Жасмина на мама Таня, ела си при нас, и ти си МАЙска сладурана!

• 16 849
  • 288
  •   1
Отговори
# 75
# 76
  • София
Ани,   bouquet за темата!

Понеже в събота не съм влизала тук и честитила празника на празнуващите го, сега искам само да ви пожелая всеки ден за вас да е един малък празник на любовта и винаги да сте опиянени от магията и.  bouquet

Нашето празнуване се оказа малко злополучно, тъй като М ме заведе (на неочаквано и за него) шумно място и бамбината правеше лупинги и подскоци за малкото време, през което седяхме там. Доста стреснахме човечето и се прибрахме безславно без време. Mr. Green За сметка на това Амурчето ни - Вели цял ден подскачаше с един червен балон във форма на сърце и сееше лИбовно настроение... hahaha
Имам го документиран, но снимките са на друг апарат, ще ги сваля при първа възможност.

В неделя пък го заведохме в едно новооткрито клубче в Дружба, заедно с други квартални съфорумки и техните дечица, и за първи път не висяхме с баща му с него в залата, заигра си се човека и 2 часа не ни потърси въобще. Shocked Направо съм изумена.
Ето няколко снимчици, на който му се гледат, почват оттук:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=312251&pid=10574556

И една специална, на която се вижда моя милост по - добре, за да се успокои Сиска, що е то дебелана - шкембалана. Mr. Green
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=342330&pid=10577145

Снимките от комбинираната семейна ваканция Laughing в Дряново са супер, разбира се, главните участничета ги правят такива. Heart Eyes
А тази на Никол и вълчия костюм е направо култова!  Heart Eyes

По темата, която е подхванала Ирка бих написала много неща, но повечето сякаш предпочитам да ги запазя за себе си. И все пак, една част:
Мнението ми е, че случайно отказали се (за да се правят на интересни) майки няма, и че за всяко нещо си има конкретната причина и обяснение. Peace
На мен са ми симпатични и Гвен и Крейзи, и уважавам решението им да се появяват само по празници, ако така смятат за добре. Все пак сме износили и родили децата си заедно, не мисля, че това, че не пишат ги прави по - незаслужили да бъдат в списъка на първа страничка. Нито че, имаме доказателства, че не ни четат и не са съпричастни.
Просто тук, на един етап спря да се пише за децата, и това може би е нормално, тъй като те си растат и няма кой знае какво за споделяне покрай тях.
А това, че във форумите, като анонимно пространство, човек не може реално да представлява себе си както му се иска и много често бива криворазбран и нападан е отделна тема.
И аз се разочаровах от много неща, но щом продължавам да пиша тук, значи все пак нещо ме задържа тук. Нека уважаваме правото на избор на всеки.

Лека и успешна седмица ви желая! И здрави дечица! Hug

# 77
Ей момичета браво страхотно сте си изкарали и на мене много ми допада идеята да се събереме там особено щом има детски кът може да се не се съобразяваме с времето и да е по рано срещата тази година - какво ще кажете а и ако те наистина организират клоун с игри и разни занимавки за децата времето ще минава по лесно. Хайде споделяйте и най-вече някой да каже там има ли жп гара за съфорумките желаещи да ползват този вид транспорт. Колко стаи има хотела знаете ли?

Нашия Св. Валентин беше в петък вечеря навън, че съботата и двете ни баби бяха ангажирани  Whistling влюбени са жените няма лошо и ние подранихме. Събота пък си поканихме едно съседско дете към 17 в нас и майка му дойде и така до 21 ч  децата спретнаха щура игра и тичане а ние на лафче и винце...и понеже и бабата я нямаше та се възползвахме от леглото й на спокойствие  Embarassed това е от нашия 14.02. - подаръци липсваха.
Сиска твоя подарък наистина  е бил празник за мъжа ти  Wink Страхотна прическа!
Кате а на тебе ти пожелавам страхотна почивка снимките после ти си знаеш, и лекичко ти завидях за разтоварващия ден които си имала!
По темата за посещаемостта на темата ни съм на мнението на Дени, че всеки е свободен да избира какво, как и кога да чете и пише.

