Жасмина на мама Таня, ела си при нас, и ти си МАЙска сладурана!

• 16 857
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
 Привет и от мен ,мили мами и сладурковци! Тайничко ви чета и макар да не пиша, не съм ви забравила. Липсвате ми много! Ние сме добре! Аз си ходя на работа,Ради на ясла и така. Вечер като се приберем и се почва мрънкане,готвене и т.н. и когато реша да пиша и Ради веднага се намесва и иска филмчета.
    Радвам се,за Надето.Стискам палци всичко да е наред.
    Малите ни дечица,все по-големи и хитри стават. И Ради има много сладки лафове,но все немога да ги запомня,как да ги запиша.
   Лека вечер от нас,пак ще пиша.

# 196
Страхотни снежни снимки. При нас няма сняг, но пък какъв вятър има само и как фучиии. Ужас.
Дени, браво за гражданската позиция, въпреки че мен лично не ме бъркат засега почивки и работни дни, но се радвам, че писмото сътвори такъв диспут. Дали Масларова ще вземе отношение Thinking А за пиарката ти   bouquet
Тигърчето е супер сладуранка.
Милото явно се е натровило и сега лежи болно. Така и неразбрах какво  точно му има, но поне го дрогираха с някаква инжекция. Оплакваше се от корем повърна, но не му мина и отиде на доктор и му сложили инжекцията. Наш братовчед е доктор, но беше на балкан и не можа да отреагира веднага. Затова благоверният отиде при друг лекар и като дойде след час-два братовчеда, каза че въобще не е била нужна въпросната инжекция. Трябвало с нещо друго да го лекуват. А миличкия лежи на тъмно и място не може да си намери. Световъртеж голям. Сега му биха Деган и дано се успокои и се наспи. Не е апандисит, не и бъбреци, не е язва и панкреас, а най-вероятно било натравяне. Имам чувството, че лекарите си правят експерименти и май поставят диагнози на вятъра.  А за назначените лечения да не говорим. Навсякъде трябва да имаш свой човек иначе тежко и горко, не стига че си плащаш, ами и ще експериментират върху теб. #2gunfire Не трябваше май да ви занимавам с това newsm78
Лека нощ 1countingsheep  sleepuu

# 197
Писах,писах и то се затри #Cussing outЩе пиша пак като стана,че е 6 сутринта....
Ръш,пиши!!!! Hug

# 198
Добро утро!

Не съм ви чела, но влизам да ви се похваля, че от днес съм горда леля на Константин! Сестра ми се е помъчила около 30 часа, накрая са ползвали вакуум, но няма разкъсвания, чувства се добре, много е щастлива, но много уморена.

Ето и почерпката

# 199
  • Плевен
ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ КОНСТАНТИН! МНОГО ДА ПАПКА И СЛУША! И НА ЛЕЛЯ КАТЯ ЧЕСТИТО! БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА МАЙЧЕТО!

При нас днес има още повече сняг - сигурно е минало 60см. След малко ще поизлезем да го опитаме  Mr. Green

Хубав и отпускащ ден на всички!

# 200
Катенце,да Ви е жив и здрав братовчеда!Дано да е кротък и лесен за гледане,а сестра ти да я поздравиш специално от нашето семейство!И дано бързо да се възстанови!
Ирка,дано намериш време пак да се разпишеш/че нещо ми липсваш...а и не само на мен/ Heart Eyes!
Ръш-че,дано да се е пооправил мъжът ти/и дано да не се налаг повече лекарски намеси/ Praynig!
Нашият сняг не е станал повече,ама е студено............и още се чудим дали да го пробваме кака е на пухкавост,че Иво хич не е фен на студените забавления/вчера така хубаво овика квартала....добре,че не му се разбира какаво вика,щото със сигурност беше нещо нецензурно.........или поне на мен така ми звучеше/

# 201
Кате, да ти е жив и здрав племенника !!! Много радост да донесе на всички ви ! Heart Eyes

Дени, радвам се, че започна активно да пишеш ! Само така  Peace

Люба, засега някакви други по-стойностни филми не се сещам. Скоро смятам да изгледам "Съмнение" с Мерил Стрийп, а вчера гледах "Австралия" с Никол Кидман, обаче хич не съм впечатлена. Прекалено дълго и леко скучно на места.

