Жасмина на мама Таня, ела си при нас, и ти си МАЙска сладурана!

• 16 846
  • 288
  •   1
Отговори
# 225
Лони, казвай къде и кога предпочиташ да е срещата.
Имар, нещо съм недогледала! Аз и затова поименно описвам, че ако има пропуски да ме поправяте!   Peace
Ето новите резултати:
АПРИЛ –Иночка; Пепсън; Анна; Бабъл;
МАЙ – Иночка; Шуши;
ЮНИ – Ани, Пепсън; Галя; Люси; Недка; Анна; Шуши; Велиса;
ЮЛИ - Бабъл
АВГУСТ- Ира; Руми; Бубилина; Бабъл; Велиса; Имар;

Ст. Загора – ЯГОДИТЕ - Шуши
Дряново – КАСАВОЛЕЙ – Бабъл; Велиса;
Карлово – ЯЕВ – Таня;
Троянски балкан – РОМАНТИКА
Елена – ЕЛЕНСКИ РИТОН - Иночка
В.Търново – БРЯСТА  - Сиска; Иночка; Ани;
Сливен – ИМПЕРИЯ
Елена – ЧАКАЛИ - Иночка
Габрово – РОДЕН КРАЙ
Елена – КОСТЕЛ – Иночка
В. Търново – ВИНПАЛАС – Ани;

# 226
Смайли,Йоана е бонбон невероятен.Но не ти завиждам щом от сега е почитателка на гримирането,но е похвално,че е овладяла тънкостите.
 Ани аз не се виждам в анкетата,може да ме запишеш за август,за място съм с мнозинството.
 Мами,имате ли желание за женска сбирка,предосмомартенска на 6 март да речем?Който има желание да дойде моля да се записва,защото предния път останаха доста свободни места на нашата маса и беше неудобно.Сега смятам да резервирам само за потвърдилите със сигурност.

Ида, ида, запиши ме, да не ми изстине мястото.

Йонката какви мигли вадииии............

# 227
Лони, казвай къде и кога предпочиташ да е срещата.

Е, щом трябва, ще кажа  Wink: за Сливен или В. Търново, м. Юни или Август.
А за Сливен, освен Империа, мога да предложа и това - в м. Карандила: http://www.biala-mechka.com/

Последна редакция: вт, 24 фев 2009, 22:56 от Лони

# 228
Това са новите резултати от гласуването:
АПРИЛ –Иночка; Пепсън; Анна; Бабъл;
МАЙ – Иночка; Шуши;
ЮНИ – Ани, Пепсън; Галя; Люси; Недка; Анна; Шуши; Велиса; Лони;
ЮЛИ - Бабъл
АВГУСТ- Ира; Руми; Бубилина; Бабъл; Велиса; Имар; Лони;

Ст. Загора – ЯГОДИТЕ - Шуши
Дряново – КАСАВОЛЕЙ – Бабъл; Велиса;
Карлово – ЯЕВ – Таня;
Троянски балкан – РОМАНТИКА
Елена – ЕЛЕНСКИ РИТОН - Иночка
В.Търново – БРЯСТА  - Сиска; Иночка; Ани; Лони;
Сливен – ИМПЕРИЯ – Лони;
Елена – ЧАКАЛИ - Иночка
Габрово – РОДЕН КРАЙ
Елена – КОСТЕЛ – Иночка
В. Търново – ВИНПАЛАС – Ани; Лони
Сливен – Бяла мечка – Лони;

Ето и още един хотел, но това не е предложение за интергалактическата среща: http://hotel-extreme.com/ С Дидо пак решихме да отскочим до Пампорово за 4те почивни дни , които следват. Ако някой случайно се е запътил натам или му се идва, да си признае. Само че този път ще сме без дете и ще се възползваме от екстрите в хотела, освен че ще караме интензивно ски. На мен ми се иска да взема и детето, но Дидо отсече Не и не подлежи на обсъждане. Последно си оставих детето като беше на година и нещо и единствено за него се притеснявам да не реши да плаче за нас, но като го питам казва че иска да остане с бабите, така че ще съм по спокойна. Но миналата нощ бълнува - плаче и вика Не.... искам мама Ани! ...... Дали преживява това!?

# 229
Кате, честит племенник! Да е жив и здрав, много да радва семейството ви, а сестра ти да се възстанови бързо!

Неде, честита бременност!

Смайли, Йоана е невероятна! Страхотни мигли има.

Откакто се върнах имам толкова много работа, а и докато бяхме на почивката се уговорихме с едни приятели от София и Бургас да ходим за 1,2 и 3 Март до Икеа в Румъния и сега всяка свободна минута вися в сайта им да си набелязвам какво да купя  ooooh!

Обаче нали обещах да пусна снимки от почивката.
Изкарахме страхотно, но много бързо свърши.  Sad
Два дена подред се опитвам да опиша снимките, но нещо все не се получава, само ми забива снимка.бг и вече супер ме ядоса и ви ги пускам така.
Два дена валя сняг без изобщо да спре, беше страхотно... пистата не можеха да смогнат да я обработват и имах възможността да подобря стила си в каране в дълбок /30-на см./ неотъпкан сняг.  Голям кеф е, но трябват здрави крака, а аз съм с две болни колена.  Sad Има една снимка с мои следи в снега /падат се отляво на снимката/ а тя е след моята снежна само-снимка.   
Вече имам направление за ядрено-магнитен резонанс и ще се разбере какво ми има на колената.
Първите 2 дни пистата беше перфектно обработена. После започна да вали и 2 дена карахме в дълбок сняг и при непрекъснат силен снеговалеж.  Heart Eyes Ех .... страхотно беше..
Снимала съм и любимото ни място за хапване горе на пистата. Това е едно къще държано от едно семейство където вече 6 год. подред ходим. Познаваме се вече и там се чувстваме като във втори роден дом. А жената готви просто .... превъзходно  Heart Eyes

Ето и снимките http://www.snimka.bg/album.php?album_id=345024  парола 1111

# 230
Бъррррр, Уна, от тези снимки студ ме хвана! Аз докато вали не мога да карам! А както го дават да вали, сигурно ще хванем подобно време. А на необработена писта също не мога да карам. Наистина си трябват здрави крака. Добре че този път си избрах готин хотел, поне ще си почивам там при лошо време! А Ралица в крайна сметка качи ли се на ски? И снимки нямат в снега децата. До пистите стигнаха ли, като не валеше? А какво е това зеленото возило отрупано със сняг?

# 231
Здравейте!
Слагам едно късно кафе, че гледам днес сме без никакво!

Уна, личе си, че сте изкарали добре. Изгреждате много свежи и в настроение по снимките  Peace
Сайли, мноо се радвам, че се разписа. Доста, питах за теб. Даже реших, че си ни сърдита. Радвам се, че сте добре. Йоанка, е страхотна чаровница  Heart Eyes.
Приятен ден, на всички !  bouquet

# 232
Гичо,гледам умори се и ти сама да сервираш Heart Eyes Hug  bouquet......,та тая вече ще те отменя/пък и да бутна малко напред темата,че утре ще я търсим при заключените на задните страници/:/мезе нарочно не слагам,белким се покаже някоя чевръста домакиня още Wink/
Иначе аз съм все още жива/след като оня ден е бях набутала в най-тъмната и дълбока дупка и си поревах/както ме посъветвахте/,явно съм изглеждала доста лабилна,`щом мъж и свекърва ми осигуриха цял ден лежане-свеки взе децата с преспиване,а мъж ми ми забрани да пипам къщна работа/ама сърце юнашко трае ли...та и аз малко мухъл изтребих,прозорци,едно-друго дето не става за работене при наличието на малък дИвчо наоколо/......,но все пак починах и малко влязох в час/че нещо съвсем се бях сдухала/...даже намерих време да попълня и един тест за професионално ориентиране,обаче резултатите от него ме върнаха пак в мъглата,че се оказа,че ставам за дресьор на животни,учителка в детска градина и за мениджър в погребално бюро/тези бяха в първите десет подходящи за мен позиции/,та направо се чудя да се смея ли,да плача ли newsm78/само да уточня,че става въпрос за сериозен тест/.....другите позиции за които ставам са ми все в областта на търговията и услугите,но то там и без това си знам,че се справям/не че ми идва отвътре,ама като няма начин/......,ааааааааааааа имаше и предователски места разни,ама на моите години е късно тепърва да уча.......и да взема да стана млада академичка на 70 Mr. Green/.........А,вчера и днес нещо съм се разповръщала/сутрин.....ама ме държи до късния следобед/,та след подозренията за хранително натравяне/че то уж домашна храна ядем,ама вече нищо сигурно -няма/,днес почнаха да ми идват и други подозрения...............ама ще поживеем и ще видим с какво пак съм се уредила.......
Иначе Иво тия дни е придобил навика да"топи" другите за издънките си..и много умело и категоримно успява да подведе несвикналите с номерцата му/и винаги  знае кой не е на линия да се защити,че той да бъде нарочен за виновен/.....и батко му ме довърши оня ден с репликата"Мамо,ти  иначе си много добра майка,ама от време на време ти става нещо Thinking"...та,май по-добре да не Ви разправям в подробности какъв сме цирк.........
Уна,много красиви пейзажи......и многооооооо сняг,ама явно хубаво сте изкарали..
Смайли,Йоанка е много хубава/ и с грим и без Peace/,но ние си чакаме все още снимките от къщата,да не си ни забравила Naughty
Ани,нас/съгласните с с всичко/,да ни добавиш,като обобщаваш резултатите,ей!...А Ивко като го видя с тия хубави червени бузи и ми идва да го изям/и през монитора/.Приятно прекарване ти пожелавам...и дано да има хубав сняг,но без да вали!
Нанчи,тия дни изгледах още няколко хубави филма,ама за да не спамя тук,да те поканя в подфорум Кино и ТВ-има тема"Гледах,хареса ми,препоръчвам".......излизат доста препоръки за хубави филми...пък и в момента явно няма никой в ПМС,та е и мирно и тихо...та ако имаш време хвърляй по едно око.....струва си Peace
От мен лека и спокойна/засега/........макар,че ако се весне още някой-пак ще се отчета...че има мачове от Шампионската лига и до късно съм освободена от семейни задължения Mr. Green

