред с твоята красавица, ама и аз мисля да поспреш с четенето и инфото. Hug
Люба,  гледай от хубавата страна, че нямаш пекарна. Аз откакто я имам, хептеп качех килата Embarassed  Та поне фигурата, ще запазиш  Hug

Иррррррррка, къде си??????????

Последна редакция: пт, 20 фев 2009, 09:41 от gi4o_pi4o

Общи условия

Активация на акаунт