Жасмина на мама Таня, ела си при нас, и ти си МАЙска сладурана!

• 16 864
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
Чакайте да се разпиша днес, преди да сте ме заличили от списъка...

Руми,ще ти запиша Божа как пее "Палиш,палиш мойто тяло" и ще те помоля да го предоставиш на снаха ти да кажа дали става за фолк певица.Да знам на къде да я насочвам Mr. GreenБалерина няма да стане-много и дебели краката Crazy
Научила е да казва "факю" може би на английски ли да я запиша Rolling Eyes
rotfImbo Joy rotfImao hahaha

Аз ще записвам Никола на бойни изкуства (тук хич не мислете, че се майтапя!), но говорих с треньора и той каза, че най-рано на 5 годинки може да стане това....
Така, че чакаме Никола да стане на 5 годинки! (Ето пиша нещо за детето, после да не ме обвините, че съм спряла да пиша за деца.  Mr. Green)

Ох, и нещо друго да напиша, което се случва в момента... Никола стои прав на земята и с всичка сила пада като отсечена талпа на пода. Става, пак повтаря същата процедура и така многократно. Баща му го пита какво прави, а той отговаря: "Падам от смях!"

Последна редакция: пн, 16 фев 2009, 17:48 от шмърциплянку

# 91
  • Varna
 Сиска ше ме умориш... Joy Joy Joy.
 Бетина от два месеца е обърнала и вместо "на някого" Ла тате, ля мама" та се чудя това от Френските дрехи, които носи ли и идва или нещо френско има в нея. Rolling Eyes. Ама кото гледам батко и 9 години учи руски и пак го говор с англииски акцент.
 Шуши, Съева дупка е пещерата от снимките.

# 92
  • София
Добър ден, започвам да пиша пък докъдето го докарам -  нали знаете на работа съм.  Sunglasses Часът е 17.27, да видим кога ще постна нещо.
Да съобщя че фамилията сме добре. Не празнувах 14 даже не видях съпруга този ден, а на 15 така ме ядосаха мъжете, че разтуших с една приятелка на пасти и кафета. Ама не се оплаквам - и от това имах нужда.
Гледам много приятно е било на Дряново - едни красиви хора се показват по снимките.  Hug И тъй като не мога да споменавам персонално / притеснявам се че ще изпусна някой и той ще ми се разсърди/ да знаете хубави хора, приятни са показани тези дни на снимките.
Като четох имаше доста неща да кажа, а сега пак запецнах.
По въпроса повдигнат от Ирка съм на мнение като Дени, че всеки е свободен да пише където иска, а ние сме свободни да си мислим за всеки каквото си искаме. Голям либерал съм да знаете. Ама то в такава либерална тема само се подвизавам.
Та като казах Деница - Мадам какви та тези ЛС с рецепти за баници - ако може в готварският специална тема да отвориш или компромис тук в червено да не я пропусна  Joy
Руми, моето дете не говори български правилно та на чужд език ще го записвам  Thinking а за спорт мисля че им е рано около 5 годинка е нормално по активно да ги ангажираме.
Започнах добър ден ще приключа с приятна вечер

# 93
  • Русе
   Мами, да ви кажа за мен този форум е много важен! Преди пишех само в "Проблемно забременяване"и преместването ми в отчетните теми е сбъднат сън за мен! Винаги гледам да изчета всичко, но не успявам да се включа с коментари - работата ми не е свързана с компютър(да се чудите защо съм компютърен инженер Embarassed), не всяка вечер успявам да чета - докато свърша с домашните задължения и започват да ми се затварят очите... Добре разбирам защо все по-малко майки пишат тук. Ето и сега Дари ме дърпа за ръкава и иска да играем с топката.
   Ние на 14-ти февруари се събрахме в моите родители, дойдоха и свекъра и свекървата. Дарито беше много щастлива, всички й се радваха. За празника мъжът ми ми подари книга, която отдавна искам, а на себе си подари скъп ремонт на колата Mr. Green
   Аз си мечтая Дари да играе народни танци като мен и да знае немски като баба си(мама), а мъжът ми и татко искат да я правят волейболистка Crazy

# 94
Момичета, много ви се израдвах на снимките и купона, който сте си спретнали, но най се зарадвах на децата  Heart Eyes
Аз да ви се оплача, че Маги е болна и сме на антибиотик, въпреки моята съпротива. Доки каза, че няма да минем без него  Cry Има Т, разстройство и повръщане. Надявам се да няма други болнички Praynig  Дано, поне бързо подейства този антибиотик  Praynig Аз за сега няма и  да искам къде да я запиша, но другата година мисля на народни танци да я запиша ЖЗ Wink
Хубава вечер  Hug

# 95
Гичо съжалявам да прочета,че Маги е болна,но дано бързо да мине.

Аз много съм мислила на тема спорт за децата и най-много ми е на сърце плуване или тенис.За плуването ми се струва,че може би от това лято ще е възможно,но пак ще говоря с треньор,за да ме насочи по-професионално че аз може да искам ама дали ще е възможно ThinkingЗа тениса ми се струва че ще почакаме още поне1-2 години,че някакси не си го представям такъв фъстък със ракета,но съм много за какъвто и да е спорт,защото твърдо смятам,че спорта възпитава упоритост,толерантност и още куп полезни качества.Та ще видим какви ще ги творим като се постопли,защото водата в басейна е 24 градуса и не ми се мисли сега да го топна там Peace

# 96
  • София
Хубава тема сте започнали,да се изкажа и аз.Това е от малкото теми,в които мога да спомена и моето дете и то с добро.Та по повод на заниманията,смятам живот и здраве Иван от догодина да тръгне на плуване,но като знам колко съм организирана,едва ли ще изкараме и един месец.За народните танци сме на едно мнение с таткото и да не иска пак ще ходи.Аз съм била 8 години в ансамбъл и времето прекарано там немога да го заменя за нищо друго.Надявам се и на Иван да му хареса атмосферата там,та в тази връзка ще замоля софиянки ако имат добри отзиви за някой ансамбъл да споделят.С езиците може и да има напредък ако е взел повече гени от баща ми,иначе не го виждам.
 Сисе ако има талант снахата,направо от сега да сключваме договора с звукозаписната компания,та тъкмо докато поотрасне и да е натрупала по-голям процент за нея.(от половин час се мъча да се сетя как беше тази песен и кой я пее,но май ще прибегна до чичо гугъл да ме светне,много съм затъпяла напоследък,в смисъл,че нищо не помня,нито простотии,нито важни неща)
 Гичо,дано Маги скоро пак да е здравичка и да и се радваш на смеха и лудориите.

# 97
темата е чудесна,браво на Ани   bouquet
Да покажа Жули,пък после ще ходя да дочитам
http://media.snimka.bg/1713/009682351-big.jpg

http://media.snimka.bg/1713/009682352-big.jpg

Пловдивчанки -искате ли среща с майки ама без деца в момента  Grinning
Люба-ако имате време за кафе ,на линия съм,мисля,че ти имам телефона ,но ще проверя.Ако пък е нов и имаш време пиши  Peace

# 98
Виждам, че сте си изкарали страхотно на Дряново. Разгледах снимките, на Олчето също. Жули е голяма кипрянка и сладуранка. А бе от майско по-убаво нема.
Лятото говорихме с един треньор по плуване и доколкото си спомням май каза след 5 годинки newsm78. Но все пак това беше в интерната по плуване и може би затова. Мисля да го записвам на плуване и карате, но след 1-2 годинки. За езика карам баща му да го учи на английски, че мама много не знае. Засега знае около 30 думички - основно на животни и някоя друга дума. Но определено проявява интерес и сам пита кое как е на английски.
Люси браво на Тери, как така е научила цифрите - ти ли й помагаш или от детската градина newsm78

# 99
Записвам се, че нещо изпуснах темата.

# 100
Добро утро,

Ето кафенце

Чакайте сега да се изкажа по повдигнатите теми.

Първо, Господин Мартин смятам да бъде записан на всички възможни дейности, за които ми стигнат пари и време. Плуването на първо място, за него отговаря баща му, виден плувец. Майка му по-скоро създава смут в басейна, плувайки по диагонал през коридорите (не знам защо с дясната загребвам по силно... нещо като кръгче ми се получава). После ски, ама това си го има организирано. На език също със сигурност ще бъде записан. Само че всичко, което изброих ще започне след възраст 5 - 7 години. Тъй че от сега няма какво да се задълбавам.

Относно "талантите", които показва към момента... ами ако съдя по интересите му ще бъде или автомонтьор, или водопроводчик, или багерист, или готвач...

Относно метода на възпитание, който ползвам. Това е "Метода на Госпожа Иванова", ксъщо често ползваме "Метода на Господин Иванов". Това е една съвсем нова школа по въпросите на възпитанието, и тънкостта е "учене в движение". Тези методи включват всяка добра идея, която "действа" срещу 2-годишен инат. Бой не е включвала за сега, защото, според Госпожа Иванова, ако съм истински ядосана и цапардосам детето, главата му следва да отхвръкне на 10 метра, което не се препоръчва с оглед , че и занапред трябва да имаме на кого да се упражняваме във възпитание. Относно тупането по дупето Госпожа Иванова казва, че и когато му се радва го тупа, тъй че как 2-годишният инат ще отличи кое е радост и кое физическа саморазправа?.

Методите, които Госпожа Иванова ползва в различните ситуации не могат да бъдат класифицирани едностранно. Твърде много, казва тя, зависи от настроението на възпитаващия. Ако възпитаващият е изнервен, току що се е върнал от работа след лоши разговори с шефа, има световна финансова криза, има да готви тепърва 2 часа и е мръсна къщата, вероятността на реагира на "Не, нама да си обуя пантофите, няма да ям и други "няма" по-остро от необходимото се увеличава драстично. Ако обаче Възпитаващият току-що се е върнал от МОЛ-а с пълни торби, кредитната му карта не е на лимит и е правил хубав секс наскоро, вероятността на Възпитавания да се даде по-голям толеранс на инатлъка също правопропорционално се увеличава. Може да се каже, че търпението е правопорпорционално на покупките и секса.... (Ужас, ще ме баннат!)

Такива ми ти работи.. Относно Метода на Господин Иванов, накратко, той се характеризира с доста по-голям праг на търпение и мълчание.. Веднъж Господин Иванов препоръча и изпълни издърпване на ухо, но в последствие Госпожа Иванова отрече полезността на този подход.

Относно Свободната Воля. Често напследък се говори по един или друг начин за свободната воля на всеки индивид, независимо от възрастта му. Госпожа Иванова смята, че няма нищо лошо 2-годишният индивид да изразявя свободно волята си, стига да прави каквото му се каже.

Туй то. Госпожа Иванова и Господин Додсън все още не са се срещали и сигурно си личи....

Недке, за баницата, мойто момиче... даже Най-Майската сред Готвачките - Румка каза, че мойта баница е предизвикателство, тъй че смятам да затворя въпроса.. Баницата е малко алтернативна и само неразбирачки като мен, Таня и група съветски учени си позволяваме да я правим.  Mr. Green

Еййй, Любааа, да ти е жив и здрав Първородния син! Чудно детство да има, много да ви радва и леко да му върви живота.!   bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: вт, 17 фев 2009, 08:56 от Д е н и

# 101
  • София
Любе,Честито ти Рожденник!Желая на Сами  здраве,щастливо детство и сбъдване на всички мечти!На теб и съпруга ти ви желая да сте здрави,с много любов да отгледате децата си и дано скоро да ни се похвалиш с хубава новина за очакване на нов член в щастливото ви семейство! Hug

# 102
Добро утро!Днес почерпката е от мен,че си имам вече голям 5-годишен мъж/както каза той сутринта-вече съм по-послушен от вчера Laughing/:

Мимоз,аз съм винаги готова,телефона ми е същия/който имаш/,но само не разбрах за кога става дума-да не е днес/че просто незнам дали ще ми остане време/!

# 103
Малко се загуби хронологията... щото по грешка първо натиснах "публикувай", после писах... , тъй че мойто предишното да се чете след Любиното Simple Smile))) 

# 104
  • Плевен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА САМИ! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И ГОЛЯМ УЧЕН ПОЗНАВАЧ НА ДИНОЗАВРИТЕ ДА СТАНЕ  Grinning ! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА СЕНЕЙСТВО КАБРАНСКИ!

Люси браво на Тери, как така е научила цифрите - ти ли й помагаш или от детската градина newsm78

Тери все още на ходи на детска градина. Постоянно ни разпитва кое как се казва, а ние охотно й отговаряме.... и като го повторим милион пъти, явно ги е запомнила Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт