Ще имам близнаци! Тема с продължение....10

• 25 162
  • 308
  •   1
Отговори
# 90
  • Някъде там...
Зайо, с избор на екип ще съм. За ВИП стая не съм мислила, ако си стигна датата на планираното секцио може би ще искам да съм в такава, но ако родя доста по-рано, по-скоро не точно защото във втория случай не се знае колко време ще стоим в болницата.  То не че има някаква гаранция и в първия  де, но дано всичко е наред с мен и бебките... Rolling Eyes

Честита Баба Марта! Да сте бели и червени, румени засмени!

Последна редакция: нд, 01 мар 2009, 09:31 от Жабче

# 91
Честита баба марта на всички,
виждам че сте почнали да обсъждате раждането ,аз ще раждам секцио когато момите решат ако всичко е наред с тях. В частна болница в Плевен там няма ВИП стаи по две сме в стая и обслужването е много добро , лежа откакто съм забременяла там . Плащам избор на екип 750 лв
бебетата / ако всичко е наред и тежат над 2200гр / ти ги дават на следващия ден . Правят всичко възможно да кърмиш бебчетата . Надявам се другата седмица като ми махнат серклажа да издържа поне още една седмица пак ще видим  Mr. Green С Жабчето май ще раждаме по едно и също време  надявам се всичко да е наред  Peace
Приятен ден на всички и много ведро настроение да ви донесе баба Марта

# 92
  • София
Честита Баба Марта! Да сте бели и червени, румени, засмени!
А някой знае ли в Токуда как е?

# 93
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА

Момичета на 8 март от 21.00,ще дават по NATIONAL GEOGRAPFIC,много интересно предаване за близнаци! Peace

Относно Токуда-страхотна материална база откъм леглова база,но не и апаратура!А и трябва да си прецените 3500 дали ви остройват за раждането?

# 94
  • София
  Зайо предния път при мен нямаше никакъв смисъл да плащам пакет в които е включен и престоя във ВИП стая, сега имам предвид ВИП родилна зала, че искам, за да присъства и таткото, а при секциото няма как таткото да присъства.
   Моите се родиха в деветия месец и си ни изписаха на шестия ден след секциото, като имаш предвид че чак 2-3 ден ме преместиха във ВИП стаята с малките - беше най-голямата двойна, като бяхме с още една мама на близнаци  Simple Smile, то съм платила едва 4 нощувки някъде не помня по колко но около 120 лв да кажем общо. Този път смятам и искам да родя нормално така че престоя ми там ще е още по-малко  Simple Smile

# 95
Здравейте момичета, аз също съм бременна с близнаци еднояйчни от инвитро замразен ембриотрансфер в 17 г.с и 1 ден съм, в четвъртък 05,03 ще ходя на преглед за морфология и да видят в какво състояние ми е шийката. Инвитрото ми е правено в София в клиниката на д-р Щерев, при д-р Ганева, а иначе за консултации съм се записала в Хасково при друг лекар тъй като аз живея на 300 км от София и ми идва далече. Та доктора който ми води консултациите ми изписа да пия профилактично Магнерот 15дена 3х2 и 15 дена 3х1 и се чудя това сега няма ли да повлияе на прегледа като ме гледат за скъсяване на шийката?

# 96
  • Някъде там...
Кали, магнеротът е за предотвратяване на контракции.  Аз го пия от 17 г.с. и ще го пия до секциото. Повечето бременни всъщност приемат магнезиеви препарати по време на бременността. Няма да повлияе не се притеснявай.  Peace

Предаването по НГ за близнаците ще е за еднояйчните, да допълня.  Wink Иначе в http://kolibka.com/ има и филмче за многознаците - В утробата, многознаци. Ето и направо адресът за сваляне на филмчето: http://kolibka.com/download.php?mid=5204

# 97
Кали, аз съм на магнерот 4*1 дневно от 9 г.с. той се пие за да нямаш контракции защото при близнаци и повече деца матката се разширява по бързо , но въпреки всичко шийката се скъси на половина 2 см и в 16 г.с. ми направиха серклаж/ зашиха я че да не се скъсява повече/
След 2 дни влизам в 36г.с.  ще ми махат серклажа и ще чакаме бебчетата. За скъсяване на шийката от най голямо значение не е дали пиеш магнерод а как са разположени малките мишки моите са едно върху друго / едната мома е ниско долу  което предизвика скъсяватето на шийката, а другата е отгоре /. Надявам се при теб положенията на бебетата да е по добро  Praynig и всичко да е наред  Peace
ПП Магнерод още пия , и ще го пия до последно

# 98
Момичета благодаря ви за отговорите, стана ми ясно. wazse пожелавам ти леко и безпроблемно раждане  когато и да се случи.Късмет Peace

# 99
Запишете ме и мен в списъка Praynig
Чакаме двама палавници. Терминът е 05.05.2009, ама дали ще го дочакаме не знам. За сега не са налучкали верния път - все през корема се опитват да излязат  Wink, но кой знае...

# 100
Да напиша и аз, вече си знаем какви сме не сме 3 яйчица, ами две моми и един мъж Laughing

# 101
  • Някъде там...
Отчет след прегледа днес - момите са по 2500 грама. Води в норма, плаценти 2 към 3та степен, кръвотоци и тонове на бебетата - добри. Бебетата са високо, шийката изненадващо все още държи фронта въпреки контракциите - няма скъсяване или разкритие. Според Док имам шансове да докарам до 37ма. С изненада обаче установих, че са ми насрочили секциото за средата на 38 г.с.  8O Останах с впечатлението, че според Док повече от 37ма няма да докарам, няма повече местенце, бебетата са се нагъчкали, а коремът ми е огромен. Според него бебетата вече са достатъчно зрели и каза да съм спокойна, че няма страшно дори и да се родят преди 37ма.
Заради силните контракции в последните дни ще съм 3 дни на Гинипрал и лежанка вкъщи. После вече каквото сабя покаже.  Grinning

# 102
Еее, Жабче - ОТЛИЧНИЦИ!!! Бравоsmile3501 Сега вече при вас е само въпрос на време. Щом дечица са зрели и по цели 2,5 кг просто нямаш причини да се притесняваш за нищо. А пък ние ще чакаме хубавите новини за щъркела  stork-girl stork-girl
wazse, силно стиснати палци и за теб и твоите девойки! Дето се вика - вие сте съвсем на финалната права. Чакаме и твоите добри новини!  newsm10
vali14, честити ти две моми и момък!  newsm51 newsm51 smile3525

# 103
  • София
Браво Жабче, успя до финала  Peace

# 104
  • София
Кали и аз да изкоментирам магнезиевите препарати и шийката, според повечето лекари с които сме коментирали темата , магнезия няма отношение. Докато за  Но-шпа има твърдение , че изглажда шийката и затова ползвах Тилкотил свещички в дупето.  Peace
Успех на всички да ги измътите докрая  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт