Ще имам близнаци! Тема с продължение....10

• 25 162
  • 308
  •   1
Отговори
# 60
Добре дошли на всички нови мами на близнаци!!Надявам се да изкараме една спокойна и хубава бременност Praynig
Успех на всички Hug

# 61
Добре дошли при нас на новите бъдещи близнашки мами, с пожелание за безпроблемна бременност и 2 и повече  passifier passifier на финала.
А на всички чакащи бебчетата си през април момичета стискайте малко ни остава , не знам как е при вас ама аз се превърнах в пълен  сунамбум спя максимум 2 часа на нощ , вдигнала съм малко кръвното и краката ми са като на слонче  Rolling Eyes , ама мисля да удържа фронта поне да средата на март  Mr. Green
Приятен ден на всички Hug Hug Hug

# 62
о не  Twisted Evil, писах писах и ми изчезна всичко   newsm61

нищо де, исках да кажа някакви готини неща на новите мами. добре дошли милички, леко бременеене и се грижете много за себе си и за бебешоците.

wazse стискаме здраво, малко ни остана няма да се излагаме на финала. аз също не мога да спя, но и без това вече съм се отказала от тази екстра. сега пия седатиф пс, не знам дали помага, но спя по 5-6 часа, което е направо супер.

айде успех на всички априлски мами!!! стискайте здраво, малко ни остана.

поздрави   bouquet

# 63
  • София
Здравейте момичета, да се разпиша и тук с последния си преглед. Бебоците са добре по 470 и 460 гр., но пък шийката се е скъсила драстично  и дока ме вика пак на преглед след 2 седмици и евентуално ще приемам прогестеронови лекарства. До тогава повече лежане, а като знам какво съм си шило, трудно ще се одържа..... ooooh!

# 64
здравейте,
стискам палци на априлските мами на близнаци-още малко остана-кураж !Дано всичко мине по-най добрия за вас начин. Hug

Сега се връщам от преглед -бебоците са добре - по около 500гр са.Шийката ми е добре.Изписа ми Магнерич-било против контракции.Не съм сигурна дали имам контракции,но каза да го пия профилактично.
След 10 дена ще пускам пкк, урина и микробиология.

Санитам - пази се и слушай доктора за лежането.Стисам ти палци всичко да е наред!

# 65
  • София
  Дидка 123, ако не бъркам ника от априлките днес е родила две момиченца. Малките са по около 2 кг засега са в болницата но са добре  Simple Smile

# 66
Непознат ник, явно момичето пише само в отчетните Laughing Живи и здрави да са й рожбите   bouquet

# 67
Честито на новата близнашка мама! Да са живи и здрави бебчетата й и скоро да се гушкат удома! А на нея бързо възстановяване!

# 68
  • София
  Didka_132  всъщност това и е ника  Simple Smile Термин 03.04.

# 69
  • London
Здравейте момичета,
за пръв път пиша тук но съм хвърляла по едно око Wink Аз чакам 2 бебока на 21 Август. За сега не искаме да научаваме пола, но имам редовен скан запазен за 15 Април - 22гс и не знам какво ще ми прищрака.

Дидка123 - честити рожбички. Дано скоро да ви изпишат.

Теа - много ми хареса идеята ти за Испанското легло - пратих им е-mail дали може да си го поръчаме направо от тях. И ние имаме проблем с пространството, но това ще е оптимален вариант. Инъче мислех да слагам 2 легла допрени.

На всички момичета лека и безпроблемна бременност и прекрасен резултат!

# 70
ЗДРАВЕЙТЕ! МНОГО МИСЛИХ ПРЕДИ ДА СЕ РЕША ДА ПИША ТУК,НО СЕ НАДЯВАМ ДА МОЖЕТЕ ДА МИ ПОМОГНЕТЕ СЪС СЪВЕТ!БРЕМЕННА СЪМ С БЛИЗНАЦИ В КРАЯ НА ПЕТИЯ МЕСЕЦ.С ПРИЯТЕЛЯ МИ ЖИВЕЕМ В БЛАГОЕВГРАД НА КВАРТИРА,ПОНЕЖЕ СЛЕД КАТО ЗАВЪРШИХМЕ ВИСШЕТО СИ ОБРАЗОВАНИЕ РЕШИХМЕ ДА ОСТАНЕМ ТУК. СКОРО ВЛИЗАМ В ШЕСТИЯ МЕСЕЦ И ЗАПОЧВАМ ДА СИ ЗАДАВАМ ВЪПРОСИ ОТНОСНО ТОВА КЪДЕ ДА РАЖДАМ И ДАЛИ ЩЕ Е НАРЕД ВСИЧКО С ДЕЦАТА НИ. ТОВА,ЗА КОЕТО СЕ ОБРЪЩАМ КЪМ ВАС Е ДА МЕ ПОСЪВЕТВАТЕ И АКО ИМА МАЙКИ ОТ БЛАГОЕВГРАД  ДА МИ РАЗКАЖАТ ЗА УСЛОВИЯТА В БОЛНИЦАТА,ЗА ОТНОШЕНИЕТО НА ПЕРСОНАЛА В БОЛНИЦАТА КЪМ ДЕЦАТА И РОДИЛКИТЕ.СЪЩО ТАКА МОЛЯ ЗА СЪВЕТ-ПРЕПОРЪЧАЙТЕ МИ ДОКТОР ИЛИ ДОКТОРКА,КОИТО ДА СА ДОБРИ В ПРАВЕНЕТО НА ОПЕРАЦИЯ СЕКЦИО,ПОНЕЖЕ НЯМА КАК ДА РОДЯ НОРМАЛНО ПОРАДИ ЗДРАВОСЛОВНИ ПРИЧИНИ. НАИСТИНА ЩЕ СЪМ ВИ МНОГО БЛАГОДАРНА ЗА СЪВЕТИТЕ И МНЕНИЯТА,КОИТО ЩЕ МИ ДАДЕТЕ.  Hug
САМО ДА ДОБАВЯ,ЧЕ БРЕМЕННОСТТА МИ СЛЕДИ Д-Р ТЕРЗИЙСКА И СЪМ МНОГО ДОВОЛНА ОТ НЕЯ,НО ТЯ НЕ ВЛИЗА В РОДИЛНО Sad
МОЛЯ ВИ ЗА СЪВЕТ И ПРЕПОРЪКИ ПОНЕЖЕ НЕ ЗНАМ КЪМ КОГО ДА СЕ ОБЪРНА-НЕ ПОЗНАВАМ НИКАКВИ ДРУГИ ДОКТОРИ,НЯМАМ ВРЪЗКИ...НА ВАС РАЗЧИТАМ,ВАЖНО Е ЗА МЕН!!! БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО!!!

# 71
Пепитка, по спомени тук пише само една мама на близначета от Благоевград и едва ли ще получиш много съвети за лекар, но можеш да прочетеш тези две теми и сигурно там ще намериш повече информация:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=371175.msg10117474#msg10117474

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=373418.msg10215144#msg10215144

П.П. Не пиши само с главни букви, това се приема все едно крещиш Peace

# 72
wazse ,
като писа че краката са ти като на слон.....при мен е трагедия. Нямам обувки които да обуя.
Де да беше лято, хоп едни чехли тип джапанки ...и кеф. Сега съм с еднинствените ботуши, които ми стават, и следващия месец не ми се мисли.... А нови обувки не ми се купуват - за 1 месец носене.

# 73
Привет от мен:)
Видях се в списъка ,понеже не влизам често ,но вече знаем пола-2 момчета Simple Smile

Исках да ви питам какви матраци  мислите да вземете за бебчетата?Аз  се чудя за тия пенолатексовите...някой знае ли дали са хубави?

Приятено дебелеене  на всички smile3525

# 74
здравей беба,
аз лично си мисля за антиалергични матраци!Не съм решила на коя фирма-още не сме оглеждали-мисля,че е рано.

Общи условия

Активация на акаунт