Жасмина на мама Таня, ела си при нас, и ти си МАЙска сладурана!

• 16 839
  • 288
  •   1
Отговори
# 30
Абе, от доста време се въздържам, ама вече не мога, защо Смайли не пише при нас, а в другата си отчетна пише. newsm78 Да не е станало нещо дето съм изпуснала. Rolling Eyes  Не, че някой е длъжен да ми дава отчет на мен.

# 31
  • Велико Търново
Гичо,коя е другата отчетна тема на Смайли?Аз днес мислих за нея.Конфликт е нямало ,ако това питаш Peace

# 32
Честит рожден ден на мама Трифонка на Люси!   bouquet
Да ти е жива и здрава! Тя си е дошла с името, сега разбирам защо са я кръстили така, вярно ли е? Тери, е голям сладкиш с този костюм! Весело изкарване и чакаме снимки!

Ууу много нещо сте изписали за един ден, не може да ви прочете човек...  Hug

Ани, да те поздравя за идеята - страхотна е! А за снощи, аз се чудя защо сутринта ми беше едно изморено, то заради купона...

Люба, виж какви неща стават в Бг по болници и не само там... Представи си, че на другото място - в чужбинско, ще може да си лежиш на шезлонга с коктейл в ръка  Sunglasses, в Пловдив няма да можеш, просто защото няма море... Знам, че имаш чувство за хумор и се шегувам, макар, че на теб сигурно не ти е до шеги... Мина ли ти вече, за да споделиш...

Велиска и Марти беше с отит преди месец - голям зор изкарахме - по същия начин, както описваш - без сополи, само с температура и накрая пищеше, като легнеше на болното уше.

Сега е по-добре, още има покашляне от време на време. Вчера беше 10-я ден от антибиотика. Днес вече всичко спрях - само ряпа с мед, от време на време...
Уф, поредната беля днес- пипна ютията и цяла сутрин е вил от болка. Мазах го с лидокаин маз и заспа по-спокойно. Но поне съм сигурна, че вече никога няма да я пипне. Laughing

Знам, че Смайли пишеше в някакви готварски теми - не вярвам да ни е напуснала!

# 33
Сиска, срещам  я често в Готварския (......?снимай и покажи!). Аз не, че пиша там, ама крада идей за манджи  Mr. Green 

# 34
  • София
Шуши, за изгореното няма по-добро от Дефламола. Аз съм спасявала много пъти положението с него. И рани зарастват по-бързо.  bouquet

# 35
И аз знам за Дефламола, Анна, но нямах и реших с каквото имам подръка. Лидокаина ни е  от мазането на пи*лето... Иначе топихме ръката в студена вода, дадох му да стиска лед, и като свърши леда се успокои... Сега е намазан обилно с лидокаин и превързан с бинт - все е дно е бил на фронта  hahaha

# 36
Хайде на отчет Mr. Green
Лекарката ни каза,че му е малко зачервено ушето и изписа антибиотични капки(Бивацин).Нямал хрипове,но имал храчки-той и не кашля де,ама ми се чува че хрипти като диша и му се запушва нослето нощем,а и сополи не текат....Ухото си го държи с ръка(то и двете де,но едното повече),на мен ми дава да го пипам,без да пищи и си спи на него.Вече тотално се обърках ooooh!Изписа му и сироп за кашлица(даже два),но аз не го давам,а започнах пак ряпата.
Люба,има всички зъби отдавна-не е от тях.
Шуши ,много е неприятно това с изгарянето Sad.Алекс го правил преди година сигурно и лекарката ме посъветва да му потопя ръката в чаша вода с разтворена сода бикарбонат.Опитвах го и на себе си и съм много доволна-неприятно е в първият момент,но не става мехур после.
Сискааа,много сме ви завидили сигурно(особено аз Mr. Green) и затова ти пропадна почивката,ама снимките ще си ги чакам-да знаеш Simple Smile.
Весела почивчица и на Милена и Ники!
 Heart Eyes

# 37
  • София
аз се преработих днес петък 13 Close.
изморих се последните 2 дни и си чаках уикенда толкова нетърпеливо Sunglasses

чудя се къде сте, а то....нова тема,чудесна идея за заглавието!!! Peace

# 38
Пак съм аз...
Не можах да се стърпя да ви поздравя с тази снимка и да ви пожелая приятен уикенд и грижовни съпрузи:
http://photofile.ru/photo/fishki_net/3685895/82701499.jpg

# 39
  • Велико Търново
Може да съм грозна,ама съм сериозна-ето обещаните снимки Crazy
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=314988&pid=10548982

Шуши,дано на Марти бързо да му минава ръчичката Hug

# 40
  • Varna
 Сиска, много ти ходи прическата  Hug.   а за коремчето  newsm10  love001
А  понеже и аз държа на обещанията http://www.snimka.bg/album.php?album_id=341473
  Шуши дано вече да ви е по добре  ръчичката.

# 41
Ани  Hug Браво! Много ми хареса идеята ти.  Hug
Дано да се разпише мама Таня и да ни разкаже и покаже как са с Жасмина.

Сиска, много си хубава с новата прическа.  Heart Eyes Много, много ми хареса промяната ти.  Peace

Inochka, и твоите снимки са много хубави. Много хубаво семейство те и май сте си изкарали много добре на Рибарица. Такова щастие струи от всичките ви снимки.   Heart Eyes

Весело изкарване на празника /кой каквото ще празнува/.
Ние вчера вечерта съвсем непринудено свикахме "групата" и утре ще празнуваме заедно в една кръчма. Още не е много ясна бройката, че групата непрекъснато се разраства, но засега сме поне 10 човека. Намерихме и кой да гледа Ралица и сме very happy.
Телефона ми е nokia 5800. Вече поне 13год. съм на тази марка и пак не можах да и изневеря.

Люси да е жива и здрава майка ти! Тери е много сладка в костюма си. Аз да си призная честно изобщо не разбрах какъв е. Тази "Епутка" нищо не ми говори   Embarassed

Много ми е мъчно за болните дечица. Дано по-бързо да се оправят малките сладури.  Praynig

И Ралица се опитва да се разболее и днес беше с мен на работа. Вече е по-добре и спи от два часа спокойно в стаята си.

Благодаря ви момичета за пожеланията за почивката ми. Като се върна ще пусна снимки.

# 42
  • Велико Търново
Уна,Епутка-та е пеперудка Crazy

# 43
Много,много ми харесаха:
1.прическата на Сиска/ще я крадна/
2.темата на Ани-НЕВЕРОЯТНА е
3.Епутката hahaha-искам още снимки!
Смях се от сърце с писанията ви Joy
Шмърц,намира няма да те остава докато не пуснеш снимки на палата Naughty
Алекс да оздравява!Милото мъниче...

# 44
Втори постинг:
/разделям ги-на който не му се четат мрънканици,да му е по-лесно да ги прескочи/
Последните два дни нещо се тръшнах болна и нямам вече Т,но ми остана главоболие,затова съм кратка/
Руми,потресена е много слабо казано.Много ми се иска да мога да направя нещо...Косата ми настръхна и.... SadНе мога да си представя Елла така вързана...цял ден...не плачеха ли тези дечица?Елла нямаше да млъкне-щеше да крещи сигурно...Не мога да мисля за нищо друго...не съм видяла този случай,за който говорите.
Ще бъда много честна,съжалявам.Който иска да се обижда,поне знае за какво.
Изключвам Смайли/много си я обичам и не знам защо така не пише напоследък,Таня,която просто няма възможност,Пейзи и още 2-3 майки/
Но ще ме прощават такива като Крейзи и Гвендолин,които се появяват колкото да се изкефят,че,виждаш ли,нас ни помнят на рождените дни и чао.Изобщо не ги интересува никоя от нас,нито децата ни,нито съдбите ни-разбирате ме предполагам.Мисля,че е безкрайно грозно да влизат веднъж годишно на р дни на децата си и да се възхищават на поздравите.Още помня последния постинг на Крейзи,която каза:ами аз си губя времето с форума,а детето ми пораснало през това време.Тогава я разбрах-може би е искала да каже,че е трябвало да му отделя малко повече време.Но две години подред се вясва на рождения му ден и толкова.Да не би да е честитила р ден на Елла?Или да я интересува,че имам второ дете?Предлагам всички,които имат безкрайно много време за другите форуми и никакво за нашия,просто да изчезнат от него.Съжалявам,казах,че ще съм честна.А що се отнася до Гвен-за мен тя е човек,който с еинтересува изключително и само от себе си и външния си вид/лично мнение/-ако се обиди,да дойде и ми покаже,че не е така.
И последно искам да кажа,че нямам думи,с които мога да ви благодаря за всичко,което сте ми дали последните години.

Общи условия

Активация на акаунт