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 22:55 от Анонимен

# 233
Helloooo!
Жива съм, с ужасно много положителни впечатления от Лондон! Видяхме се с Ира и двете красиви принцеси!
Не съм чела...
Снимки ще кача като ми остане време...
Целувки на всички!  Hug

# 234

Наздраве!
Шуше, чети когато имаш време, по- важно е снимки и впечатления да споделиш  Mr. Green
Люба, надявам се това настроение да е преживяно и отминало и сега да го даваш по-ведро и с все такива постове (по-мой вкус)  Hug

# 235
Люба, да не бъркаш натравянето с нещо друго  newsm78  Ха, дано  Praynig Hug Heart Eyes

# 236
  • София
добро утро Simple Smile

хайде да се покажа добра домакиня и да сервирам онова, което бих искала да ми сервират на мен всяка сутрин Wink

пожелавам ви приятен ден!

# 237
Добро утро!
Любе, май ще ни сюрпризираш с нещо интересно!  Laughing

Ивко днес отиде на ясла с два акордеона. Вчера баба му му купила един, че стария вече го оставя, но Ивко - не! Голяма атракция беше! Те като го видят с един акордеон му се радват, а днес с два, просто обра точките!  Grinning

# 238
Привет на всички,

Люба, айде дано да е това дето всички си го мислим...  baby_neutral  Hug  Heart Eyes Иначе ще ида да го видя тоя форум за филмите,  мерси  Peace

Ние сме добре общо взето, бяхме вчера на един детски рожден ден - страхотно си изкарахме, ама имаше доста болнички деца и сега незнам какво ни предстои. Дано да не сме прихванали нещо, то аз им давам яко ехинацея за смучене и мисля, че ефекта е доста добър, но... то знае ли човек.

Ани аз няма да гласувам, че на мен тия дестинации са ми много далечни и трудноосъществими. Имам предвид, че като ще тръгваме трябва да е за поне една седмица, иначе не ни се връзва някак. А и мисля, всъщност по-скоро си мечтая само  Mr. Green,  тази година да попътуваме малко зад граница заедно с децата и няма да имаме друго време за почивки.

Шуши, чакаме снимчициииии  newsm53

Целувки на всички ви  Grinning

# 239
  • София
Люба,  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed А дано!!!

Нанчи, и аз така си фантазирам за почивка, ама както и да гледам - няма да стане. Че то и тото не играя, няма никакъв шанс да ударя джакпота  hahaha

Уффф, аз не мога да го сваля тоя филм за Бенджамин Бътън и ме е яяяяяд! Тъмън съм успала и двата броя, което не се случва често едновременно, ама - няма какво да гледам  Confused

А н и, чакам снимка с акоредона, даже и филмче, ако можеш! Сигурно е голям сладур Ивко!
У нас в къщата на наш'те искам да кажа, че те се постараха да ми обяснят, че щом съм се изнесла, вече не е "У нас", имам един от моите години, когато ходих на уроци. Майка ми все предлага да ми го донесе, но аз твърдо отказвам.

И по повдигнатата от мен тема за талантите - ние си търсим цирк, по-международен, ако може  Wink Joy http://violetovgeneral.multiply.com/photos/album/41/February_09#3

Шуши, БРАВО за дипломирането!!!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт