На Марто пъпките минават ли?
Щях да се задавя с банана си..... 
Още повече, че в момента пиша рецепта на Таня в кю-то....
Пъпките са завехнали, но все още се виждат къда са били... Вече не сме в карантина, ура, ура..

Щях да се задавя с банана си..... 

Тъжна съм, много съм тъжна.... Точно за празника си нямам маникюр!
. И всички болнички вечи да са добре.
Аз съм с хрема и Т., ама ще се оправя. По темата започната от Ирка, нищо няма да кажа, щото така , или по иначе казано, щото не знам какво да кажа. За сега толкова, че трябва да обърна внимание на детенце.
Много се хилихме с тая Никол-и аз искам такъж костУм за Ел
с глас съм се хилила-пробвай бе-дай една рецепта.
Наистина друго исках да кажа.И понеже държа да си кажа 

Детския кът беше в ресторанта и шумоизолиран. Дори имаше и аниматорка, която забавляваше децата, за да можем ние да зарязваме на спокойствие. Само приказката трудно вървеше, че музиката беше доста силна, но затова пък наблегнахме на виното и танците. И изненадата на вечерта беше ( за нас), че Ивко получи любовна картичка от Тери!!!
Собственоръчно направена с помощта на мама и надписана. Предположих че ще сте любопитни да я видите, затова я снимах. От вън и от вътре любовното послание също. И още подаръци имахме от тери,но тях не съм ги снимала.
Имаше и томбола с награди - еротични. Естествено Тери, Сиси и Ивко теглеха печелившите имена. И сега ще ви издам една тайна, защото Люси не се е похвалила още - Тери може да чете
, а да , сетих се нещо 
След това отидохме до Етъра и така нашата разходка приключи.
. Описали са ви Ани и Ники впечатленията за хотела, нашите са същите. Снощи разговаряхме за евентуално провеждане на среща и ни отговориха, че вече са правили такава с деца, като са организирали и програма с клоун и т.н., така че ако ви харесва може и тук да е. Единственото, което на мен не ми допада е, че няма около хотела зеленина, където да тичат дечурлигата, а ние евентуално да пием кафе.