Жасмина на мама Таня, ела си при нас, и ти си МАЙска сладурана!

• 16 706
  • 288
  •   1
Отговори
# 270
Честита Баба Марта! Да сте румени, засмени, бели и червени!

Последна редакция: нд, 01 мар 2009, 10:21 от gi4o_pi4o

# 271
Честита Баба марта!!!Нека донесе на всички много здраве и красиви усмивки!

При нас нищо ново-Любо бива засега,ходи на ясла а ние на работа.От сега обаче ми е дерт какво ще го правя 3 месеца през лятото,защото са излезнали списъците и ще го изпишат на 1.06.Но ЖЗ ще търсим варианти.

Ползотворни и отпускащи почивни дни ви желая.

# 272
  • София
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ!

Монката в чест на празника наистина е румен и червен (хванал е скарлатина в училище), та сега сме в очакване дали и Ева ще се нашари.

# 273
Честита баба Марта на всички майки и дечица!
Да сте румени и засмени!!!
  Heart Eyes

Дано на Мони бързо и леко да му мине... Мисля, че е неизбежно и за Ева, щом като не я е карала...

В петък ходихме с Марти до градината. Рева започна от къщи и продължи дълго - оказа се че имат шарка в групата и не могат да го вземат... Имало сборна група, но дакато я намерим, старшата ни посъветва да дойдем направо на 4-ти. Само като чуе за градината и се ужасява - казва, че там било гадно и го биели... Това е...
Снимки още не съм качила, не ми остава време, дано да се организирам през почивните...

# 274

Честита Баба Марта!Да сте живи и здрави и много румени и засмени!
И ако има нещо,с което съм Ви засегнала,прощавайте......

# 275
  • София
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА, МОМИчЕТА-КОКИЧЕТА!

# 276
  • София
Честита Баба Марта! Нека донесе много здраве и надежда, на вас и на семействата ви!!! И още щъркелови вести! Laughing Flutter Wink

Последна редакция: нд, 01 мар 2009, 17:40 от Олче

# 277
Честита баба Марта!

Криси е с 39,2 = добре че мъжът ми му слага компреси и му дава лекарства. Дано скоро да вилнее в къщи.

# 278
Честита Баба Марта!

Сисе, не знам дали ще се уредя с бебе, но се уредих с много готин масаж! Тука едни готини масажисти, сладури, като тези дето правят Присана,  Wink

Ели, дано наистина Криси скоро да започне пак с белите!  Peace

Последна редакция: нд, 01 мар 2009, 22:11 от А н и

# 279
  • Варна
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!
ЖИВИ, ЗДРАВИ, РУМЕНИ И ЗАСМЕНИ!!!

Аз съм си с детенце за почивните дни и съм много щастлива  Mr. Green И мъж ми почива, което е невероятно просто за тяхната фирма. Та си почиваме и се гушкаме основно  Mr. Green

След празниците ще водя Макс на УНГ специалист, защото има една непостоянна хрема, от която се събира секрет в гърлото и кашля ужасно. И това е вече повече от месец, нито е болен, нито е здрав.... дано открият причината и предложат правилно лечение.

Лека вечер и приятни почивни дни!!!   bouquet

# 280
Честита Баба Марта!

Ели, дано наистина Криси скоро да започне пак с белите!  Peace

Hug

Виф, дано да намерят причината, за да не се мъчи Макси.

# 281
Честита Баба Марта, бъдете румени, засмени. Нека Баба Марта донесе по-скоро пролетта, с нови надежди и радости!

# 282
  • Плевен
Честита Баба Марта! Да сте живи и здрави, весели и засмени!

Желая бързо оздравяване на всички болни дечица, на Ани още мнооооого масажи  Mr. Green!

# 283
Daniele, честита розовка радост!
Наде, честита бременност, чак сега разбрах, че най-после успях да попрочета назад темичката
Кате, твоите снимки също сега успях да разгледам, както винаги са много професионални, наслада за окото. Много ми хареса черно бялата ти снимка с кафето. Момчета изглеждат толкова щастливи в скиорските си екипи, въобще страхотна почивка сте си направили.
Страйпърче, дано Криси оздравява скоро Praynig
Ани, как да не ви завидя за Пампарово, че и хубаво време сте улучили, пък и без дете, е то прекрасно. Айде много приятно и романтично да си доизкарате, пък дет вика Сиска, може да  те видим в очакващи през ноември Party
 Аз почивам и всички са по леглата, отпускам с биричка и форумче  Mr. Green

# 284
Люба, да ти е просто.   Прости ми и ти и всички съфорумки  Hug
Маги, си изгори ръката. Не е на мехури, но си е много. Sad Сега сме с марли и промивки.
Аз нещо съм се разкиснала, хремава а и нещо ми се е разтройл корема.
Всички болнички да се оправят  Praynig Hug

Хайде и по-едно кафенце  chef

Последна редакция: пн, 02 мар 2009, 10:42 от gi4o_pi4o

Общи условия

Активация на акаунт