Шуши,чакаме си подробния разказ.........и снимкитееееееееееееее
И пиши как е Марти?Ани,да пуснеш и ти снимки с акордеона/моите синковци свирят на тъпан и на китара-просто защото само това остана....а и аз съм резервирана относно купуването на нови"квичащи" играчки.........пък и в момента водим преговори за взимането на куче-истинско/
Нанчи,да ти кажа от опит-струва си разкарването-аз един път и сама с Иво ходих/благодарение на Фай и семейство,които от Бургас за Априлци минаха "напряко" през Пловдив
/....пък и да ти кажа/пак от опит/на такива събирания и по една седмица да стоим,пак трудно се виждаме/поради наличието на толкова щъкащи дечица наоколо/............и после оценяваш колко ти е тихо и спокойно само с твоите две дечица вкъщи....,но поне придобиваш визуална представа за хората с които имаш виртуална комуникация......Руми,аз също си търся цирк за изява-освен добре обучената менажерия ,нали се оказа,че имам и дресьорски заложби
Много се радвам. По-късно ще пиша повече
Я, пусни го, моля те, тоя професионален тест, ако го имаш, че ми стана любопитно! 
.

, добре те нареждат, тез двамата теб
А като станат трима
Отивам да поспя, че и без това гледам като зомби.
А Акордеона вече не става за снимане, защото "зяпа" от всякъде. Ще му направя снимка с новия или направо клип докато пее и свири. (макар че новия не е истински, а си е детска играчка) Вчера като го вземах от яслата ми казаха повече акордеони да не купувам, че с три ще ходи там.