Жасмина на мама Таня, ела си при нас, и ти си МАЙска сладурана!

• 16 853
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро!

Много ви благодаря за хубавите пожелания   bouquet!

Тази сутрин се чух със сестра ми, тя се чувства вече по-добре и сега се учат да се кърмят, носят и сменят памперси.

Тук днес вали сняг  Sad, а аз искам вече пролет! Достатъчно ми беше снега на почивката. Там за един ден натрупа 1 метър, останалите дни времето беше много слънчево, макар и студено, даже обядвахме навън. Снимки ще кача днес, но по-късно, че двамата калпазани се бият с възглавници и май не отива на хубаво тази дейност.

# 211
  • София
Здравейте,
Кате, честити ти племенник - Да ви е жив и здрав, много да слуша, яде и спи.
Ние до сега бяхме навън и играхме със Стоян в снега. Така се радва детето, то хвърля топки, пада нарочно в снега и се търкаля, люшка се на една люлка конче. Едвам го прибрах. Сега се надявам да хапне и заспи бързо, на едва ли ще ме огрее. Вчера 2 часа гази снега на една дълга разходка и пак не се беше изморил достатъчно, за да заспи бързо. А и съм забелязала, че събота и неделя трудно заспива и то чак след 2- 2.30 че понякога и 3.30. Мисля, че се опитва да навакса пропуснатото време за игра с мен през седмицата.
Отивам да слагам обяда.
Ето и на вас малко предястие.

# 212
Привет момичета!

Влизам да ви навестя. Не съм ви забравила и когато имам време ви понаглеждам, но за писане почти не ми остава време. Ние сме добре, здрави сме. Не мога да се включа по никоя от темите, защото, признавам си, не съм ви чела от няколко страници, пък и ме е налегнало настроението на Люба - днес пък моят татко, лека му пръст, щеше да има юбилей.  Sad Сега отивам да наваксам с четенето и да се поразсея, че после ме чака и куп домакинска работа.

Много здраве и целувки на дечицата ви!

П.П. Кате, честит ти племенник!

# 213
  • София
Кате,Честит ти племенник!Да е здрав,послушен и много щастлив!
 Виф,сигурно не ти е леко,но поне докато си мисли такива неща предполагам ти няма да има за какво да се притесняваш.Забелязала съм,че на мъжете им идват такива мисли когато влязат в третата възраст.Пък твоя е още млад  newsm78,обаче вземи му кажи,че е почнал да остарява или няма друго за какво да мисли.Надявам се скоро отношенията ви от служебни да станат приятелски,пък може да използвате кризата да ощастливите Макси с братче или сестричка.За мен сега е много удобен момент да изляза по майчинство,но моя мъж като се е заинатил,че не иска второ и май няма да ме огрее.
 Любе,Лони  Hug Hug
 И накрая да похваля моя хубостник,че днес заспа сам за има-няма 10мин.Та моята къща разбра,че и аз мога да чистя,когато имам възможност.А скъпия довечера ще си припомни вкуса на дом.приготвена храна.

# 214
Ще СИПЯ ПО ЕДНО чЕрВЕНО ВИНО бЕлКЕм ИмА рАЗДВИЖВАНЕ И ПрИ НАС - мАЙСКИТЕ   Mr. Green
(НЕЩО СИ ОШАШАВИХ КлАВИАТУрАТА  newsm78)
Наздраве!

# 215
  • София
Добро утро!Термометърът показва, че навън е -12 градуса  #Crazy прехвърча сняг, изобщо - зима си е! След тези мъдри мои мисли, да пием по едно топло какао, че... брррр! 

Кейт, честит ви братовчед Константин!

# 216
МММ разкошно кафенче!
Кате честит ти племенник - да е много здраво, щастливо и послушно детенце! Вие ще ходите ли да го видите? Чакам и снимки от ваканцията ви!

Нашият снежен уикенд мина нещо много бързо и хич не ми се ставаше сутринта и идваше тук, но няма начин дълга ме зове  Mr. Green
В събота и Мариса я овъргаляхме хубаво в снега замеряхме се с топки и като подгизна съвсем се прибрахме...в неделя тя беше при майка ми а аз се отдадох на Отчаяните съпруги - успях да изгледах 6 серии от 5 сезон сега чакам с нетърпение следващия уикенд да гледам останалите.... Embarassed колата е паркирана пред входа и искрено се надявам да запали щом се стопи снега и ми е гадно че сутрин се придвижваме с такси, но това е нямам избор... Sad
Хайде оставям ви с пожелание за страхотна седмица!  bouquet

# 217
Здравейте!
Ние вчера ходихме до Варна в МОЛа , на Капела! Ивко беше много щастлив. И аз покрай него си поиграх в детския кът, докато чакам Мимоза и фемили да се появят. Ето и една снимка на Жули и Ивко ( в дъното са) http://www.anibankova.snimka.bg/album.php?album_id=341210&pid=10722649 , следващата е на Жули, а предходните са на Ивко в детския кът. После не съм снимала, защото вече заседнахме на лаф!  Grinning
Преди малко ми се обадиха да си взема Ивко от яслата, защото е с разстройство, но явно е от нещо което сме яли вчера. Сега пее в другата стая и нищо му няма. Бях се притеснила като ми се обадиха по обед, но сега извиках майка и пак ще ходя на работа.

Кате, да ти е жив и здрав племенника. Сестра ти бързо да се възстановява. Доста се е узорила!  ooooh!
Нанчи, уцели Люба в десятката. Ким Кидук и е любимец, но просто няма начин да не е гледала нещо негово!

# 218
  • София
Кате, честит племенник! Да е здравичък и много да се слушат с мама! А това 30-часово раждане ми звучи доста страшно, сестра ти е герой. Бързо да се възстанови, а за кърменето и гледането сега, не вярвам да имат проблеми, при такава подкрепа от твоя страна.
Неде, стискам палци да имаш безпроблемна бременност Praynig
Нанчи, да не си се оплакала повече, че нямаш време за форума  Wink, направо ти завидях за изгледаните филми, някои от които и аз започнах да гледхам, мерси за препоръките Peace
Ема е много сладко тигърче Simple Smile Абе мами, къде ги намирате тия костюми, в кои магазини ги има?
Виф, аз си мисля, че на твое място бих се чувствала поласкана, стига да не се прекалява с фантазиите де Crazy
След двуседмична командировка при баба си, Румен днес пак тръгна на ясла. Дано да се задържи повече този път Whistling, че пък аз от утре съм в отпуска, да мога хем да пооправя вкъщи спокойно, пък и филмчета да си погледам....ех, мечтиииии...
Момичета, знаете, че всичко четем, няма нужда да ни мъчите с дребния шрифт Naughty Wink

# 219
 Привет и от нас  bye
 Честит племенник Кате и бързо възстановяване на сестричка ти!
 Ние сме добре, все още в ремонт, на работа много работа и така време за форумчето не остава Confused
 За да не ни забравите слагам снимка на Йонка, която е гримирана!!! Лак има по-перфектен от моя, и да я похваля, че може да си сложи червило, без да излиза от очертанията!!! Голяма е кокона, отръвка няма.

# 220
Кате, честит племеник! Да е жив и здрав, много да радва семейството ви, а сестра ти да се възстанови бързо!

Ани, този детски кът е страхотен! Дали няма да пуснат и родители да се попързалят  Grinning

# 221
Страйпърче, точно, че и аз се забавлявах вътре почти колкото Ивко!  Peace Има една голяма пързалка, точно като за нас, но не съм я снимала.

Май е време да ви покажа резултатите от гласуването, че времето си върви, организаторите да действат вече с хотела!
АПРИЛ(4) –Иночка; Пепсън; Анна; Бабъл;
МАЙ (2)– Иночка; Шуши;
ЮНИ (8 )– Ани, Пепсън; Галя; Люси; Недка; Анна; Шуши; Велиса;
ЮЛИ(1) - Бабъл
АВГУСТ(5)- Ира; Руми; Бубилина; Бабъл; Велиса;

Ст. Загора – ЯГОДИТЕ (1)- Шуши
Дряново – КАСАВОЛЕЙ (2)– Бабъл; Велиса;
Карлово – ЯЕВ(1) – Таня;
Троянски балкан – РОМАНТИКА(0)
Елена – ЕЛЕНСКИ РИТОН (1)- Иночка
В.Търново – БРЯСТА(3)  - Сиска; Иночка; Ани;
Сливен – ИМПЕРИЯ(1)
Елена – ЧАКАЛИ(1) - Иночка
Габрово – РОДЕН КРАЙ(1)
Елена – КОСТЕЛ(1) – Иночка
В. Търново – ВИНПАЛАС(1) – Ани;

# 222
  • София
Смайли,Йоана е бонбон невероятен.Но не ти завиждам щом от сега е почитателка на гримирането,но е похвално,че е овладяла тънкостите.
 Ани аз не се виждам в анкетата,може да ме запишеш за август,за място съм с мнозинството.
 Мами,имате ли желание за женска сбирка,предосмомартенска на 6 март да речем?Който има желание да дойде моля да се записва,защото предния път останаха доста свободни места на нашата маса и беше неудобно.Сега смятам да резервирам само за потвърдилите със сигурност.

# 223
Ани, прости ми за невежеството, ама къде гласувахте. За съжаление не мога да смогна да прочета всичко назад и не съм наясно.  Praynig

Иначе, за протокола, като присъстващи за срещата бройте ни и нас, без значение на време и място. Да не взема да гласувам за определен месец и точно тогава да не можем да дойдем. Така, че където и да е срещата, ще направим всичко възможно да се появим.

Хубав ден на всички!

П.П. Много са сладки Жули и Ивко!

# 224
  • София
Лони, не сме гласували някъде, просто всеки си пишеше кога му е удобно и ако има претенции за мястото.
Имарче, аз за среща съм винаги насреща. Peace

Общи условия

Активация на акаунт