Разгледах снимките и на Олчето супер сте и децата и вие  -  и мамите стига вече сте си мерили коремчетата...чакаме с огромно нетърпение снимки на съдържанието им когато се появят на бял свят.
Руми успех в тортенето предизвикателство! (това е в готварския подфорум  Laughing)

Последна редакция: пн, 16 фев 2009, 12:00 от galiushana

# 78
Здравейте отново,

Ани - браво !!! Нещата определено са интригуващи. Правиш темата специфична и лична, което автоматично я отличава от останалите. Поздравления !   bouquet

На св. Валентин аз също си изкарах страхотно, защото бяхме си запазили маса една голяма компания в ресторанта на Астор и преживяването определно беше интересно. Имаше програма, фокуси, музика - руска /Висоцки/, италианска и т.нар. евъргрийни. Усещането беше сякаш си се върнал в детството си и си някъде с родителите си на заведение. Както се изказа един от компанията : "Невероятен пробив във времето"  Wink Иначе ресторантчето си е малко позападнало, има нужда от ремонт, въпреки че имитира нарочно лека овехтялост, но малко вече се е пуснало по инерцията. Атмосферата е много приятна и наистина артистична.

Иначе относно дискусията пишещи-непишещи - наистина всеки си прави избора, къде, колко и какво да пише, но след като е форум е ясно,че нещата са изложени на тотален показ и всеки би трябвало да си даде сметка, че може да бъде прочетен от добронамерени и не чак толкова добронамерени хора. Аз и затова може би се включих толкова късно.
Радвам се, че Ирка поставя смело проблема на масата, защото ми се струва, че много често различни неща не се обговарят докрай, понеже ще се получи конфликт или разминаване на мнения. Колкото и да сме толерантни ми се струва, че трябва и да сме по-откровени, иначе звученето понякога е малко по-захаросано, отколкото трябва.  Peace

Иначе всички бременни майки са си много красиви със или без прически  Flutter

Лека седмица на всички ви  Hug

# 79
Здравейте дами!
Ани, мерси за снимките от Дряново - много сте сладки, а за любовната картичка от Тери - страхотна изненада! Hug
Сиска, толкова си готина, да не си писала повече за разни дебели г............. и други подобни (нищо такова не видях)  Peace
Олче, браво на Вели - той си е много послушен. Heart Eyes
Това мойто детенце е страшно характерче. Понеже нали претендирам да съм една съвременна и интелигентна мама  Mr. Green, се стремя да избягвам силовите методи на възпитание и прибягвам в много краен случай към тях (за което много харесвам Додсън, който казва, че потупването по дупето е начин да освободиш гнева си и същевременно има и възпитателен ефект, но само по дупето). В събота Никол реши, че трябва да ме предизвиква и да си играе с нервичките, като правеше беля след беля, но аз тъпо и упорито отказвах да прибягна до силовия метод и накрая тя ми вика "Мами, моля те ела да ме набиеш" и аз  #Crazy и накрая взех, че я натупах по дупето да и мине мерака, че иначе кой знае какво още щеше да свърши. В този момент влиза тати в стаята и ме пита"Мами, ти защо си биеш подаръка" и това ме довърши.
Вечерта ходихме на кино "Беднякът милионер". Филма ми хареса, но имаше някои неща, които ми развалиха празничното настроение. Затова след това си го оправхме на чаша винце  Grinning
 Hug на всички и хубав ден!

# 80
Е,оплакнах окото с хубави деца и мами Peace/някои от които само плашат хората из нет-а,че са дебели,но явно си мислят,че ние пък сме кьорави Mr. Green/ ........и гледки и празнични подаръци и менюта...за което искренно благодаря  bouquetЯвно е било хубаво......дано да има и втори шанс за пропусналите........
Пък и имах нужда от разтоварване след поредното поноделнишко изринване на кочинката и след визитата на свеки #Crazy.......но да не се поддавам на минорни настроения,ами да си кажа/докато не съм забравила,че напоследък често ми се случва Embarassed/,да си кажа и аз със задна дата"Честити Ви празници-да Ви върви на любов и на вино!"
Ние /както се и предполагаше/ отбелязахме предимно винения празник...пък подхванахме вече РД-то на Сами,та не мога да се оплача от липса на екшън през почивните дни........ходихме и да купуваме подаръци/не за нас,за него/......и за пореден път се убеждавам,че му има нещо на това дете-след няколко/от най-големите и заредени/ магазина за играчки той/пак/ не си хареса нищо и в крайна сметка си отидохме в любимата книжарница,където пък овършахме яко енциклопедиите.......
За Ирка и изказването,аз се чудя дали да коментирам.....че и аз като нея,често едно искам да кажа,пък друго излиза,ама и не мога и хич да не взема отношение/просто не ми дава сърце,пък и не съм такъв човек/-та аз също от време на верме се дразня за това,че има хора които само ни четат/мен специално направо си ме следят и факти се не пропускат/,но пък от друга страна-ако не искам да им давам хляб-да не съм си писала житието и битието,нали?...Даже ,ако си спомняте и снимки бях спряла да пускам,ама накрая си рекох:то проблема не е в мен-който си няма други дертове,личен живот и какво да прави,той да му мисли......,но напълно разбирам,хората които още не са стигнали  до тоя етап и си имат едно наум...отделно,че с времето повечето от пишещите тук тръгнаха на работа,имат си задачки,не всеки е като нас/отчаяните съпруги и домакини,дето така си разнообразяват сивото ежедневие/,та не всеки има и възможността да пише редовно.......,но честно/ако иска някой да се обижда/,като четяща навсякъде из форума  и аз се подразвам на хора дето имат време да си показват новите придобивки,да обсъждат жизнено важни теми в КМ,Нашия дом и На пазар.....пък оттук минават набързо и с оправданието,че нямат време.......както и съм безкрайо огрчена ,че Дени и Сиската не щат да пишат в готварския Mr. Green,но пък всеки има право да пише и да чете където иска и каквото иска...а,Оля да не ми разправя,че вече не пишем за децата-аз поне съм си турнала бележка,поне веднъж седмично да го споменувам дИването Stopтака,че обвиненята не се приемат.........пък и си мисля,че вече май подминахме етапа дето да обсъждаме кое дете как се развива по дни и по часове....но за списъка на първа страница,смятам,че не е зле да се редактира`щото определено има доста хора които и аз/като видна форумска клюкарка/ дори не си спомням Thinking........пък все пак трябва да се съобразяваме и да облекчаваме работата на сървъра/и да си отворим повече място за нас си...........мале,колко съм егоистична Embarassed/,но мисля,че не е лошо да у се направи една ревизия/пък ако някой се почуства несправедливо заличен-да се разпише и да си каже/.А,нередовно пишещите,да занят,че имам навика да притеснявам хората на ЛС,като ми остане време и да не се плашат,ако ги сюрпризирам с такива Wink
Емоли,радвам се да те видя в редиците....дано да имаш време и настроение за писане по-често!А,Вики е много пораснал и чаровен...и усещам,че ще има навалица от моми  след време около тия сини очи Wink
Аз,отивам да пия кафе,че нещо ме блъска главата яко и имам нужда от "осиферване"..та да взема да Ви почерпя и Вас и да чакам да се поразпишете,че да имам какво да чета с кафенцето Laughing:/пейзажа отзад е за имащите нужда от стопляне,че аз нещо не мога да се сгрея днес/

Последна редакция: пн, 16 фев 2009, 15:15 от Анонимен

# 81
Ей момичета браво страхотно сте си изкарали и на мене много ми допада идеята да се събереме там особено щом има детски кът може да се не се съобразяваме с времето и да е по рано срещата тази година - какво ще кажете а и ако те наистина организират клоун с игри и разни занимавки за децата времето ще минава по лесно. Хайде споделяйте и най-вече някой да каже там има ли жп гара за съфорумките желаещи да ползват този вид транспорт. Колко стаи има хотела знаете ли?

Хотела има 20стаи. Ще ни стигнат, но и аз да си кажа мнението. Наистина хотела е чудесен и аз го препоръчвам на всеки, дори едни наши приятели заминават натам след няколко дни по моя препоръка. И съм твърдо убедена че пак ще посетя хотела някой ден, но за форумска среща не знам дали ще е много подходящ. Притеснява ме факта че стаите са различни и всеки ще иска да е в определена стая, а не се знае дали ще може да се уреди. И ако вие сте над тези неща, аз отсега си казвам че искам да съм във Франция!  Laughing  Peace Харесала съм си още 4, като резервен вариант, ако Франция е заета от други гости на хотела.  Wink И това че хотела е супер затворен, не знам дали лятото няма да е топло вътре. Забелязах че зад хотела има дворче, но ми се струва неизползваемо. Може да се пита дали лятото го ползват и изнасят маси навън. Но като обслужване просто нямат грешка и влагат много.

Качих и малко клипчета, за да усетите атмосферата поне малко. Само съжалявам , че това където Тери обявява печелившия номер на микрофона е дълго и не иска да се качи!
http://www.youtube.com/watch?v=8zGtEHseZsM
http://www.youtube.com/watch?v=ufw_n-6GgSE
http://www.youtube.com/watch?v=r4STA4Yl9Ek
http://www.youtube.com/watch?v=sVvfNltyqf4
Ако успея да кача и другите,пак ще пиша.

