Жасмина на мама Таня, ела си при нас, и ти си МАЙска сладурана!

• 16 853
  • 288
  •   1
Отговори
# 60
Деница,ако с теб пуснем рецепти в готварския ще се срине сървъра Mr. GreenПоне аз,ако пусна нещо Crazy
На Марто пъпките минават ли?
Joy  Joy Щях да се задавя с банана си..... Joy

Още повече, че в момента пиша рецепта на Таня в кю-то....

Пъпките са завехнали, но все още се виждат къда са били... Вече не сме в карантина, ура, ура..

# 61
  • Велико Търново
Добре де,ще си кажа-аз се ровя в готварския CrazyТърся рецепти на една Ива,че довечера ще се събираме с едни приятели и мисля да правя нейните свински пържоли Crazy
А ти каква рецепта пишеш на Аркова?
Радвам се,че Мартон е ок Hug

# 62
За баница със сирене (наистина!).
Мартин стана, отивам да му облека прилични дрехи.

# 63
И аз да се разпиша....най-непишещата тук Embarassed

Честит двоен празник на всички.Бъдете обичани и обичайте!

Бях обещала на някои съфорумки да покажа Вики и сега намирам време за това:

<a href="http://streamerdata.data.bg/p/files/download/13573858/IMG_7363.jpg">Снимка 1</a>
<a href="http://streamerdata.data.bg/p/files/download/13573859/P1050219.JPG">Снимка 2</a>
<a href="http://streamerdata.data.bg/p/files/download/13573860/P1050239.JPG">Снимка 3</a>
<a href="http://streamerdata.data.bg/p/files/download/13573857/2008_000.jpg">Снимка 4</a>

Ани,чакам да ми пишеш на ЛС Peace

# 64
Хайде, дами!
Да ни е честит празникът:
НАЗДРАВЕ!

Само мога да кажа, че Деница няма смисъл от посещаване на готварския форум. Само се оправдава, че не може да готви, сигурно щото не й се занимава.... Обаче каква баница правиииииии. Моето дете само нейната баница уважи и за нея пита.
Баба му точи кори, прави му тутманици и какви ли не баници, но той не яде от тях.... Ето това е един много сериозен показател за готварските способности на Дени!

И малко встрани от темата - от двучасово висене на мивката ми отиде вчерашния маникюр.  Sad Тъжна съм, много съм тъжна.... Точно за празника си нямам маникюр!

Да пожелая весело изкарване на празника на групата в Дряново! Ех, сигурно вече са приседнали на софрата и лафа върви ли върви.... Завиждам ви, ей!

# 65
Само мога да кажа, че Деница няма смисъл от посещаване на готварския форум. Само се оправдава, че не може да готви, сигурно щото не й се занимава.... Обаче каква баница правиииииии. Моето дете само нейната баница уважи и за нея пита.
Баба му точи кори, прави му тутманици и какви ли не баници, но той не яде от тях.... Ето това е един много сериозен показател за готварските способности на Дени!

Мълчи ма, Таньо... Сега ще почнат да ме дърпат от Готварския да си споделям кулинарните тайни... По-точно тайна.... Joy
Все пак благодаря на Ники  Heart Eyes Heart Eyes

# 66
  • София
Дърпаме те, я! Давай баницатааааа!

# 67
Дърпаме те, я! Давай баницатааааа!

Добро утро!
Румка, не разбрах шегуваш ли се или не, ама на лични ти я пратих...

# 68
Момичета, здравейте!
Вчера не празнувах, за това и не влязох. Беше ми тъжно и кофти. Но, за да не остана капо, правихме ден-ден на племеницата и вечерта имах гости, ей така, с който си изкарах супер. Но не ми се говореше за Св. Валентин и затова и не писах, да развалям тона. Надявам се вие да сте изкарали супер  Hug. И всички болнички вечи да са добре.  Praynig Аз съм с хрема и Т., ама ще се оправя. По темата започната от Ирка, нищо няма да кажа, щото така , или по иначе казано, щото не знам какво да кажа.  За сега толкова, че трябва да обърна внимание на детенце.

# 69
 hahaha Много се хилихме с тая Никол-и аз искам такъж костУм за Ел
Сискееее Joy Joyс глас съм се хилила-пробвай бе-дай една рецепта.
Мога спокойно да кажа,че ми четеш мислите HugНаистина друго исках да кажа.И понеже държа да си кажа Mr. Green-няма да честитя рождения ден на никой,който не се е сещал за нас в последните две години,освен на собсвения/на сина и щерката рожден ден.Хора дето пишат постинг веднъж годишно и той е:аа,мерси,че не сте ми забравили рождения ден,ама забравих на всшка една от вас.Държа да отбележа,че съвсем не е заради моя глупав р ден това-не го обичам и не ми върви на него-обидена съм заради всички ни.
Емоли,не отварям снимките на Виктор:(
Гичо,спокойно-не си сама-и аз не празнувах.Дори забравих какъв празник е.И двамата сме толкова заети напоследък,че буквално нямахме време за картички дори.Живи и здрави да сме,празникът може винаги да отпразнуваме.
Шмърце,да напомням ли за снимки на апартамента?

# 70
  • Велико Търново
За добро утро се опитах да постна на Виктор цялата снимка,обаче е огромна и не стана.Ама да разкажа,че е много сладък и ако не ме лъжат очите е синеок Crazy
В неделя се видях с Фай и семейство LaughingСиси е голяма чаровница и много пораснала.Ани,от теб чакам снимки.За подробен разказ,който намери време да разказва,че на някои хора живота ни се върти около форума Crazy

# 71
Добро утро и от мен,

Сервирам ви закуската и докато си отпивате от кафето ще ви разкажа на кратко за Дряново.

Срещата беше чудесна. За съжаление обаче Миленка, Сиска и семействата им не можаха да присъстват. Беше много жалко и ни липсваха. Ние бяхме в друг хотел, но вечерта всички се събрахме в ресторанта. Ресторанта беше на ниво и най-хубавото беше детския кът точно до нашата маса. Бяха извикали жена, която да се занимава с децата и ние успяхме да се видим на спокойствие, да си побъбрим и най-вече да пием по една ракия. Бях възхитена от Тери и Ивко, които много слушаха и хапваха добре (за разлика от нашата кокона). Имаше диджей и програма и децата (а и родители им) бяха главните танцьори на дансинга. Имаше и томбола и нашите деца бяха определени да теглят номерцата и да определят наградите. Естествено като некорумпирани и безпристрастни изтеглиха награди и за нас, като май на Люси от три билета от томболата имаше три награди. Нямаше как да е иначе тъй като зет им тегли наградите. За хотела нищо не мога да кажа понеже бяхме на друго място, но Ани и Люси ще споделят впечатления.
Вчера минахме през Търновския мол и се видяхме със Сиска и Божи. За съжаление срещата беше кратка, но за сметка на това много приятна. Божа е голяма дама, много, ама много послушна и беше с една невероятна жилетка (марка Имар). Ето и снимка, и после Сиска да не се оплаква, че била напълняла. Може нагледно да сравните на кой му е по-голям корема  Wink

Тук са Сиси и Тери, които си играха почти цяла вечер заедно. Тери, ходеше все след Сиси и се гушкаха. Simple Smile

На тази страница има още малко снимки http://www.album.bg/anastasia/albums/70692/.

Хубав ден от мен и като прочета последните 5 страници пак ще се включа.

# 72
Добро утро!
Ние с Ники се завърнахме, но Люси още са на Дряново. Е, днес вече трябва да се приберат.
Сисе, снимките се качват. Сега ще пиша, пък накрая дано са качени да постна и линка.  Simple Smile

Аз на Люси и благодарих, но и тук искам също да и благодаря за оригиналната идея. Хотела е страхотен и го препоръчвам горещо на всеки, който има възможност да го посети. Едно, че хотела е на ниво, а целия персонал са страшно любезни и в услуга на клиента,такова обслужване рядко се среща в БГ, и не на последно место кухнята е чудесна. От менюто се сетих да снимам само салатата и тортата, но всичко беше любовно аранжирано.  Heart Eyes Детския кът беше в ресторанта и шумоизолиран. Дори имаше и аниматорка, която забавляваше децата, за да можем ние да зарязваме на спокойствие. Само приказката трудно вървеше, че музиката беше доста силна, но затова пък наблегнахме на виното и танците. И изненадата на вечерта беше ( за нас), че Ивко получи любовна картичка от Тери!!!  Heart Eyes Собственоръчно направена с помощта на мама и надписана. Предположих че ще сте любопитни да я видите, затова я снимах. От вън и от вътре любовното послание също. И още подаръци имахме от тери,но тях не съм ги снимала.  Grinning Имаше и томбола с награди - еротични. Естествено Тери, Сиси и Ивко теглеха печелившите имена. И сега ще ви издам една тайна, защото Люси не се е похвалила още - Тери може да чете  Shocked Направо ме изуми, познава всички цифри и обявяваше някои от печелившите номера на микрофона.
Друго интересно какво да ви разкажа  newsm78 , а да , сетих се нещо  Laughing ... в шкафчето в хотела имаше превръзка и презерватив. Ивко ги докопва и превръзката му е позната и обявява: Това е за дупе! Показва ми презерватива и пита: И това ли е за дупе? ... Аз:Не, това е за чури! ... И Ивко замислен си повтаря тихичко.... за чури!?  Wink
Така...това беше малко отклонение. Сиска, прическата наистина е много готина, жалко че не дойде да я видим на живо.
Освен че бяхме в хотела и се наслаждавахме на почивката и готината компания, всеки самосиндикално ходи да се разхожда някъде. Ние ходихме до Дряновския манастир и до Боженци, а в неделя се качихме до Узана и взехме категоричното решение, че ски там няма да се карат, дори и да има сняг.  Naughty След това отидохме до Етъра и така нашата разходка приключи.

Я да видим какво става със снимките... ООО има още доста да качва. След малко ще се включа пак.

# 73
ООО Ники ме изпреварила!  Laughing Ники, Люси имаха 5 билета, така че вие сте най-големите късметлии - 1 от 1!  Peace

# 74
  • Плевен
Привет!
Пиша ви от Дряново все още  Mr. Green! След малко мислим да тръгваме, че мноооого се омързеливихме нещо тук... а и тази сутрин осъмнахме със сняг и беше много хубаво  Grinning. Описали са ви Ани и Ники впечатленията за хотела, нашите са същите. Снощи разговаряхме за евентуално провеждане на среща и ни отговориха, че вече са правили такава с деца, като са организирали и програма с клоун и т.н., така че ако ви харесва може и тук да е. Единственото, което на мен не ми допада е, че няма около хотела зеленина, където да тичат дечурлигата, а ние евентуално да пием кафе.
Ани чакам снимките...
Отивам да стягам багажа.... до скоро!

Общи условия

Активация на акаунт