Ще имам близнаци! Тема с продължение....10

• 25 162
  • 308
  •   1
Отговори
# 45
Санитам много ми харесаха леглата-особено второто.И при нас в спалнята е тясно и мисля че е идеален вариант.
Относно мокета съм против-наистина събира много прах

# 46
  • София
Статия - Кърмене на близнаци. Често срещани проблеми и решения

Преди малко пуснах превода на тази статиика, ако на някои му е интересно може да я погледне  Simple Smile

# 47
  • София
Статия - Кърмене на близнаци. Често срещани проблеми и решения

Преди малко пуснах превода на тази статиика, ако на някои му е интересно може да я погледне  Simple Smile
Aila мерси, да си жива и здрава с тия статии и съвети.

# 48
sanitamm благодаря ти. наистина е интересен сайта. и креватчето е много идейно, на мен дизайна не ми допада, но пък то може само принципа да се изкопира.

venche и аз мисля като strelche® . а и при положение че имате хубав дъбов паркет... къде ще го задушавате с мокета, а и дървото само по себе си е изолация. ако пък успеете да изолирате добре външните стени, тавана и дограмите ще си решите проблема. по нататък килимче от хубав естествен материал - памук или лен ще ви върши работа за да ги слагате на земята да си играят.
ето все пак тук намерих някаква статия с препоръки. не знам дали е много от полза... ама..
http://paper.standartnews.com/archive/2001/02/02/family/story4.htm

и още нещо:
За подова настилка най-подходящ е паркетът - естествен или ламиниран. Основното му предимство е лесна поддръжка и минимум прах. Същото се отнася и за подове от плочи гранитогрес или теракота, с единствената разлика, че когато дребосъка вече пълзи – пода е по-студен и не толкова „мил” към детската главичка. Що се отнася до различните видове постелки и килими нека те да бъдат лесни за поддръжка, тип мокетни, антистатични, без „остри” и дълги нишки, а цветово – бъдете подготвени за всякакви „поражения”. Понякога тези настилки не са толкова желани от малкия палавник, чудейки се защо проходилката не иска да „върви”.

Aila а ти направо си невероятна. как намираш толкова енергия и време за да помагаш на всички с толкова информация, съвети и отношение. изумена съм от твоята всеотдайност.  bouquet

надявам се всички да сте добре и ви пожелавам един прекрасен ден.

лека нощ

# 49
Добро утро мамчета, аз вчера бях на консултация Всичко с момите е наред но се оказа че влизам в 34 г.с а не както си мислех аз в 32 . На 4,03 влизам пак в болницата да ме проследят изследвания, тонове , махане на серклажа и от там нататък колкото изтраем Дата за планово секцио няма да имам всичко ще зависи от момите  Mr. Green надявам се да задържим положението до към 20,03  Praynig Не можаха да ги премерят колко тежат защото четирите крачета бяха на едно място и не се разбра кой крак на коя мома е  Laughing
Аила статията е чудесна благодаря  Hug
Венче за мокета съм против събира много прах наши приятели също външен апартамент си направиха външна изолация и дограма на северна стая и температурата се вдигна с 5-6 С
Ние тепърва другата седмица ще почваме ремонта на спалнята с паркет сме и за пода си избрах едно малко сладко килимче което ще сложа между спалнята и детските легла
Приятен ден на всички ,и много да се пазите  Hug Hug Hug

# 50
  • Близо до София
Здравейте мили бъдещи мами,  Hug

записвам се при вас, защото и аз чакам близначета. Нашият термин е на 12.09.2009 г.

Хубаво е че има такава тема за да можем да споделяме и обменяме опит.

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: чт, 19 фев 2009, 15:13 от dessiko

# 51
Здравейте!

Вече мисля че е време и тук да се запиша! За сега чакаме две  baby_neutral baby_neutral, но.... Дано останат и двете! Таткото е малко объркан и стресиран, но аз съм ужасно, ужасно щастлива! Не мога да си намеря място направо!

Малко ме е страх от реакцията, която ще предизвикаме.... Още повече че моето усещане е за момчета, а това е най-големия страх на моята майка... Как ще се оправи със момчета!!! Това обаче ще го опиша в съответната тема по-подробно.

На 4-ти март съм на преглед. Тогава трябва да се видят и двете сърчица! Стискайте ми палци!

# 52
  • Шумен
Здравейте мили настоящи и бъдещи мами! Аз съм една бъдеща мама на близначета, термина ми е на 02.09.09. С таткото сме много развълнувани и притеснени. Това ми е първа бременност и за мен всичко е още ново и непознато. Ще следя форума с интерес.

# 53
  • София
Добре дошли на новодошлите близнашки мами. Леко бременеене.

# 54
  • Някъде там...
Лека бременност на новите попълнения!  Hug

Моите моми са по 2 кг вече, отесняло им е доста и въпреки, че се хранят добре и плацентите са в добро състояние, май скоро ще спрат да растат, защото няма повече място в коремката ми. Шийката ми държи фронта, но е започнала да се скъсява така че ще гледам да полежавам повечко за да ги поизнося по-дълго. Хемоглобинът ми е станал "шампионски" - 113.  Mr. Green Но все пак ще имам още един курс с феро-фолгама, за да го задържим около 110.

# 55
Жабче, дер3аи, това което ра3ка3ваШ 3вучи добре, па3и се много сега...

# 56
Жабче, малко остава - дръж фронта все така спортсменски!  Hug
По колко пиеш на ден от феро-фолгамата? Моят хемоглобин преди месец беше паднал на 105, започнах с феро-фолгама, но пия само по 1 на ден, защото след второто здраво ми прилошава... Не знам обаче дали изобщо правя нещо смислено така...  newsm78

# 57
  • Някъде там...
Дозата ми е 2*1, пия го по време на хранене за да се усвоява по-лесно и да не дразни много стомаха. Ако пиеш магнезий внимавай да има 3 часа пауза между приема на двете. Хемоглобинът ми беше паднал на 102 в началото на януари, пих 30 дни 2*1 феро-фолгама и скочи на 113. Изследването на серумното желязо обаче показа, че запасите от желязо в организма ми са изчерпани, така че сега ще направя пауза от 20тина дни и пак започвам прием на желязо, за да задържим хемоглобина около 110 за секциото.

# 58
  • Пловдив
Здравейте казвам се Мариана и съм бъдеща близнашка мама.Правихме опити 3 години и накрая направихме близнаци Grinning.Това ми е първа бременност и ще следя темата с интерес.Терминът ми е на 27 август. CrazyМного време има до тогава Simple SmileЧао и пак ще пиша.

# 59
  • София
   marianka  и останалите мами добре дошли. Преди близо три години и аз бях с термин именно 26-ти август. Малките се родиха на 6-ти август. Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и здрави и хубави дечица накрая  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт