Жасмина на мама Таня, ела си при нас, и ти си МАЙска сладурана!

• 16 832
  • 288
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Тъъъй, сега и Страйпър, ако се разпише по нощните часове, ще си заформим един мини под-форум "Родени 2008-ма" тука  Wink

По повод думите ти, Ирка, си мисля, че непременно ще се появят някои личности, които ще сипят огън и жупел, че са пропуснати. Да - не са писали и ред през последните 2,5 г., ама ни четат редовно... какво да кажем тогава  newsm78 А за Гвендолин не си права, мисля аз. Тя пишеше много редовно, но след корекцията и някои коментари на снимките, които ни беше показала, изведнъж се стресна и си даде сметка, че това, което пише и показва тук не е само на нас, а на всеки, който поиска да го прочете... нещо такова и на мен ми се случи това лято и доста ме потресе... почнах да пиша като гост, спомняте си, което се оказа не особено ефективно и... оттогава доста писания съм ви спестила, от което може да сте доволни само, каквото съм мрънкало  Mr. Green

И още искам да поздравя специално Танчето и Жаси и да им кажа, че се надявам много скоро пак да се включат активно тук!  Hug

# 46
  • Велико Търново
Добро утро!Аз като една от най-редовните в темите/ пък къща,дете и мъж над тези работи съм/ и за ще кажа,че споделям честността на Ирка.Не познавам нито Крейзи,нито Гвен,но за последната си спомням,защо спря да пише-показа си снимките,Пастичка  ги показа на мъжа и той казал нещо и ето драма.Ама нали затова си ги слагаме,че да ни гледат CrazyДай Боже всекичу да си сложи Praynig
А пък от първа страница има имена,където само я запълват CrazyДори и като такива лично на мен не ми говорят нищо/прекарвам средно по 15 часа във форума Crazyпример за добра домакиня и майка съм/.
За писанията във форума пиша само истини-не се прикривам,не се правя на такава каквато не съм и не ми пука кой ме чете.Сложила съм си на показ цялото семейство,а и не съм тръгнала да обсъждам 3 и 4 лица за да се притеснявам.Историята даде примери,че доста хора от форума не са това,за което се показваха.
Публикувам го,че отивам да пия кафе в една съседка и после ще продължа

# 47
ДОбро утро!

Поздравявам ви по случай празника на св. Валентин и ви пожелавам да сте винаги влюбени и щастливи!

Вчера така се разтоварих - ударих му един шопинг сама, без мрънкащ мъж и мрънкащи деца. Похарчих една прилична сума само за мен и се прибрах много щаслива. Отдавна не съм го правила това нещо и бях забравила колко позитивно може да зареди една жена  Grinning.

А днес бях на фризьор и уж само връхчетата щях да си подстригвам, а се върнах с нова прическа и по-малко коса. Ама и това ми дойде много добре на душата, а и мъжа ми ме хареса  Wink.

Отивам да стягам багажа, че утре заминаваме и нямам търпение!

# 48
Добро утро и честит празник! (кой каквото е решил да празнува)

Сиске, на мен твоята прическа също много ми харесва, но не само тя... Божа е много готина. От очите й струи такава топлина и радост. Много весело и приятелско излъчване има.  Hug
Иночка, личи си, че се си изкарали добре. И на мен ще ми се отрази една такава почивка, ама нямааааа.
Уна, на вас пожелавам щур купон с тайфата и един запомнящ се празник!
Ирке, ти снимки на моя палат няма да видиш по простата причина, че не мога да си изсмуча такива от пръстите. Искай от Ани такива - тя го е виждала, тя да дава снимките!
Руми, аз явно нещо не съм разбрала... Какво се е случило, че се е наложило да пишеш като гост?
И на мен не ми е приятно да идват да надничат в темата ни хора, които не познавам. Щото някак си тук се чувствам комфортно все едно съм си у дома, а у дома се разхождам, както знаете, по пижама и долни гащи. Е не искам хора, който не познавам да ми гледат долните гащи, пък!!!!!

Иначе по засегнатата от Ирка тема за нередовно пишещите - това си е техен проблем. Те губят нашата компания!  Mr. Green Joy
Всеки прави каквото намери за добре за себе си и семейството си. Така мисля аз.... Да, наистина не е особено приятно след 2 години мълчание някой да цъфне и да иска да гласуваме за нещо по даден линк, но хората сме различни и трябва да се приемаме и с положителните и с отрицателните си страни.
Пък ако толкова искате да има списък с редовно губещите си времето с форума докато децата им растат (ох, я да надникна да видя дали случайно през нощта Никола не е станал на 18....  Уф, не е! Слава Богу!) можем да направим такъв списък. Единят с всички записали се в майската тема да си стои като линк, пък другият да е сложен директно в темата - без картинки и украси, та да не бави зареждането.
Сега ще си кажа: "стига!" и ще прекъсна философската си мисъл за да ви предложа по едно празнично кафе: с пожелание денят ви да бъде щастлив и весел! Да получавате ключове от коли, апартаменти, сърца и каквото там ще ви направи щастливи.  Hug

Довечера сме на вино, ей, да не се скатаете някъде!
Усмихнат ден и много хубаво настроение!

# 49
Сиска, много ти е хубава прическата, много свежо изглеждаш! А не знам къде ги виждаш тез дебели крака и д...е, поне аз не видях такива. Коремчето ти е много сладко!

Сега са наред на Иночка снимките  Simple Smile.

# 50
  • София
А, сега, добро утро!

Сиска, не говоря за обсъждане на други хора, за мен по-скоро става дума за запазване на личното пространство. Танче, ами не съм и писала - прозаична история: далечна позната, която може и да не позная, ако видя случайно на улицата, ме разпознала по снимки, които съм пуснала и намерила за нужно да обсъжа мойто житие-битие с други общи познати. Тогава бях бременна и ако си спомняте доста стресирана от глупостите на тоя "доктор" от ЖК и хич не ми беше да си обсъждам проблемите с кой да е, още по-малко да знам, че ме обсъждат зад гърба ми  Rolling Eyes

Прическата е супер!

А на Иночка снимките са чудесни! Ех, нашата Бети, прекрасна  Heart Eyes

# 51
Честит празник на всички!  Heart Eyes
Аркова, мерси за кафето на сърца!
Днес аз ще празнувам Трифон Зарезан, че нещо се сдъФкахме с татито, преди да излязат на разходка с Марто!
Иночка, страхотни снимки! Имаше една, в която голямото ти момче те носи на ръце - много забавно... А Бети е толкова сладка, с този дълбок, умен поглед... Исках да те питам коя е тази пещера? Ние сме ходили до Рибарица, но само за риба, пещера на видях Wink

Сиска, много добре изглеждаш, изобщо какви са тези приказки, че си дебела... Прическата е много добра!

Руми, много неприятно това... Все съм се чудила, на кой му влиза в работа да рови и обсъжда хората по такъв начин...

Кате, какво си купи - пусни и ти някоя снимка, моля!

Ирка, нещо пак си изпаднала там, където не е много хубаво за теб... Не се натоварвай с такива неща - толкова слънчев човек си! Да не ти пука, бе жена... Hug
Всеки прави каквото си иска и си понася последствията, нали?

Слънчев ден!!!

# 52
Честит Св. Валентин и Трифон зарезан!!!

Аз лично харесвам и двата празника,а и важното е повод да има Wink
 За първа година не успях да взема подарък на милотО щот все нямам време.Мислех тая работа да я свърша вчера,но се оказа че съм спешна и докъто закарам дребния до майка ми и свърша работа магазините взели че затворили.Надеждата ми беше мола,но и него изтървах.От сутринта програмата пак ми е работна и току се прибрах пак ме извикаха и май ще откарам един работен празничен ден. Confused

Да си кажа ,че благородно(а може би и не чак толкова)завидях на Сиска и Катя,че сте успели така хубаво да се разтоварите и да стоплите женските си души с такива приятни занимания.Сисе ама ти наистина изглеждаш перфектно,особено онази снимка с очилата Peace

За размислите на Ирка си мисля,че е права да се дразни от високомерно и показно отношение.Аз не че ги познавам обсъжданите съфорумки,защото по това време изобщо не знаех за съществуването ви.То верно ,че всеки си носи последствията от действията си.

Иночка мечтая си да съм на твое място-от поне два месеца врънкам половинката за нещо подобно на вашето изкарване.Пожелавам ти винаги да сте така щастливи Heart Eyes

Хайде приятен ден и пивка вечер bowuu

# 53
Много съм проста-изобщо не се сетих за празника!Пожеланието на Таня е най-хубавото,което съм чувала и мога само да пре-пожелая!!!И снимки,дами,снимки-е,не чак от хммм....интимните подаръци.
За Гвен изобщо нямах предвид снимките-сега разбирам за тях и смятам,че няма нищо лошо в това да ги покажеш.Имам по-скоро предвид един период от нейния живот,в който всички безкрайно много я подкрепяхме и съчувствахме и...абе не ми се пише.А за Крейзи:ами съжалявам,искрено я харесвах.Но,пак ще повторя,грозно е:оо,здравейте,дааа,днес имам рожден ден и затова влизам,иначе не че се интересувам от вас,ама що да пропусна пожеланията.На мен така ми звучи.
И аз като Сиска винаги съм показвала това от себе си,което всъщност съм.И да,знам,че има майки,които наистина,наистина нямат време,но все пак надничат,за да видят как сме-в това не намирам нищо лошо също и дори ги разбирам.Даже,при липсата на време,е мило,че все пак се интересуват от нас.За тях не говоря.
Руми,нямах представа-пак съм била някъде на черешата да пропусна...Много ужасно!
Аз не можах да спя цяла нощ.Четох вчера статията за домовете за деца от 0-3 год и за тишината...защото никой не им говори,никой не ги взема и те само лежат и...Боже...не мога да спра да мисля.И ми се иска да отида и поне веднъж да прегърна някое мъниче и да го погушкам. Cry

# 54
  • Велико Търново
И последно искам да кажа,че нямам думи,с които мога да ви благодаря за всичко,което сте ми дали последните години.

Ирина,адреса ми го имаш чакам си самолетния билет до Лондон.Ако,може преди май месец да е Mr. GreenПонеже думи нямаш билета е чудесна възможност Crazy
знаеш,че те обичам

Момичета,благодаря ви за хубавите думи.Пък за дебелините аз си се знам Sad
Да ви се похваля подарих на Чемширов по случай празника секс,пък той каза да избера фотоапарат Mr. GreenНаправихме сделката/6 месеца беше забравил това какво е поне с мен де Mr. Green/

Дряновската група ще ви чуя по късно!

# 55
Хелоууу и весел празник!

Не може да се засегне тема без мойта мисъл да се развее над нея като флаг (Веселия Джон, Рон или къвто там беше черепа с костите) над пиратски кораб.
Живей и остави другите да живеят, това е мойто мото...
Това е форум, ейй, в интернет... Общо достъпно място без парола и засекретяване...
Всеки има право да гледа, чете, обсъжда и разсъждава, независимо дали е родил, роден или за малко да забременее през май 2006-та.
Който има тайни да не си ги публикува тук.
Таня, какво значи не ти е приятно да ти четат писанията "чужди" хора? И как отличаваш свои от чужди? Какво? 10 жени, с който редовно си разменяш лаф  тук, само те ли имат право да четат темата? И като не искаш да те гледат по пижама не си слагаш снимки по пижама в БГ-Мамма и готово! (И кога най-накрая ще я видя тая твоя  пижама???)

После, защо трябва да се сърдим на хората, че не пишат тук? Задължително ли е? Пишеш само, ако ти е приятно, като не ти е приятно, нямаш време и куп други лични причини - не го правиш.. Или да приема, че ако спра да пиша за 2-3 месеца, после нямам право да се вясвам, щото ще съм си изгубила правото (че от кога то има давност?) или пък трябва да представя извинителна бележка, че съм нямала ток, нет или квото и да било..???
Колкото до поздравления и пр., аз пък не се кефя на хора, които само казват "Честито!". Щото има и такъв момент, не споделяш нищо, не се знае кой какво и защо, ама на Честитките сме първи по брой...

Защо да се сърдя на Гвен, че намерила повече съратнички в темата за естетическа хирургия... Ми там й е интересно, занимателно.. Все едно на мен да се сърдят от Готварския, че не пиша там... Еми... Що ли... не ми е интереса там...
Не ми е работа да защитавам когото и да било, но ще кажа, че не е себична, доста чуствителна натура и си изживява по свои начин нещата.

П.С. И още нещо! Всеки отделя време за форума колкото има и колкото иска. Времето отделено за форума е въпрос на личен избор, натовареност и стечение на обстоятелствата.

# 56
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
Желая ви много любов, винце за настроение и много приятни мигове!
Сисе, честита прическа! Много стилна, перфектен избор!  Peace
Божа е толкова сладка и от снимките личи даже, че е кротка и мила!  Hug
Бетикнка и тя голяма сладурана!
Кате, страхотно си  се разтоварила (много обичам да прилагам шопинг терапия за освобождаване от стреса  Mr. Green). Весело изкарване и чакаме да видим и твоята нова прическа.
Донякъде и аз съм съгласна с Ирка. Въпреки, че и аз не съм от най-редовно пишещите, но за това пък чета. А някои наистина се разписват много рядко и то само при крайности - по повод рожден ден или да споделят проблемите си тук. Мисля, че не е коректно да се разписвмаш в темата 1 път годишно и то за да излееш проблемите си. В крайна сметка редовните, които пишат във форума не са "кошче за душевни отпадъци" и наистина трябва малко повече уважение към тези, които поддържат темата ни и за това я има. Но свят - голям, хора - всякакви, интернета - достъпен за всеки и навсякъде, така, че извода е всеки сам да прецени какво и къде да сподели и покаже.

Добро утро!Аз като една от най-редовните в темите/ пък къща,дете и мъж над тези работи съм/ и за ще кажа,че споделям честността на Ирка.Не познавам нито Крейзи,нито Гвен,но за последната си спомням,защо спря да пише-показа си снимките,Пастичка  ги показа на мъжа и той казал нещо и ето драма.Ама нали затова си ги слагаме,че да ни гледат CrazyДай Боже всекичу да си сложи Praynig

Със случая с Гвен нещо съм го пропуснала и незнам за какво става въпрос, но чак да се обиди от думите на мъжа на Пастичка....  newsm78 А и  вкрайна сметка на всеки му е ясно, че тук всеки може да влезе и да гледа снимки и чете.
Руми, наистина много грозно, има всякакви хора, дано не ти се налага повече да общуваш с тази твоя позната.  Hug
Ето е обещаната снимка на Никол с костюма на вълка - това е първото обличане - голям кефффф

Уф, на два пъти щях да си загуба поста, то не е че кой знае колко фатално, но все пак държа да се изкажа.
Хубав ден, много целувки, подаръци и добро настроение!

# 57
  • Велико Търново
Дени,ти не си занимавала готварския с личните си проблеми или бъркам?
Естествено,че всеки пише и чете,където си поиска.Без да претендирам,че чета на Ира мислите тя искаше друго да каже,но както и да е.Всеки е добре дошъл и до сега не помня да сме обидили някой.Общо взето големи "скандали" като по други отчетни където съм чела е нямало.Тук сме се събрали най-толерантните,красивите,умните,абе ние сме по,по най Crazy

Бубилинка,Никол е страхотна Hug
Само ми кажи Недка апарати ли продава?

# 58
Дени,ти не си занимавала готварския с личните си проблеми или бъркам?
Нито с личните си проблеми, нито с личните си рецепти. Личните си неща тук ги излагам... Ама там е форум за рецепти, а пък тук - дда си отпуснем душите, както не веднъж е ставало дума, дори се подканяме взаимно.
Общо взето големи "скандали" като по други отчетни където съм чела е нямало.Тук сме се събрали най-толерантните,красивите,умните,абе ние сме по,по най Crazy
За скандалите не мога да оспоря.. Ама и по принцип ми седи смешно "Форум" и "скандал". Че какво толкоз делим???
Относно умните и красивите и пр.. и това не мога да оспоря Simple Smile, еле пък за тебе с новата коса (много добра, наистина и откъм цвят и откъм форма), та за туй до сега ти се чудя къде си се запътила към естетическия форум и за корекции говориш, като няма нужда..

Недка продава Никон и Олимпус.

А Никол ме уби с костюма на вълка... Такъв искрен кеф не съм виждала!

# 59
  • Велико Търново
Деница,ако с теб пуснем рецепти в готварския ще се срине сървъра Mr. GreenПоне аз,ако пусна нещо Crazy
На Марто пъпките минават ли?

Общи условия

Активация на акаунт