Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е прощъпулник?
Какво представлява процедурата на обрязване на мъжката детска половина?
Какви могат да бъдат някои от проблемите, възникващи след отстраняване на бебешката половина?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е прощъпулник?
-
Какво представлява процедурата на обрязване на мъжката детска половина?
-
Какви могат да бъдат някои от проблемите, възникващи след отстраняване на бебешката половина?
-
Какво да правя, ако детето ми иска вода след млякото преди лягане?
-
Как да науча децата си да мият зъбите си правилно?
За кърменето, защо искаш да станат по 3 кг. за да ги кърмиш? Ако изчакаш още, после ще са свикнали с шише и няма да искат да засучат, защото ще се "измързеливят"
Моите бяха на по 2 кг, когато започнах да ги кърмя. Ако са ти казали, че при сукане изразходват повече енергия и няма да наддават, не им вярвай! От момента в който засукаха моите дребосъчки започнаха да качват по-добре!
Кърми на поискаване и ако видиш, че не им стига (нервни са, реват...), дохранвай с АМ. 

В началото беше малко мазало, но постилах вестници на земята и им направих едни мушамени лигавничета, така хем не се цапат, хем не пера лигавници
Усилието си заслужаваше много - в момента ядат с виличка и лъжичка и пият сами и въобще обедите и вечерите са ни като на големи хора
, и като бебе беше по-неспокоен и по-труден за гледане. Всичко е индивидуално..... За кърменето си получила ценни съвети, и аз мисля като останалите мами.
без да разбереме, а на Хриси му пробива горен втори, та дали сополите не са от това
.