Иначе мога да кажа малко нещо за сериалите - изгледала съм целия пети сезон на "Отчаяни съпруги", всички сезони на "Бягство от затвора" всичко, което досега е излязло за " Герои", всичко от сериала "4400" и разбира се черешката на тортата : " Д-р Хаус" . Обожавам го, искам да е действителен, да му имам телефона и при всяко съмнение за някоя болест / разбира се смъртоносна  Mr. Green/ да му се обадя и той да ме разкъса с остроумните си реплики, да ме нахока здраво за аматьорските ми диагнози, а ако можеше и да ме погледне с отчаяните си пронизващи страдалчески очи - оооо, не - спирам, не мога повече да продължавам  ...  Laughing  Joy

След лекото отклонение  Blush, мога да кажа на Сиска, че нейното състояние на поставяне на диагнози вече си има име - "киберхондрия". Обаче ние тука май масово си страдаме от него.  Thinking Иначе гледам и "Анатомията на Грей" по БТВ, но д-р Блян ми е много лигав на моменти.

Шуши, забравих да ти честитя! Браво !

Целуууууувки  Hug

# 202
  • Варна
Кате, да ти е честит племенника! Да е едно послушно, папкащо и спинкащо бебче!!! Честита ви радост!!!

Аз много се позагубих, но във фирмата от 10 човека, останахме 3 .... В другата ни фирма почти същата работа... то и работа няма, но пък не ми остава време за форума, а в къщи компа не пускам въобще.
Моето дете от бърборко се превръща в неспирна латерна  Crazy Ако и ядеше толкова, колкото приказваше.... ееех мечти. Всъщност Макс все още си е при майка ми, ние ходим да го виждаме всяка седмица, че кашлицата му продължава и няма излекуване. Пак ще ходим на лекар, да видим. Но яслата съвсем я забравихме.... поне за сега.
Мъж ми се вкарва във все по-големи филми относно моята особа и "изневерите" ми  Mr. Green та чак ми говори само ако аз го питам нещо, абе говори ми все едно служебно.. Да видим кога ще му дойде акъла и ще му мине.... че накрая ще взема да му реализирам наистина филма ....
Днес съм се отдала на домакинстване - пръсках за мухъл спалнята и направо се натрових с онова чудо на чудесата дето се сетиха да го рекламират след 5 години в употреба - Саво-то де, не нещо друго. Измих и банята. Сега ме чака прахосмук, сменяне на килими, пране на пердета, прах в изобилие по мебелите, и накрая ако имам сили ще направя един крем-карамел, та да си подсладя след всичката свършена работа  Mr. Green

Не съм чела нищо назад, но се надявам да вляза в час кой, къде, какво и как е правил докато не съм ви чела  Wink

# 203
Ей,Вифче,радвам се,че се разписа,но не се радвам,че нещо не е мното оптимистично писанието ти.....А,мъж ти е за бой-да знаеш/макар,че то покрай тая криза  май всички почваме да изпушваме и да ни избива кой където му е слабото място/
А другия път вместо да се тровиш със "Саво" си вземи една проста белина/или "Аче"-поне е ароматизирана/,сипи си я в шишето от "Савото" и пръскай с нея-същата работа върши,че и по-бързо се измирисва/и е наполовина поне повтинко/,другото ,което е по-добро от тоя тип препарати е "Антимухъл -1"  производство на Казанлъшка фирма.
Нанчи,и на мен "Австралия-та" ми беше супер скучен и предсказуем филм......,че даже през повечето време се чудех,що са потрошили толкоз пари на вятъра/добре,че беше Хю Джакмън,та да  преглътна,че утрепах време/."Съменение-то" и аз съм го свалила...ама кога ще му дойде ред/че нещо и аз залитам по сериалите...хеле с "Изгубени-те" така съм се психясала.....а от скоро и с един нов"Lie to me".......ама Тим Рот ми е слабост/като го споменах да кажа,че един от любимите ми филми е "Легенда за пианиста 1900"/...иначе наблягам предимно на европейско и руско кино,опитвам се да следя и няколко турски режисьори.....ама явно не са много комерсиални,та не се намират по торентите/и преведени,че нещо с турския съм на Вие/.а сега отивам да гледам "Странната история на Амели Пулен-че го дават по БНТ и то с дублаж
Извинявам се на аудиторията а последното лирично отклонение,ама днес ми е едно такова тегаво/освен че е Задушница днес и РД на майка ми..и цял ден се опитвам да си намирам работа и да си ангажирам вниманието с глупости,за да не мисля ..... Tired/

Последна редакция: сб, 21 фев 2009, 15:50 от Анонимен

# 204
Кате, да ти е жив и здрав плененникът и много да радва мама и тате! Heart Eyes
Ръш, дано мъжлето ти бързо се оправи  Praynig  Вярно е, че лекарите често ни ползват за опитни зайчета  #2gunfire  Да знаеш, че Маги 4 дни повръща и имаше страшни болки в главата и мускулите от вируса, та може и нещо такова да е.
Ирка, как ме е яд за поста ти  Crossing Arms
Люба, прегръщам ти силно Hug.
 Виф, твоят мъж има нужда от силно разтърсване и оттрезвяване, май Thinking

хайде и по едно слетобедно чайче

# 205
  • Плевен
Пак съм аз  Mr. Green!
Вифче много се радвам да те "видя". Явно му е малко работата на мъжлето ти щом се вкарва в такива филми. Не вярвам да си му дала повод за подбни мисли а да не би той да е сгазил лука (ще ме прощаваш)

Люба  Hug и от мен, аз пък съм подложена на нападки, недоверие и разни подобни от страна на майка ми във връзка с работата, но пък сутринта един много скъп на мен човек ме накара да се усмихна широко и да погледна по-розово на нещата ...
Ръш, Гичо как са боляците, оздравяха сигурно, нали?

Да ви разведря с още снимки на зимна тематика от днес http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10675878.

# 206
Честит племенник на Катя, да е жив и здрав.
Вифче, при вас е весело с тези "изневери".
Любче, никакви черни мисли Hug
Мъжът ми все още е под въздействието на опиата. Лежи само по гръб - на страни не може, като лежи иска да седи, като седи иска да се разхожда, като се разхожда иска да лежи- абе общо взето е зле, но наполовина в сравнение със снощи. Вече почти 24 часа, а пък се налива с вода за да се очисти, и е на диета и дано му мине скоро.

# 207
Любаааа, абсолютно съм съгласна с мнението. А за майка ти.... то няма и какво да се каже, по-добре човек да си поплаче, да се излее, да му поолекне, не се стискай, децата ще те разберат - те интуитивно схващат много повече.
За руските филми - гледах един страхотен - "Остров" се казваше, много е истински, но не е лесен за гледане. Друг един страшно харесах - "Пролет, лято, есен, зима,пролет" - корейски - невероятен е. Режисьора е Ким Кидук - май така се пишеше. Сега е голям хит там.

Вифче, май добре си разнообразявате живота...  Crazy

Ръш, стискам палци за вас  Praynig

Целувки пак  Flutter

# 208
  • Русе
   Привет на майската дружина!
  Честита бременност, Неде! Hug   
  Честито племенниче на Катето! Да расте здраво и умно дете!

Тук в Русе снегът се опита да ни затрупа, валя почти неспирно от вчера сутринта днес до обяд, но температурите са положителни и се топи. Днес направихме една снежна разходка с Дари и тати, малко снимки, но с нашия древен фотоапарат, дето замазва всяка втора снимка няма почти нищо за показване Close Как искам нооооооов!
   Люба, много ме заинтригува с този Антимухъл препарат. Тук не съм виждала такъв, а след малко ще ходя да търкам плъзгащата врата в банята и се чудя и мая какви техники да й прилагам...
   Мами, да ви разкажа как ни развесели вчера Дарито. Отивам да я взема след работа от майка и й показвам новата пижамка, която съм купила. Дари ми казва - "Мамо, у ВАС имам пижамка" и я остави настрани. По-късно вече сме в нас и разказвам на мъжа ми какво е казало детето и той я пита - "Дари, тук нали е у нас? Ти къде живееш?". Тя се позамисли и отговори - "На луната"! Laughing
   Тази вечер ще гледате ли финала на българската Евровизия? Аз нямам любима песен този път и ще гледам основно заради дует Ритон и Филип.
   Лека вечер на всички!
   Болните дечица бързо да се оправят!

# 209
Добър ден!
Тук като е почнало да вали в понеделник и още продължава  #Crazy
Да не чуе  Twisted Evil, но Маги изглежда добре и вече е и весела, но е много отслабнала  Sad. Мисля, обаче тази седмица да си я задържа и да си се погледаме.
Хайде на кафенцето и да посвърша някаква работа.

(кото ровене в нета  Mr. Green)

Общи условия

Активация на акаунт