Жасмина на мама Таня, ела си при нас, и ти си МАЙска сладурана!

• 16 866
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
Едно голямо благодаря на всички. Зная, че мога да разчитам на вас в палце-стискане и изпращане на положителна енергия.  Hug

И за друго, и за друго...  Kiss

# 151
Даниеле, много ми е мъчно, че минавате през всичко това.  Hug Дано по-бързо да свърши  Praynig
При нас нещо много бавно действа този антибиотик и решихе да си помогним с музика и мляко с какао   Wink (поне се усмихва)  Поздрав и за вас.      http://www.vbox7.com/play:2e9ac653
Ирка, пак ли мислиш да не пишеш един месец  Naughty
А с тази Никол  Joy

# 152
  • Пловдив
Да се запиша и аз, за да не ни забравите  Mr. Green

Първо да честитя първата петилетка на батко Сами , макар патерици  Embarassed
Любче, да ви е жив и здрав къдравелкото, много да ви слуша и да е все така любознателен и разговорлив  Laughing

Ние както разбрахте не успяхме да стигнем до Дряново поради независещи от нас обстоятелства  Sad Кали почна подсмърка още от вторник-сряда миналата седмица и на опитите ми да кажа на свекито да я гледа, за да не се доразболее - тя реши, че тоооочно тогава има страшно неотложни ангажименти (няма да навлизам в подробности, че трябва цели фермани да изпиша мрънкане)... Та в четвъртък едни жълто.зелени сополи бяха факт, аз в абсолютна невъзможност да отсъствам поради командировка, та сестра ми спаси положението... В петък вече аз си я гледах и въпреки усилията да я укрепим, та да можем да дойдем , детето се оправи чак в неделя...
Радвам се, че сте изкарали добре, дано другият път и ние се присъединим  Praynig

Вчера запазих мястото за Рождения ден на Кали. В Пловдив е ужасно с тези детски центрове - всичко е заето с месеци напред... Добре, че нашата дата беше свободна   Mr. Green, та един дерт ми отпадна, тоалетът също вече е готов  bowuu Споделете и вие как смятате да празнувате  Grinning

Дени, както винаги много ми харесаха разсъжденията ти относно търпението и възпитанието... Напоследък съм ужасно преуморена и все недоспала и не ми се отразява добре... Да си призная тези дни съм ужасна на моменти с Калина, викам й, карам й се... Ама това е последицата от гледането с баба й, защото всичко й позволяват и имахме разговор с баба й, който разбира се до  никакъв резултат няма да доведе... Ама вчера Калина ми казва - Ти си лоша  Cry Защо? Защото съм й се скарала за нещо или съм направила забележка или съм тупнала дупето.... Пък баба й я оставя да прави каквото си иска  #Cussing out Да си тръгне пак на ясла и да си се върне дисциплинираното ми дете  Rolling Eyes
А шопинг терапията при мен явно вече спира да действа  Embarassed, явно направих резистентост вече... трябва да си намеря друго занимание явно

Мимозка - и аз съм навита за среща , Люба ми знае ГСМ, звъннете, ако не е в работно време    bouquet

Относно талантите - нашето момиче показва голям интерес към музика и танци. В детската, в която съм я записала и трябва да почне юни, предлагат голям набор от такива занимания и ще я запиша поне на танци  Peace

За непишещите мами - аз да изклюкам, че засякох Ладида в една от темите и отново е бременна - да й е честито   bouquet

Неде, много се зарадвах новината  Hug Лека и безпроблемна  Hug

Пожелавам на всички болнички - малки и големи - бързо оздравяване  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 153
Е,Неде,много се радвам....и много,ама много здраво стискам палците всичко да е наред Praynig
Бисерите на Никол/пък и  не само/ трябва наистина да бъдат записвани,щото се забравят.......но затова ги споделяйте тук,поне в нет-а да останат документирани.
Даниелка,радвам се,че се разписа....е,не се радвам,че са те съкратили,но от опит-нали и мен ме съкратиха8по-точно накараха да напусна в 8месец с Иво/ мога да ти кажа,че наистина закона пази беменните,но не ги защитава ooooh!..........та тоя вариант на който сте се спрели ти дава наистина най-добрата възможност.А,за доктора,въпроса ми беше малко риторичен...`що ли си мислех,че така се развиват нещата...дори допусках,че вече са го оправдали/`щото доколкото знам досега май няма многа осъдени доктори при толкова допуснати лекарски грешки/,но пък факта,че дори и докато го съдят си работи/и то с/у заплащане в частна клиника,за мен е направо ужасяващ.Надявам се поне да е по-старателен в работата си/и Господ да пази пациентите Praynig/!
Иве,подхода ви е правилен,щом детето все още е живо и здраво....и щом прави такова впечатление у съфорумките Wink
Ние също не се придържаме към  конкретна методика...да не кажа,че че у нас школите са две и са диаметрално противоположни:мосюто е последовател на сЛободията,аз на реда и дисциплината.....та често има сблъсък на интереси.Добре,че децата се нагаждат бързо според промяната на курса и изискванията на възпитаващият.
За РД-то,ще докладвам по-късно,като доизчистя последствията...и наредя няколко пъзела,че сега сме на тая вълна и и наличието на няколко нови е достатъчна причина да не бъда оставена на спокойствие да си изпия кафето/`щото наистина още се мотам с чашата/

Змейкова,Мимозата е вече на наша територия....остава да се организираме/ама аз и в работно и в неработно време съмвсе с деца,така,че ако сте склонни да вземем да спретнем една срещичка при Поля,че мен иначе само ще ме видите,пък аз без звук,не съм интересна Mr. Green/.Същото се отнася и за останалите Пловдивски /четящи/ мами.
А,за ЛаДиДа  знаем/предполагам и другите четящи  активно са забелязали/,ама чакахме сама да се похвали,още опвече,че тия дни я видях,че чете насам.

Последна редакция: ср, 18 фев 2009, 12:12 от Анонимен

# 154
Даниеле, не се тревожи за работата, това все пак е по-добрият вариант, защото както Люба е писала бременните закона не ги защитава. Атози доктор  #2gunfire  и дано не остане безнаказан!

Че аз като някаква манна съм решила, че Токуда е БОЛНИЦАТА! И ако и там няма контрол и подбор, вече ще се отчаям съвсем от нашето здравеопазване и закони....

За Токуда - въпреки негативите, които се опитват навсякъде да и припишат, мога да изкажа само положително мнение от личния ми опит (нали м.11.2007 г. лежахме там от обезводняване на Никол).
Змейко, направо ме  #Crazy с тази резервация за детски клуб за рождения ден на Кали. И в София положението с тези детски клубове е почти същото. Ние още не сме мислили и планували нищо за рождения ден, но явно трябва да се замислим. newsm78
Бисерите на Никол не ги записвам никъде, а трябва (знам си го но съм безотговорна, чувствам се гузна)! Но така на тетрадка ми се струва много "антично", ще трябва да измисля нещо по-съвременно, което да бъде интересно за  нея и другите след време.
Имарче, специално за теб обещавам да предприема мерки да не се получава това за в бъдеще  Hug

# 155
Буби, с камерата направо "Повтори, мама, тоя лаф."

Помня аз още като бяхме бременни, ни прави едни записи в О!Шипка. Какво стана с тях? Абе май е по-добре да не ги показваш, че ще се откажа от второ... като се сетя каква питка бях....

И аз съм доволна от Токуда (за сега, и за нищо детско обаче).

# 156
Привет,

Неде, честито и всичко да мине както трябва !!!  Hug

Дени, отдавна вече не преподавам английски, но все пак опита си е опит. Ако ми се наложи - в тая криза бързо бих се преквалифицирала / да не дава Господ, де/. Но незнам за вас, обаче кризата още от януари много здраво се усеща, всичко се е свило и направо незнам пролетта какво ще става - нали тогава го дават да е най- гадния период. Така че Даниеле - това наистина си е добър вариант, а и все пак и стаж си ти тече, имаш време за Калоянчо, за после ще го мислиш - има време.

Никол наистина ме разби - то децата са си едни малки мъдреци, няма какво да се заблуждаваме, ами да вземем и да се вслушаме в тия безценни препоръки дадени свише.  Laughing

А за Токуда - може да е скъпо, обаче си заслужава. Комфорта е невероятен, а персонала просто те носи на ръце. Там беше най-добрата ми приятелка и имам лични наблюдения от свижданията. Само ще кажа, че седалката на тоалетната се загряваше, та като седнеш да не ти е студено на д-то. Абе... японска му работа.

Исках да кажа и нещо за филмите, че се сетих от Ани. Значи горещо ви препоръчвам: "Четецът", "Странният случай с Бенджамин Бътън", "Беднякът - милионер" и "The Revolutionary Road" . Мога само да ви пожелая - приятно гледане  Flutter

Целувки  Heart Eyes

# 157
Ура,измих една камара чинии,подредих три пъзела,прочетох две страници за летящите динозаври/а те да знаете имат рядко изкелифещени имена/ и сглобих една писта/че даже и количките тръгнаха/,та даже мога и да седна вече и то на тишина............ей,това му се вика блаженство Whistling.
И понеже съм обещала,ето Ви снимки на рожденника/предварително моля ако има разочаровани от силно подкъсената му коса,да бъдат деликатни,защото фризьорката му е много обидчива.....и злопаметна Simple Smile/:това е от сутринта и още е сънен,ето го и с тортата в ДГ: и от вечерното тържество/уважихме желанието му да поканим само гаджето,но брат му така и не успяхме да не поканим,та на повечето снимки той го играе основен участник и е на преден план......а дъртите гости-наблегнахме на тях `щото там нямаше претенции за количеството- хич не Ви ги показвам,че не са за пред хора снимките/:
Бубилина,и ние доста играем с моделин.....ама не е като истинска работа това-пък детето трудно се лъже,че да го прекарвам аз с детски занимавки/макар,че с такъв комплект-предполагам че е същия,`щото и нашия е подарък от Ирка-мама и тати доста добре си поиграват Embarassed/...та му използвам ентусиазма за общото благо.Вчера например се получи това:...освен това Иво е основния сервиращ вкъщи/а се е пробвал някой друг да остави нещо на масата,а се е разчуло през няколко входа/
Нанчи,тия филми и аз ги препоръчвам горещо Peace

# 158

Сега на месене ли ще се фукаме  Mr. Green  (добре, че имам дете и хлебопекарна, че гладна ще ходя).
Люба, предлагам ти, една форумска пекарна да отворим, че аз както съм без работа и само с Маги си се занимавам, то детето поне и да ме изхранва (и издържа).
Избива ме само на глупост. По-добре да ида да поспя, че както не съм спала три дни, взема и по-големи простотий да ръся. А и гледам други няма, ентусиасти  newsm78
Лека нощ!

Дени, то готварският дойде при теб, ти що да се потиш и да пишеш и там  Wink

# 159
  • Плевен
Добра вечер!

Неде много силно  Hug , този път всичко ще е наред , сигурна съм Simple Smile. Желаем ти една малка принцеса на финала!  Heart Eyes

Люба , много си е добре фризурата на рожденника .... не се коси хич Simple Smile.

Влязох за една важна новина - Шуши днес си е взела изпита с 6 , вече е в Лондон, имали са някакви перипетии с полета, но пише, че сега всичко е о.к. Поздравява ви всички и се радва и благодари за подкрепата ни!

Лека и спокойна нощ!

# 160
Шушиии, бравоо!  Grinning Да си изкарате готино с Ирка после много снимки да гледаме!

# 161
Браво на Шуши за взетия изпит. Peace
Сами си е чаровник и без букли, а и изглежда доволен на снимките Heart Eyes
За ЛаДида и аз я бях засякла, но се надявах да сподели сама.  Wink
За Надето стискам отсега палци всичко да е наред и лека бременност и сладко бебче. Hug
Даниеле, щом все още се водиш на работа е добре, макар и фиктивно. Важно е да си почиваш и да отделяш време на Калоянчо. Пък за в бъдеще може да излезе нещо по-изгодно. Но, че живеем в скапана държава си е факт.
Радвам се за Гоги и дано вече няма  никакви оплаквания.
Като гледам какви пити сте пуснали лигите ми текат.

# 162
Сервирам по едно фрапе, че то обедно време станало, докато се натуткам.
Шуши, браво и дано си изкараш добре. Чакаме снимки  Naughty

# 163
  • София
Привет,

"The Revolutionary Road" . Мога само да ви пожелая - приятно гледане  Flutter

Целувки  Heart Eyes

aз нещо не можах да изтрая докрай.... казваш заслужава си?

добър ден и от мен Simple Smile
тук съм , чета ви, ходя на курсове едни и скипвам от работа по близо 2 часа, което е мнооого добре Simple Smile
снимки нови скоро не съм правила... еййй...но за сметка на това, вашите са чудесни - сами, погачите...(чак се засрамвам, че не ъсм веща погачовъртачка! /но виж думи умея да измислям Blush/

приятен следобед в това приказно време ви пожелавам!

# 164
Ванила, да ти кажа аз лично го намирам за силен филм, напомни ми за една от историите във филма "Часовете". Просто такива неща се случват, такива хора има, тази болезнена чувствителност и непримиримост с наложения стереотип, рамка, клише - не всички успяват да се впишат, а по-важното е и, че не желаят да са част от тази общовъзприета "правилност". За съжаление изхода не винаги е "happy end".

Между другото препоръчвам и филма "Изкупление". /Atonement/

Аз малко се увлякох с препоръките - да не взема да стана някоя Люба Кулезич 2  Mr. Green

Целувки  Hug

Общи условия

Активация на акаунт