П.П. забравих да питам, в последните постове често споменавате "списъка на първа страница"....аз ли съм кьорава, ама нещо не мога да го видя  Laughing

Последна редакция: пн, 16 фев 2009, 15:20 от А н и

# 82
Ани,тамън викам,нали в Лондон щяхме да ходим,пък ти сега Франция искаш Shocked........ама разгледах сайта на хотела пак и стоплих за какво иде реч Embarassed
А аз да питам музиката в заведението само в тая стилистика ли е ?
Иначе,съм впечатлена от детския кът и от това,че е отделен  и има детегледачка Peaceпредполагам,че децата са били доволни,мамите -също....
А, и още нещо-предполагам,че дори и да няма двор,наоколо има къде да се ходи?

# 83
Радвам се на дряновската група за приятното изкарване.Снимките на децата са наистина вече на малки госпожици и господа bowuu

За съжаление аз няма да мога да пусна снимки от нашия празник тъй като от заведението се постараха тотално да ни развалят настроението.Отидохме към 8.45,виното пристигна около час след това,а храната дойде между 23.00 и 23.30чНа този фон ни се падна и сърдита сервитьорка #Cussing outХубавото беше,че на приятелите ни им бяха сервирали та ометохме каквото имаше по масата докъто чакаме и всичко мина като на шега.

Толкова за сега,че отивам да готвя/нищо че и аз не влизам в Готварския/ Grinning

# 84
Ани,тамън викам,нали в Лондон щяхме да ходим,пък ти сега Франция искаш Shocked........ама разгледах сайта на хотела пак и стоплих за какво иде реч Embarassed
А аз да питам музиката в заведението само в тая стилистика ли е ?
Всякакъв стил имаше, но тогава Ивко се разтанцува и Дидо затова снимаше клип. Диджея е любезен (както и целия персонал) ,ако искаме и на детски песнички може да ни организира дискотеката.

Joy Joy За Франция и Лондон!

# 85
  • София
П.П. забравих да питам, в последните постове често споменавате "списъка на първа страница"....аз ли съм кьорава, ама нещо не мога да го видя  Laughing

Самата дума "МАЙЧЕТАТА", която стоеше под колажа на моите теми (отвори последната, пусната от мен), е линк, към стара тема, в която се вижда списък с рамки, които бях правила.
Впоследствие ограничиха броя на символите на първа страничка на една тема и понеже списъкът е доста дълъг, остана работещ този вариант (с препратка).
Не претендирам, че списъкът е супер достоверен сега, но нямаше как да се правят корекции след като последната стара тема със списъка в този си вид, беше заключена.
Ако искаш, можеш да го използваш, допълниш или изтриеш някои имена, по своя преценка. Peace

# 86
Олче, благодаря ти!  Hug

Е, ще се номинирам за кьорава на темата, че то бива бива, уж аз пускам темите, пък не гледам кво пускам!  hahaha

а между другото се качи още един клип: http://www.youtube.com/watch?v=qc3QJplLhVs

# 87
  • София
Докарах ред да се запиша,но след толкова снимки нямаше как.
 В реда на откровенията да си кажа,че аз рядко пиша за мойто дете,защото май съм много далече от възпитанието му.Ако може да се каже,че въобще има родителско възпитание.Но то и си му личи,качил ни се е на главата и от лиготия в лиготия,заради което вчера безмалко да ме гледате по телевизията.Май  съм пропуснала да прочета   Додсън какво казва за боя,но моите нервички вчера вече не издържаха,но все пак Иван оцеля.
 Хотела в Дряново ми хареса,нямам претенции за стая,само да не е в розово.Ако има и други желаещи може да питаме направо за оферта.

# 88
  • София
И по темата за децата - едно интелектуално изпитание, на което бхме подложени цяла събота и неделя, докато загреем какво иска да каже отрочето: познайте какво значи "падАдАйн"  Shocked

И още - говорих си с моята снаха, която е музикант, доктор на някакви музикални науки, музикален педагог и още една камара музикални работи, та тя смята, че към 3-тата година може да се прецени дали едно дете има някакъва музикална дарба и да започне да се развива тя. Мойто, като го чувам как пее "Зайченцето бяло", ми е ясно, че музиката няма да му е силната страна  Mr. Green но се чудя дали някой смята да започне целенасочено да занимава детето си с музика, балет, езици, спорт или друго?

# 89
  • Велико Търново
Руми,ще ти запиша Божа как пее "Палиш,палиш мойто тяло" и ще те помоля да го предоставиш на снаха ти да кажа дали става за фолк певица.Да знам на къде да я насочвам Mr. GreenБалерина няма да стане-много и дебели краката Crazy
Научила е да казва "факю" може би на английски ли да я запиша Rolling Eyes
Това всичко го написах с много добри чувства,но истината е,че още не мога да преценя Божидара дали изобщо има някакъв по спец.усет към нещо.

Ще чакам да ни разкриеш тайната за тази дума Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт