Бебешка близнашка тема ХІIІ

• 17 902
  • 309
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Арее, при нас ново 20.  Shocked
Днеска най-случайно разбирам - и то не от лелките или директорката, ами от една майка, че от понеделник - вдругиден, започва ремонт на яслата. Не пропуснаха обаче да ни уведомят, че до петък (вместо до 10-ти) трябва да си платим таксите.
И сега, поне 45 дни щял да трае ремонтът. Просто...... #2gunfire
Ама кво се учудвам, идат избори, управляващите трупат червени точки - 150-те милиона трябва да се усвоят, че ще ги гепне Бойко, като стане премиер.
Абе тия хора кво си мислят, не знам. Айде, ние имаме баба, ама много хора нямат такива екстри. Направо откачена работа. Много ми е интересно дали някой ще се сети да ни сподели до края на седмицата, че няма да имаме ясла.

Jazzybaby, не знам какво ви е казала директорката, ама като гледам в следващите 2-3 месеца, не се гласете  Shocked (пълна ти е пощенската кутия)

# 286
Искам да попитам как минава (или е минавал) един ваш ден когато децата ви са били малки.

Какво имаш предвид - режим на хранене, режим на спане, игри, излизане, какво по-точно... или всичко? newsm78
Имам на предвид всичко за да видя само на мен ли 24часа не ми стигат за да се справя с всичко

# 287
      Ами то времето никога за нищо не стига,но в едно се уверих,колкото по-малко помагачи имам,толкова по-трудно се организирам.Ще ти разкажа нашия ден как протича( когато съм сама с малките):
       8.30-9-ставане.Оставям ги в кошарите докато оправя нашето легло.После тоалета им и се обличаме.
        9-9.30 - закусват и ги пускам да обикалят из къщи докато прибера това онова,да се приготвя за излизане(малко домакинска работа)
        11-излизаме за кухнята,разходка
        12.30-13 - обядват
        13.30 са по кошарите,аз прибирам панаира от обяд,слагам да готвя ако няма за ядене или сядам на компа за около час.Абе това е моето време.
        15.30-16 стават,закуска и пак свободни игри
        17 - излизаме на разходка или на площадката,заровени в пясъка.Ако вали ги водя на парти център за около час-два.
        19 се прибираме,приготвям им супата със сухар
        19.30-20 вечерят и пак свободни игри.
        20.30-21 са по леглата
        Движим се приблизително в тези часове.Уточнявам,че аз ставам по-рано,към 7-7.30 защото искам да изпия кафето на спокойствие,да им изцедя сок и да приготвя закуската.
        Това е нашия режим.Малките са влезли в него и така на мен ми е по-лесно.Когато таткото ни си е в къщи той се занимава с тях,пък аз видиш ли имам време да се изкъпя Grinning

# 288
Ето ни и нас мама Дани и малките мишки Мади и Ники при вас . Вече сме на 16 дни и единствения ми проблем е че кърмата ми намалява от ден на ден все повече храним се с фризопеп и на гърда ги слагам ама са много малки и бързо се уморяват максимум 10 мин за цял ден. Иначе още в болницата си изградиха режим 2.30-3 часа сън и манджа много са кротки поне за сега плачат само когато са гладни. Аз съм щастлива че имам помощник моята майка, тя готви, чисти , пере, глади аз се грижа за малките и си почивам защото обичат нощем да будуват и просто да си приказваме  Mr. Green
Това е от нас за сега отивам да правя храната че след 10- ина минутки ще се събудят че са гладни Приятен ден  Peace

# 289
  • София
wazse, добре дошла при нас!  Hug Много да те радват и все така да те слушкат малките мишки.
За кърменето можеш да потърсиш съвет в темичката за кърмене на близнаци, същщо и в кърмаческия дофорум. За сега е важно да ги слагаш по-често на гърда, за да се стимулира производството й. Нормално е, особено ако са родени мънички, бързо да се изморяват докаро сучат, но постепенно ще укрепнат и ще стаават все по-добри.  Hug

# 290
Момичета, днес имам повод за почерпка - остарявам  Flutter

Честит първи рожден ден и на Георг и Тереза на мама Лале!!!

Много щастие и весели игри на моите астрални близначета  Heart Eyes

# 291
  • София
Фата ЧРД   bouquet   bouquet   bouquet

Честито и на мама Лале много щастливи мигове.

# 292
Фата, честит рожден ден! Желая ти винаги да си здрава и много много щастлива! И мнооооого обичана!

Честит празник на малчуганите на Лале!

# 293
Честит Рожден Ден, Фата! Бъди здрава, и щастлива майка и съпруга!

Честит Рожен Ден и на малчуагните Георг и Тереза на мама Лале!
Да растат здрави и засмени!

# 294
Честит рожден ден, Фата! Здраве, щастие, късмет и любов от сърце!   bouquet

Честит първи рожден ден на Тереза и Георг! Да растат здрави, весели и умни деца!
Честит празник, Лале!   bouquet

# 295
Честито на малките и големи рожденници! Да са здравички и обградени от любов!   bouquet   bouquet

# 296
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ!!!! Здраве, любов, късмет и мноооооооого усмивки!   bouquet  newsm59  party023

# 297
Мерси за хубавите пожелания  Hug Отдавам се на заслужена почивка с коремче пълно с торта  Crazy

# 298
от мен малко на патерица - fata morgana Честит Рожден Ден !

Честита Първа Годинка на Георг и Тереза!
Да растат,здрави,умни,щастливи деца - за радост на мама и тати!

# 299
  • София
mechetoЧестит Рожден Ден,здраве и щастие!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт