Ще имам близнаци! Тема с продължение....10

• 25 162
  • 308
  •   1
Отговори
# 75
здр.момичета.От няколко дни усещам моите бебоци доста ниско.........Много се притеснявам.До сега доки не ми е казвал че са ниско.И двата бебока ме ритат толкова ниско че имам чувството че ще се покажа от доло/дано не става/.На последния преглед бебетата бяха разположени вертикално едно до друго,но доки не каза,че са разположени много на доло.....

# 76
safira , да не би да са се обърнали бебоците? Моите така някъде към 25 - 26 г.с. се обърнаха и двете надолу с главите /бяха напречно/ и усещането беше точно за тежест долу и ритници, пък то им били ръцете  Grinning
При всички случаи и натежават вече, ако не усещаш болки или стягания, мисля, че няма никакъв проблем. Успешна и лека до края!  Hug

# 77
и двете са надоло с главите-поне така бяха на последния преглед.И аз за това се чудя като главите са им там как ме ритат?

# 78
Ами в тези седмици може и отново да са се обърнали, например. А това, което мислиш, че са ритници, може да е бокс с ръцете  Wink Имай предвид, че бебоците растат и стават все по-силни.

# 79
safira,  аз имам същото чувство на ритници, моите не знам дали са с главите надолу- при всеки преглед различно.
Дори, когато ми е пълен пикочния мехур, имам чувството че изпускам по малко след размърдване ниско долу....

За матраците, ние избрахме Happy Dreams- бебешката серия. Нямам специална препоръка, но пък от 3 години спим на матрак от тази фирма и сме много доволни.

# 80
  • Някъде там...
Сафира, и аз имам същото усещане от едната страна - там бебето е главично и си пъха ръчичките навсякъде. А и стават все по-силни - вече и слабите движения ми правят бабуни по корема. И понеже им отесня, буквално им напипвам телцата през тумбака.

За матраците - взехме на Магнифлекс от бебешката серия.

Мен взе да ме хваща шубето докога ще издържа - имам си контракции, болежки разни.  Rolling Eyes Дано поне до края на 34 седмица устискам.

# 81
  • София
Жабче остискайте фронта още 10-на дни, а дата за секцио определиха ли ти?

# 82
  • Някъде там...
Нямам дата още, предполагам, че другата седмица ще ми определят. С Док се разбрахме да направя 34 седмици  и тогава да определяме дата.
Стискам аз, ама дали ще устискам... Пия си Гинипрала, полежавам и така.

# 83
Здравейте, момичета! Искам да споделя нещо с вас.
 Вчера разговарях с доктора от ЖК на тема едновременен прием на желязо и магнезий. На мен ми се налага да пия 2 до 3 пъти на ден по 1 хапче магнезий, а заради хемоглобина, който преди месец беше 105, трябва да се друсам и с желязо. Досега пиех по 1 феро фолгама на ден, но доктора каза, че това било крайно недостатъчно и трябва да приемам 3 пъти по 1. На въпроса ми как да ги съвместявам с желязото, за да няма проблеми с усвояването, той каза, че не случайно ми е изписал толкова скъп магнезиев препарат - Нутри Маг, немски, извлек на растителна основа (ако съм разбрала правилно). Нутри Маг-а не неутрализирал желязото, според него и каза, че мога спокойно да взимам и двата препарата едновременно. Много се надявам наистина да е така!
Не знам дали може да ви е от полза тази информация, но си помислих, че е добре да я споделя.
Жабче, нищо не остана - като минат празниците и ще си подкарала 35тата седмица. Ще се справиш! Стискай още мъничко  Hug Hug Hug.
Хубави празнични дни на всички!!!

# 84
zaio, магнезия си е магнезии...същото за желязото. Ако ще да го извлекат от слънчев лъч.
Правилото е 3ч разлика между приема да 2те. Аз бих го спазвала.
И на мен ми предписаха желязо, ама не съм сериозна и не го пия. 118 ми е хемоглобина, и не ми става лошо.

Жабчетата къде ще се раждат? Simple Smile

# 85
  • Някъде там...
В 1 АГ Света София ще се раждат поповите лъжички.  Mr. Green Секциото вероятно ще ми го назначат за 37 или 38 г.с.

# 86
Жабче, 37., да не говорим 3а 38 седмица при бли3наците си е като 40 при "обикновените" мами... Желая ти го от сърце...

# 87
Жабче, при кого ще раждаш? Мислиш ли да взимаш пакет или... ? Аз също ще раждам там, но още никакви подробности не съм обсъждала с моята лекарка...
За Нутри-Маг-а се чудя, ако действително може да попречи на усвояването на желязото, защо не е описано в упътването му, както е при другите магнезиеви препарати (в упътването на Магнерота например си пише...)?  newsm78 http://www.naturpharmabg.com/nutri_mag.html; http://www.naturpharmabg.com/download/Nutri%20mag%2015x15%20AG.pdf

# 88
  • София
  Зайобайо, аз раждах предния път в ТК и сега също мисля да съм там. Бях със стандартния пакет за избор на лекар - 500 лв, след това си плащах отделно и престоя няколко дни в двойна ВИП стая. Тъй като при мен секциото си беше по медицински показатели, не съм плащала по-скъпия пакет за секцио, който е май. Този път тъй като евентуално се надявам на нормално раждане и искам и таткото да присъства се замислям за другия пакет, които е с ВИП родилна зала и присъствие на таткото и май е към 900 лв  Simple Smile

# 89
Aila, аз точно се чудя дали е по-добре само за ВИП стаята да платя, защото очевидно ще е планирано секцио по медицински причини (предупредена съм за това) или въпросния пакет от 900 лв, в самостоятелна зала и с таткото  newsm78. Няма как да предвидя колко време ще се наложи да сме в болницата и дали в крайна сметка секциото с избор на екип и ВИП стаята няма да излезе приблизително колкото пакета...

Общи условия

Активация на акаунт