Жасмина на мама Таня, ела си при нас, и ти си МАЙска сладурана!

• 16 710
  • 288
  •   1
Отговори
# 240
Мерси ви за пожеланията и стиснатите палци...ама е рано да се каже дали това е причината...пък и много е възможно да е било от храна/че чак днес-при разделянето на боклука обърнах внимание,че цеденото кисело мляко от което равих млечна салата според надписа на кофичката е всъщност"Продукт за салати" и е съставено от небезизвестното напоследък хидрогенизирано палмово масло и сухо мляко,както и други интересни съставки.......,ама явно съм се разсейвала в магазина,че иначе там чета повече отколкото в градска библиотека/..пък и днес нито повръщам,нито нервата ме тресе.
Шуши,чакаме си подробния разказ.........и снимкитееееееееееееее HugИ пиши как е Марти?
Ани,да пуснеш и ти снимки с акордеона/моите синковци свирят на тъпан и на китара-просто защото само това остана....а и аз съм резервирана относно купуването на нови"квичащи" играчки.........пък и в момента водим преговори за взимането на куче-истинско/
Нанчи,да ти кажа от опит-струва си разкарването-аз един път и сама с Иво ходих/благодарение на Фай и семейство,които от Бургас за Априлци минаха "напряко" през Пловдив Heart Eyes Hug  bouquet/....пък и да ти кажа/пак от опит/на такива събирания и по една седмица да стоим,пак трудно се виждаме/поради наличието на толкова щъкащи дечица наоколо/............и после оценяваш колко ти е тихо и спокойно само с твоите две дечица вкъщи....,но поне придобиваш визуална представа за хората с които имаш виртуална комуникация......
Руми,аз също си търся цирк за изява-освен добре обучената менажерия ,нали се оказа,че имам и дресьорски заложби Mr. Green............и за конферансие съм била ставала/е,може да имам говорен дефект,ама пи тая наситена програма,кой ще забележи/...А Ида е много хубава..пу-пу

# 241
Люба, много силно стискам палци.
Аз влизам само да кажа, че този път ще си имаме момиченце Simple Smile Много се радвам. По-късно ще пиша повече Simple Smile

# 242
  • София
Даниеле страхотна новина  Hug,БРАВО на майстора!
 Любе,надявам се да си по-добре,а ако трябва положителна енергия за нещо специално,разчитай и на мен.Изпращам ти много от моите положителни частици  Heart Eyes(в момента поне има от тях)

# 243
  • София
Даниеле,  Hug много се радвам, ще е хубавица като майка си!

Люба, освен да си спретнем един семеен цирк  hahaha Я, пусни го, моля те, тоя професионален тест, ако го имаш, че ми стана любопитно!

# 244
Даниеле супер, ха дано сега и Катя се запише със същата вест и ще се окаже че втория опит при нас е все момичешки.... Laughing
Люба, стискам палци и тебе да те навестява вече тази радост, аз между другото точно вчера разбрах че моя много близка приятелка е бременна с второ  Heart Eyes
О снимки и разкази за Лондон и аз чакам..любим за мене град нямам търпение да гледам и да чета разкази за Ира за разходки за всичкоооооо...
Аз да ви пожелая от сега приятни почивни дни - на тези за които ще са такива - аз май утре ще си остана в къщи че Мариса кашля и да не ги дразня повече лелките ще я задържа утре, предупредих и в работата...а утре вечерта ще ходя да танцувам и съм много щастлива защото отдавна ми се разкършваше снага  Mr. Green

# 245
Даниелка,честито ти розово щъркелче/нещо не ми се отварят допълнителните емотикони/,дано да е жива и здрава и много кротка и красива малката госпожица Praynig
Руми,теста е от тук:http://www.mappbg.com/read.php?name=index,аз нали имам специализация в УЧР,та следя какво ново има из нет-а,ама безплатните версии са с непълна информация...и понеже по НГ спечелих награда-правото да получа пълно тълкувание,се възползвах......,не че съм се юрнала да се ориентирам професионално/че то мерак имам,ама работодатели дето да ме вземат окомплектована с дИвчонещо не се бутат....пък и свеки каза,че от септември/като тръгне Иво на ДГ/,може да го взема,ако е много болен за по ден-два максимум....та имам още доста време,май Mr. Green

# 246
  • София
Аз влизам само да кажа, че този път ще си имаме момиченце Simple Smile Много се радвам. По-късно ще пиша повече Simple Smile

Даниелка и ти хвана розовия влак. Mr. Green МНОГО се радвам за теб, ама не можеш да си представиш колко! Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 247
Здравейте и от мен!

Най-накрая имам малко време да попиша и да ви покажа снимки от нашата ваканция. Обаче съм скапана от работа и едва гледам, а мъжа ми тази вечер го няма и ще трябва да се оправям сама с децата  Tired Tired.

Даниеле, честито ти розово вързопче! Сега останах аз да се похваля, макар, че имам усещането, че ще бъда само мъжка майка.

Шуши, честито дипломиране! И аз се нареждам на опашката на чакащите за разказ в картинки.

Руми, много е пораснала малката Ида  Heart Eyes, а Косьо колко се е променил. А това на Соня бебето ли е? Колко е голямо вече?

Мале Люба, тия вина червени дето ги сервираш...ще ми окапят лигите...няма ли такива без алкохол? Вече ми писна тази безалкохолна бираааа  smile3511.

Ето ви и малко снимчици от мен, започват от тук: http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10779635

Паролата е skiferien.

# 248
  • Велико Търново
Руми,създадени сте да правите деца Crazy

Моето дете преди две минути дойде дръпна баща си за ръката и със сериозен тон и поглед му каза"Тате,ела да пием бирИ".Като една добра домакиня беше сложила бутилката и две чаши,клетата и майка не се вписва в представите и за пиене.

Отивам да гледам и снимките на Катя.

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 21:23 от siska79

# 249
  • София
Даниеле, много се радвам за теб (и леко завиждам), страхотна новина!
Килиан пък страшно ме изкефи с очилата, каската и с червения си екип на ските. Личи си, че му харесва.
Люба, поздравления, че въпреки кофти настроението и дупката, постовете ти пак са пълни с ирония и бисери Hug
На Румен днеска му излезе късмета и понеже се успахме, решихме, днеска и утре да сме си вкъщи, свърши ми почивката, но пък на него му е кеф много. Не че нямам още много отпуска за взимане, нали се е насъбрала от майчинството. Мами вие успяхте ли да си използвате насъбраната отпуска, защото нас ни карат да я изчистваме до юни, а ще е малко трудно, нямаше да е зле ако я плащаха...
За срещичка, както винаги имам желание, което не винаги съвпада с възможностите, но ще гледам да дойда и ще потвърдя при първа възможност.

# 250
Руми, страхотни са ти дечицата  Heart Eyes
Даниеле, честита ти розова вест   bouquet:
Кате, както винаги, страхони снимки  Peace
Сиска,  Joy, добре те нареждат, тез двамата теб  Wink А като станат трима  Mr. Green
Аз днес не съм на кеф, че бях на едно дело за попечителство и съм като изцедена, вътрешно  Sad Отивам да поспя, че и без това гледам като зомби.
Лека, на всички  Hug

# 251
  • София
Люба, мерси, ще се пробвам и ще докладвам!

Кейт, чудни снимки, както винаги!

Гичо, дано утре ти просветне!

Сиска, "клетата майка"  hahaha уморяваш ме от смях!!!

Момичета, разтопихте ме с тия мили думи за отрочетата! Малкото, милото е душичка, само си трае, а батко й като й попадне в полезрението почва да се кокори на дивотийте му или да му се усмихва, ако е по-минорно настроен. Ама той какво теленцие ми ееееее... обаче в едно се убедих - режим и консистентни мерки му е цаката... щом и мойто диване почва да се поддава на обработка от малко-малко  Mr. Green ама това е само до почивните дни - като се весне баща му за по-дълго от няколко часа вечер, но за по-кратко от два цели дни или някоя баба се престраши да дойде, всичко отива на кино.
И сега едни дълбоки размисли и спорове сме захванали, хич не ми се пуска на детска, Борис пък смята, че нямал респект от нас и там щели да му го създадат и само ме притиска още утре да го пускаме едва ли не...

Айде лека от мен!

# 252
  • София
kate, снимките са приказни, като картички са! а ти изглеждаш чудесно с новата прическа, някак си свежа и лъчезарна... и ....чашата с чай/кафе/капучино/ ти отива добре, не се коси за алкохолните напитки Wink

днес малките от детската градина тук отиват на витоша, екипирани като патета се клатушкат, а аз потърквам ръчички Simple Smile за догодина да видим ще стане ли зимен планинар от мен  Party

приятен дълъг уикенд ви пожелавам и се връщам да чета и да гледам други снимки, че изостанах....!

# 253
Добро утро. Както едно време ставах в 13, така вече в 7 съм на крак. Кристиан има друго мнение по върпоса кой кога да спи. Но от утре всички са в къщи и ще се наспя до късно.
Кате, не мога да видя снимките.
Даниеле, честита радостна новина! Много е хубаво да си имаш момиченце Simple Smile
Люба, дано скоро се възстановиш напълно.
Моят син пишка и ака в гърне винаги когато баща му си е в къщи, а когато сме сами си ползва памперса. Даже аз го слагам на гърнето, а той става и почва да вика: гащите, гащите - за да му вдигна памперса.
Затова чакам да стане по-топло и ше му махна памперса. Явно е готов, но му е по-лесно.

# 254
Руми, Люба, аз наистина снимки с акордеона нямам! Той е такава атракция с тоя акордеон, а аз хич не съм се сетила да го снимам. Баба му Мими има, обаче тя го е снимала с лента. По предвидлива е от мен жената!  Grinning А Акордеона вече не става за снимане, защото "зяпа" от всякъде. Ще му направя снимка с новия или направо клип докато пее и свири. (макар че новия не е истински, а си е детска играчка) Вчера като го вземах от яслата ми казаха повече акордеони да не купувам, че с три ще ходи там.  Laughing Сега иска да му купя тромпет с копчета. Понеже тромпет без копчета имаме... Баща му май няма да успее да го направи автобусен магнат, каквато му е идеята в момента, защото отсега сме в оркестъра!

Даниеле, страхотна новина. Май наистина сега минава розовия влак и аз го изтървах!  Wink
Кате, вие все по добри ставате с тези снимки!  Peace А ще видим ли хотела от вътре, менюто... Много свежо изглеждаш с новата прическа!

Бабъл, на нас пък не ни дават да трупаме отпуски за минали години, но и не ни дават много често да ги ползваме, затова ни ги плащат. Но аз пък предпочитам да си я ползвам., вече ми е омръзнало това изплащане на отпуски.

Общи условия

Активация на акаунт