Жасмина на мама Таня, ела си при нас, и ти си МАЙска сладурана!

• 16 861
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро, дами!

Хайде докато си пиете сутрешното кафе да ви предоставя и четиво: http://www.capital.bg/showblog.php?storyid=678132
Това е медийната изява на любима наша съфорумка. Ейййййй, далече стигна с прословутия си талант за писане....
Само така, Дени! Напред, напред и само напред (тук съм стиснала ръката си в юмрук и съм я вдигнала под ъгъл нагоре).
Пък дано в скоро време се похвалиш и с интервю от Джей Лено.  Mr. Green Щото ние безработните домакини трябва да имаме мат`рял за четене!

Хубав ден!  Hug

# 181
  • София
Здравейте и от мен в този снежен ден. Сиске, добре, че на Божа и няма нищо. Аз затова също съм ограничила четенето навсякъде, че кой знае какво можем да им "намерим" на децата  Peace.
Дени страхотно се е представила пак, визирам писмото по-горе. И аз съм много недоволна от измислената почивка. Да не говорим, че ще ми провали РД на Мони, който се пада в събота и ще трябва да отработвам.

# 182
  • Varna
 Завиждам за снега, във Варна само дъжд се излива от вчера вечерта.  И като се представя,че утре в ранни зори трябва да грейна в хотела, за да отворя на работниците и ме втриса.
  Аз пък нямам нищо против голямата почивка- Първата ми идея беше, че така ще убедя шефчето все пак да отворим хотела за Великдени да  и после да продължим с пакетите но първомайските празници. / Между другото румънци, руснаци също така ще почиват./  Втората ми идея, понеже убеждаването вървеше трудничко, е туристите като не дойдат при нас, аз ще отида при тях Mr. GreenLaughing
 Дени, много хубаво Hug
   Ани, аз отдавна щях да ти пиша, но все забравям, относно големия пъзал като на Ирка.  Аз  купих на Бетка такъв, мисля, че от хиполенд. С големи елеманти, мисля че на кутията пише "макси".

# 183
  • Пловдив
Дени, браво за изявата   bouquet
И на мен не ми харесва ситуацията - най-вече с отработването после  Rolling Eyes Mr. Green

В Пловдив всички по почистването на снега са както всяка година изненадани и едва се придвижих до работата...

Сисе, радвам се, че Божа е ок, ама наистина не се втелясвай толкова  Hug Моя позната така заведе 4-5 месечното си момиченце да му дърпат насила срамните устнички, че се било срастнало  Confused

# 184
цоп и аз, темата свършила преди да се разпиша  Embarassed засрамвам се веднага.
Браво Дени!  smile3501
Ани, заглавието много свежо!  Peace
Искам сняг, ама Варна е само дъжд и кал. Иночка, съчувствам, на Златните предполагам е отново кал, кал и строежи.
Директорката на градината ни по район, обяви нулева година ... и Ема, така да се каже остава на улицата.
Недоволна съм  Wink
Ема вилнее и беснее, от всякъде и изтървах контрола.
Ще ви прочетa, ще се информирам, кое как и ще дам компетентно си мнение по въпросите  smile3503
Поздрав  smile3534 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=328119&pid=10653866

# 185
Здравейте в този зимен ден поне в София де, къде сте бе момичета правите снежни човеци а...браво на вас или решавате проблеми около икономическата криза...браво на вас ..ама все пак минавайте и тук да драсвате по някой ред.
Предвижването сутринта си беше изпитание, колата не запали  ooooh! (трябва вече да и купувам разни работи - имаш кола имаш разходи) и таксито си го чакахме 40мин. връщането ще е сигурно пак същото защото продължава да вали и целия град май е блокиран от непочистени улици. Радвайте се на дъжда Иночка, че такава виелица и студ е тук не е приказка. Сутринта децата не се виждаха милите от шалове, ръкавици и всеки родител го носи, защото а си го пуснал а е потънало до дупето.
Дадоха ни да учиме стихче за 8 март и да ви кажа въобще не ще да слуша аз си говоря тя си блее и на молбите ми да повтаря след мене казва Няма или Не искам. И я оставих на мира няколко дена и вчера случайно почвам да го казвам и тя по мене си го каза цялото, може значи да го запомни но най вероятно под вещото ръководство на лелките, не на майка й.

Да не пропусна да похваля Дени за писмото до министершата и аз побеснях като чух снощи рекламата за новините ей казвам ви прилоша ми. Аман от неработни дни като сме си вкъщи харчиме пари които нямаме и после става олеле малеле. Доста са неприятни тези моменти и с отработването разбива ти се режима. Но ми остава надеждата че времето може и да е хубаво и да се порадвам на дъщеря си  Heart Eyes
Сиске ама си и ти да тормозиш така и себе си и детето... Naughty
Оставям ви с пожелания да няма болни а много игри навън в снега (където го има).

# 186
Дени, много се изкефих на това, че си изказваш мнението и искаш отговор на задаваните от теб въпроси ( а мисля аз и на много други, хора ), но едва ли някой ще ти отовори Thinking
Люба, бих се радвала да ми дойдеш на гости, но го отложи, че Петрохан е затворен, заради лавина и сме откъснати от останалата част на Родината  Mr. Green Ама, ако мъж ти има път до София и аз бих се придвижила до там ( по 2 часа път ни е, при почистени пътища)
Ей, такава е картинката от моят прозорец

Пастичка, много и готино тигърчето  Heart Eyes Hug
Галюшка и Маги така ми прави като и дадоха стихче. Само, че тя не го каза ни веднъж пред мен и аз реших, че просто ще мълчи на тържеството, а тя си го каза цялото (пред само казваше, че това си е за градината и не се казва на др. място  #Crazy)

Последна редакция: пт, 20 фев 2009, 14:23 от gi4o_pi4o

# 187
Добър ден, дами!
Сисе, добре че на Божа и няма нищо! Горкото детенце, а ма майка му е в такова положение, че не можеш и да и се скараш, само това те оправдава  Naughty
Дени, браво на тебе  newsm10! Подкрепям те напълно, а като слушам и гледам повечето хора не искат почивни дни и после "отработване" - пълно безумие, но така е защото тези които го гласуват, те никога не отработват. Като даваш почевни дни - давай ги, без други условия, а доводите са направо смешни.
Гале, браво на Мариска! При нас за тържество никой не говори, но вчера им занесох нагледни материали за Баба Марта - картинки за оцветяване и стихче - малко да стимулирам образователния процес Mr. Green
 Hug на всички!

# 188
  • София
Здрасти,
минавам само да се обадя, че такава апатия ме е налегнала. ooooh! Нищо не ми се прави, само лежа и гледам да похапна. А времето навън е меко казано снежно. Сутринта заведох Стоян на ясла с шейната точно, за да не го нося. Той беше много щастлив от факта и не мръдна  Mr. Green
И аз да кажа, че се възхитих от изказаната гражданска позиция от Дени - и то типично в нейн стил  Peace
Сиске, не се вкарвай във такива филми, бе жена. Добре, че Божа е добре.
Любе завидях ти за помощника - Гичо да си дава парите за хлебопекарна - ти си я имаш жива  hahaha Много е готин Ивчо, и да не си го нарекла дИвчо вече, я колко е оправен, занаята е хванал човека вече.
Ох пък аз трябва да ходя на работа сега, но мисля утре да компенсирам със спускания свободен стил с шейната и Стоян.
Лек ден и приятни почивни дни.   bouquet

# 189
  • Плевен
Привет!

Дени , голямо Бравос имаш и от мен   bouquet, дано го прочете поне г-жа Министершата....

При нас също не спира да вали и незнам докъде ще стигне, то са едни преспи, едно чудо. Траяна днес като излязохме по едно време каза - Уф не го искам този сняг , много е голям /дълбок  Mr. Green.

Хайде и малко снимки да видите що е то голям сняг през февруари  Laughing, започват от тук  http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10655840

# 190
Ох,да докладвам,че и аз вчера мрънках заради дъжда......ама днес и Пловдив е снежен и картинката е красива само през прозореца/имах спешно излизане и първо чаках сума време шофьора да ми пристигне,а пък после какво пътуване му спретнахме-през един квартал....ама с екшън,но така,като си намирам работа дето не е на централен булевард ooooh!.....щото в наше село-там само май се чисти/
Гичо,хич и не съм се засилила....пък и покрай метеорологичната прогноза и обстановка и мъжа не ще да пътува......тъкмо одеве ми разправяше,че се карал с шефа,`щото капиталиста му ниеден си седи на топло под климатика и само зор дава/пък като закъсат в снега,няма той да ходи да ги дърпа бусовете....и после само ще намила,че са направили много"мастраф"покрай спсителните операции/
Дени Peace,аз може не работя,ама много се ядосвам като вземат да определят"отгоре" кой кога и колко да почива......и най-вече кога да отработва.........да си правят техните разчети/и ако може да работят повече дни,щото то не са Коледни ваканции,летни ваканции,пролетни,......абе ваканции да искаш/,но да вършат повече обществено полезна работа,а не само да ми се изявяват по медиите #Cussing out
Неде,той Ивчо си дИвчо,пък макар и с таланти.....но детето е толкова оправно,че чак се плаша/просто е трудно да се върви след него и да се следи постоянно,колкото и да съм бърза и зорка- винаги има нещо дето не успявам да опазя от него/.А ти лежи и почивай повечко/стига да има начин/
Галюшанка,проблемите около икономическата криза аз поне видях,че няма да ги решавам,ама сега отивам да дипля пачки,че преди малко в пощата ми наброиха една хубава сума в двулевови банкноти/но понеже отказах да приема факта,че още по обед са свършили парите и не изплащат нищо,та си ги исках,ако ще и на стотинки да са...ама аман от простотии вече и от липса на отговорност/
Пастичка,много хубава таз Ема с костюма....а за теб се радвам,че се разписа.......
А,Люси,мерси за снимките Hug-отивам да пускам кафето и да им се наслаждавам. Heart Eyes

# 191
Ехо, ехоо,

Ето ме и мен (отново, пак)..  Гражданката Иванова, дето само ходи да се дърля с хората за нещо без да има резултати.... 
А пък каква ПиАр-кова имам, видяхте ли... Който не я е видял - ей оназ с вдигната в юмрук ръка и стоварваща го връз правителствени глави.  Grinning

Аз приключвам работния ден и се отправям към дебрите на уикенда. Детето пак е при майка ми и там се чуства доста добре, майка ми всеки пък с извинение ми отговаря на въпроса дали е питал за нас с "Ами не"...
Тъй че и аз този уикенд може би да имам повечко време и като Галя да похарча пари, дет не са мои (юхууууу) Simple Smile))))

Пастичке, здрасти пак. Ема има много хубав костюм. Имаме вълк, имаме тигър. Моят дали би се навил да го навра в нещо такова??? Вчера ми обсняваше "Мамо, аз съм влюбен..." (след известен разпит се разбра, че гледал някакво филмче, дето героя влюбен, и той да не остане по-назад....)

Люси, голяяяям сняг при вас. Настини голям! Ама Тери се кефи, гледам....

Недке на кой баир ще се спускаш? Една локална Краснополянска среща на високо и хръзгаво равнище между Марто и Стоянчо да организираме? И ние имаме шейна. Ще ти се обадя утре, а?

Гичо, снимките ти все едно са от приказка.
 Хайде до после.. newsm08

# 192
  • София
Деничке, чакам те  Hug

# 193
Аз да ви кажа, болна не болна одеве я облякох и изведох. Еми то е грехота да се не хрърли два-три пъти детето в снега.
Ние  се сетихме, че имаме дъска и тебешир и цял ден рисуваме, като вариан на затворени вкъщи. Приемам и други идей, че ние толкова време не сме си стояли вкъщи от миналата пролет.

# 194
Иночка, благодаря ти за подсещането. Ирка, нали е по услугите и веднага ми предложи да ми изпрати един пъзел, но аз нали съм си скромна и и предложих да си го взема лично, когато намине лятото към нашия край!  Laughing

Галче, аз за осмомартенското тържество съм облагодетелствана да не се мъча със заучаване на стихотворения, защото са тайна. Нали са за празника на мама. Но Ивко ми рецитира стихчетата на всички деца и ми казва Това е на Ивайло, това е на Хабина, това е на Ели. А аз като го попитам кое е твоето, казва че не го знае!  Grinning

Аз днес не бях на работа, а на един семинар и затова така късно ви изчитам.

Общи условия

Активация на акаунт