Жасмина на мама Таня, ела си при нас, и ти си МАЙска сладурана!

• 16 699
  • 288
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Добро утро и от мен. Аз сутринта си намерих колата с разбито стъкло, та понеже ме домързя да карам на Стоянчо бричката и реших да си припомня студентските години и да погоня в свински тръст рейсчето  Joy. Е припомних си, но няма да повторя, довечера с такси. Иначе вчера други премеждия, влезе ми нещо в окото, ама упорита гад, цяла нощ не можах да заспя, та ходих на лекар да ми го извади. И сега съм с очила, тип строга учителка. Както казваше д-р Гагова (дето израждаше Евка), с очила съм изглеждала по-сериозна. Представете иначе какво впечатление правя.
Даниеле, честито за страхотната новина, ще има да връзваш панделки!
Люба, стискам палци и на теб.
Весело изкарване на празниците!  bouquet

# 256
  • Пловдив
Даниеле, честито розово вързопче  Hug
Любче  Hug   bouquet

Аз влизам да кажа 2 хубави новини   Laughing

Първата е, че най-добрата ми приятелка стана мама от вчера на бебе Стефан  Laughing и съм страшно развълнувана

Втората е, че след 2-3 дни започваме дългоочаквания ремонт на новото ни жилище и до 2 месеца ЖЗ трябва вече да сме там  Grinning

# 257
Тази тема е към края си и се опасявам, че ще я изпишем преди да се върна от почивка, затова направих новата. Можем да изпишем тази и след това да се прехвърлим към тази: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=376094.new#new

# 258
Да нека да изпишеме тази че с тези темпове и задаващите се почивни дни всеки ще е ангажиран със семейството си и може би трудно ще изпишеме последните страници.
Хайде от мене приятни почивни дни на всички! Много хубаво време за разходки и игри!
Аз съм на работа защото Мариса е много по добре, учудващо за мен защото  предупредих тук че може да не дойда, но тя ме изненада и не кашляше снощи.
Днес ако някоя софиянка я стегне шапката да идва При кмета да потанцуваме да потърси една руса глава там позната ви от снимките  Laughing

# 259
 Благодаря за комлиментите към Йони, тя си е на мама красотата  Heart Eyes , ама и на мама непуслушката #Cussing out От време на време се тръшка, не слуша и прави белички и аз вече не знам как да подходя. Последно я наказах и имаше ефект, краткотраен разбира се.
 Гичо-Пичо, хич не съм се разсърдила, ако има как по цял ден да си вися във форумчето, ама пусто временце не ми остава, от както взех смяна и бачкам плътно по 5 дни, не ми остава много време. Времето при нас сега се пооправи, та гледам да водя Йони редовно на парка. Като я взема на обяд от гледачката, само повтаря в колата "парка-парка", та ако не отидем и спра колата пред къщи, не ще да излиза от колата, сърди се, вика  Crazy Та така, командори ме, но и аз го разбирам детето, иска си навънка.
 Кабранска, верно и снимки хич не показах, но и ремонта край няма, та дано скоро го завършим, че да се похваля.
 Ани, приятно изкарване на почивката! Аз пак недоразбрала, но доколкото виждам уточнявате сбирка. Ние с Йони ще сме в Бг края на април-началото на май. Вече купихме билети, идваме си на 21 април. Ако улучим събиране тогава, ще дойдем.

# 260
  • Varna
 и аз съм  на работа днес. Cry,Да си пазя работниците на басейна. Но и работя върху едни програми на Спа центъра, насочени към турската баня.  Моето предложение за среша при нас си остава.
Кате, снимките са чудесни
Даниеле, честито ти розово вързопче!
 Сватя, много сладка, а зетчето със свещите и романтичната вечеря- Пращам Бетка с баща си в София, като си тръгнеслед почивните дни Laughing Laughing Laughing

А това е специално за Ани Hug. Много приятно съм изненадана от новата темичка.

# 261
Ехооо
Тук сме,живи сме,детенце е вече на градина тази седмица,ама майка му е мързи да пише Mr. Green
Неде,стискам палци за успешна и лека Hug
Люба и за теб стискам(по-добре от професионално ориентиране Simple Smile)
Даниеле,честито ти розовко и с кеф да си пазаруваш панделки Simple Smile
Чакаме си снимките от Шуши и обещаните от Катето,че и аз съм любопитна за хотела.Много са ви хубави снимките и заедно с тези на Уна ми доставиха искрено снежно удоволствие Simple Smile
Анна,много е неприятно това с окото (и аз съм го изпитвала-и то вечер в неработен ден Cry-ревах като магаре,а нищо не виждах в окото)
А бе къде е батко бе(Сиска исках да кажа Mr. Green)?
Малко зимни снимки от нас
http://snimka.bg/album.php?album_id=346152
Весела почивка на всички-и големи и мънички Heart Eyes

# 262
Честита розовка новина Даниеле. Да е жива и здрава.
Дали ще остане място и за мен за розовия влак Thinking Ех мечти, мечти Whistling
Снимките са страхотни - Смайли, Руми, Катя, Велиска.. и дано не изпуснах някой. И малчовците са пораснали.

# 263
Днес Ема стана на 6 месеца и по случая ви черпим с купичка китайски ориз - почнахме захранването с оризова каша. За разлика от Криси, тя си я изяде и можеше още.

# 264
  • Пловдив
Eли, честити ви 6 месеца   bouquet Кога минаха  Laughing

Ние сме под пара с ремонта и цял ден обикаляхме по магазините с Юлиан... вече ми се отщя леко  Rolling Eyes Искам по-бързо да свършва пустият ремонт  Mr. Green

# 265
Здравейте от Пампорово!  Simple Smile
Почивката ни върви много добре! Отдавна не сме били някъде без детето. Сега малко ми липсва, но пък така удоволствията са повече, така че не съжалявам. Хотела доста ни допадна, и май вече тук ще си ходим на ски. Днес времето пак беше супер слънчево, ако задържи така и през следващите дни ще се получи перфектно. Днес какво геройско забиване направих в една преспа на паркинга като си тръгвахме. Яко бях засилила и не можах да спра. Дидо не пропусна да ме заснеме, иначе друга снимка го мързи да ми направи.  Laughing

Наздраве на пийващите тази вечер, ние сме на биричка!

# 266
  • Велико Търново
Ани,внимавай от много почивка да не се озовеш в очакващи бебета през ноември Mr. Green
Ако,пък искаш знаеш как става Heart Eyes
Приятна почивка!

Велиске,тук съм сестро HugАма тази ми бременност няма нищо общо с предната и ми е меко казано трудно.Ама ще се оправя кораво к......е съм Mr. Green

Змейко,кво става с чаршафите ми.Пращай ги,че оня Чемшир как спи,как се поти по два пъти на седмица му сменям чаршафите CrazyЗнам,че имат забавяне с това се пошегувах Hug
Пожелавам ви бързо да се обзаведете и нанесете.А пък да ти кажа получих си онази поръчка с ваучера.

# 267
Честита Баба Марта!

Да сте много здрави,щастливи,румени и усмихнати-като мартенички!
И за разсънване-нещо любимо

Весел празничен ден!И ако някого съм обидила-да бъда простена моля Praynig

# 268
  • Пловдив
Честита баба Марта на всички!!!

Сиске, шегувай се  Mr. Green , ама лекинко ме побъркаха вече, затова си го сложих тоя подпис  hahaha Няма ти ги още чаршафите, дано вече другата седмица вземат да дойдат тези поръчки, че ме докараха до тиха лудост Rolling Eyes

# 269
Честита Баба Марта!!![/b][/size]

Общи условия

Активация на акаунт