Баба Марта наближава, Септемврийска мама започва да наддава!

• 13 490
  • 309
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Като говорим за дрехи ето още един сайт http://www.mia-bg.net/colection.php Май магазина е само в София, но дрешките са много приятни. Аз определено вече имам нужда поне от едни дънки.

# 196
Oх,тези дрехи за бременни ме втрисат направо. SickИ какви цени само ooooh!Предния път си бях взела само една риза от 2-ра употреба за бременни и 1 рокля.Всичко друго си ми беше нормални дрехи.Носих по-дълги тениски и потници,панталони и поли с ластик и така.Не харесвам широки и прикриващи корема дрехи върху бременни жени,харесва ми дрехите да подчертават коремчето Wink
Все още ми стават повечето дънки и панталони,дори с колан ги нося,но талията ми видимо е доста закръглена вече.И понеже още корема ми не е добре уформен и стърчат едни ужасни паласки,не се харесвам с блузите си по мен и ходя само с 2 жилетки. Tired
В този сайт обаче,който е дала мариана трябва да признач,че има и хубавки неща. Wink

# 197
Аз още не съм се замисляла за бременни дрехи. Имам джинси, 2-3по-широки панталона, ще ги нося, докато отеснеят.

# 198
Bebeshondel, много интересни неща видях,благодаря за сайта, ще посетя магазина,че даже ми е близо  Peace

# 199
Nilata, благодаря ти!
Ще потърся там, то още ми е раничко, но да зная за по-нататък!

# 200
Сайтовете на BebEshOnDeL и _мариана  са страхотни. Много неща ми харесаха, определено са мой тип, само дето в първия дрешките са доста по-скъпи, но пък са разкошни. Във втория сайт нещата са на по-приемливи цени, но трябва да се отиде на място и да се пробва.

# 201
Не вярвам на поверията за боядисване, подстригване и прочее. Ето, в събота съм на фризор  Mr. Green
И понеже се надявам да е мома бъдещото детенце, отивам да му резнем пишлето  hahaha

Отивам да разглеждам линковете, който сте дали  Peace

# 202
  • Габрово
Да, и на мен ми харесаха сайтовете, а в този на мариана доста неща ми грабнаха окото. Можело значи и хубави дрешки да правят за бременни  Wink
И кво, сега чак в София ли трябва да ходя ако искам нещо от там  Rolling Eyes

# 203
Ела до Плевен, има магазин с хубави дрехи за бременни  Peace

# 204
Здравейте момичета!

Да ви се похваля,че вчера ме записаха на ЖК и видях на бебо сърчицето..., и днес ходих да дам кръв и урина. Нещо ни ми допадна АГ-то нищо не казва, само гледа и за останалото говори акушерката. Но така или иначе ЖК се ползва основно за пакета по Здравна Каса, за останалото - има частни кабинети.
Да споделя своето мнение за сайта даден от _мариана  и аз го харесах и отидох на място ами на мене нито нещо ми хареса, нито ми стоеше прилично.... просто по снимки от нета беше супер, а на място доста се разочаровах... но издирването продължава! Вие кои магазини за втора употреба проверявате / ако решите, че ще реклама - на лични, моля Simple Smile /

# 205
  • София

Ауу, аз ще идвам след 2 седмици, може да се възползвам. То ми е рано още де, всичко си ми става, ама може пък да е по-евтинко от София.

# 206
И аз да се разпиша най накрая. За дрехите само панталони и дънки съм си пазарила и една ризка и туника които обаче почти не съм носила. Някои беше писал и аз мисля така, че е по хубаво да се подчертае коремчето, а не да се крие под безформени дрехи. Може да си взема още някое панталонче, не че имам нужда ама ей така да ми мине кефа.
За магазините в Пловдив има и в търговския център на малката главна на 2 етаж малко в дъното се пада магазина, но има доста хубавки неща.
На мен взе да ми поотминава гаденето вече само надвечер ме гони, надявам се скоро съвсем да отшуми.
Още нещо щях да пиша но забравих нищо после като се сетя пак. Хубав ден момичета...

# 207

[/quote]
[/quote]

Къде е този магазин? Че май ще ми се наложи да го посетя?

# 208

Къде е този магазин? Че май ще ми се наложи да го посетя?
Срещу Полицията, в един комплекс до кафене "Монако". Има нов хотел в тази уличка.

# 209
Аз също скоро бях на фризьор, даже се и боядисах. Надявам се това да не е проблем за бебчето!
Аз още не съм си направила кръвните изследвания, до кога трябва да се направят? 

Общи условия

Активация на акаунт