Баба Марта наближава, Септемврийска мама започва да наддава!

• 13 495
  • 309
  •   1
Отговори
# 180
  • Троян
Боядисвам се и се постригвам,все пак не искам да плаша хората по улиците Wink
И аз първият път осъзнах бременоста и родителството около месец след появата на Маги.Сега пак все още психически не осъзнавам ,че отново ще ставам мама,всичките ми мисли са насочени към дъщеря ми.
Ох и с това ходене до голяма нужда голям проблем,не съм ходила от 3 дни,а си похапвам доста.Опитах с плодове,овесени ядки,но няма ефект.Другата седмица съм на консултация и ще поискам нещо че ще се пръсна ooooh!

# 181
И мен ме мъчи запек и ужасни газове,направо не се издържа  Weary

# 182
Аз съм с проблеми отпреди бременността. Първо ми изписаха свещички, но не ми действат. Последно доктора ми каза ако не ходя 3 дни да си правя клизма (купува се готова течност от аптеката), но при мен проблема е много голям. Трябва да ядеш по-течни храни, да пиеш много течности. При мен помага и кивито.

# 183
Добро утро!
Включвам се в текущите теми.
Сега не, но при предишната бременност се боядисвах. Тогава като питах докторката ми ми каза "Стига да не я ядеш боята, няма проблеми да я използваш"  Mr. Green
Иначе проблемите със подутия корем и газовете са налични и при мен. Общо взето това е единственото, което ме притеснява и което е по-различно. Преди нямах пропуск - кафето и цигарата сутрин ме водеха веднага на разговор  Mr. Green Сега обаче съм като балон.
Lipstick*, утре като ходя при докторката ще я питам има ли нещо, което мога да пия, някакви билки ако трябва (мразя чаьовете), че наистина не се идържа. Ами че аз като си гледам снимките от предишната бременност с такъв корем съм била до края на четвъртия месец  Rolling Eyes Мъжът ми се смее, че сега се издувам по-бързо.
Като го споменах да кажа и за видеозоните. Предишния път идваше с мен на всеки преглед с видеозон. Беше му много интересно. Даже по едно време си коментираха с лекарката кой какво вижда  Joy Но при него има и друго. Той има 21 годишна дъщеря от първия брак и общо взето тогава не са се използвали толкова често тези техники, което той смята за огромен пропуск, и затова сега не иска за изпуска нещо. Просто с друго око гледа вече на бащинството, някак си по-сериозно и отговорно. Само не знам ако и това е момиче (за което искрено се надявам) ка ще се оправя с три щерки  Mr. Green Не пушка ще му трябва, ами някоя бойна картечница  #2gunfire
Пожелавам ви лек ден, аз започвам да се трудя за благото на... мен си  Crazy

# 184
  • Габрово
Добро утро!  Досега се рових в нета, търсейки адреси с магазини за бременни и видях, че вече има и онлайн такъв- има и симпатични неща и реших, че поне едни дънки ще си купя нови пък като родя ще ги пусна в продавалника и при добър късмет ще си избия половината пари. Поне в последните години модата е благодатна за бременните и има разнообразни туники по магазините, а аз имам доста от последните две лета и само някое клинче ще си купя и съм готова за лятото  Flutter
Ето и линка да разгледате  ако желаете...
http://www.butikmama.com/Gallery.htm

А аз си заплюх тези дънки...
http://www.butikmama.com/Gallery/Winter/DNNedelia.jpg

Последна редакция: ср, 18 фев 2009, 10:54 от valkata78

# 185
  • До хладилника, който обичам
Никак не ме привлякоха дрехите в този бутик Confused А и дизайна на сайта е... не знам, ако се вадят пари от нещо, а не е само за удоволствие, редно е да се вложи старание във външния му вид.
От употреба взех риза за бременни. Похвалих се на майка ми, а тя - да си беше взела панталон по-добре! Ходя разкопчана, талията ми скоро ще настигне ханша.

# 186
Добро утро!

Добре дошли на новите момичета, наистина ще станем повече от сто.  Laughing

valkata78, този сайт е много хубав и е добре, че може да се поръчва он-лайн, само нещо моделите не ми харесаха много-много. Всъщност и на мен ми харесаха само тези дънки, на които си се спряла и ти. То и аз искам да си купя поне един чифт нови, но май ще трябва да пообиколя магазините в София.

Gorska_Kitka, и на мен много ми се ще да заведа мъжа ми поне на един преглед, защото съм сигурна, че много ще се развълнува, въпреки че няма да го покаже. През първата бременност все си намираше причина да не дойде, но после с нетърпение чакаше да му покажа поредната снимка от ехографа. Но сега му се заканих, че ще го замъкна, защото това си струва, а и знам че е любопитен.

Аз засега нямам проблем с ходенето до тоалетна, но ви съчувствам, защото това е много неприятно. Дано откриете начин да се справите с този проблем, че наистина е много некомфортно.

Относно боядисване и подстригване, нямам никакви задръжки. И през първата бременност ходех редовно на фризьор и сега не смятам да се ограничавам. То стига, че в един момент ще заприличам на топка и няма да мога да се понасям, поне в главата да съм що-годе прилична.

Да не забравя и да честитя на виделите сърчица, а на болните - бързо оздравяване.

# 187
  • Габрово
Дизайна на сайта не ми хареса и на мен, но наистина си харесах 3-4 неща. На мен манекенките не ми харесаха, някой са много квадратни и хептен загрозяват дрехите, ама да не се смея, че и аз мога да стана като тях  Mr. Green Красиви дрехи за бременни ми е ясно, че почти няма, аз затова ще си нося предимно нормални дрехи.

# 188
  • Испания и Стара Загора
Добро утро и от мен,
аз още не гледам дрехи за бременни.Имам един гащеризон от предния път и за сега карам с него,въпреки че не ми е удобен.За лятото мисля да си взема някакъв панталон 7/8,нали така се казват. Rolling EyesИначе имам доста блузки и няма да купувам други.

Моя мъж не видя бебето онзи ден,защото не му позволих да влезе с мен на прегледа(беше с вагинален ехограф).Но следващия път ще го види.С първата бременност само един път успя да дойде с мен,защото все беше на работа. Peace

За ходенето до тоалетната и аз нямам проблем.За сега добре и действа горещо кафе сутрин с 1 банан.

И аз се боядисвам,даже мисля тази седмица пак да го направя,че много бързо ми падна боята. Crazy

Аз сега излизам на разходка.После пак ще пиша.

# 189
  • До хладилника, който обичам
Преди 6г като бях бременна с дъщеря ми, бях "манекенка" за снимки на някаква прохождаща фирма за дрехи на бременни, която така и не проходи. И не беше много чудно, де - всичките пет рокли, които представяха, бяха от твърд плат, който стоеше като конус. Сигурно идеята беше, че като ги облече бременната, така започва да прилича на ходеща палатка, че никой не я гледа в корема.

# 190
Добро утро на всички!

Моята талийка вече започва да се губи и направо се чудя какво ще обличам...
Ще трябва да се купуват дрехи за бременни, а нямам идея в пловдив къде да търся.
Някоя от Вас случайно да има представа къде мога да открия такъв магазин?
Хубав ден на всички!

# 191
Здравейте, мами!
Тъй като и аз имам същия проблем с талийката като вас, вече не мога да си закопчавам панталона, питърсих в нета и открих едно симпатично сайтче с по-високички цени, но си харесах доста неща. Някои от тях могат да се ползват и за облекло в службата. http://www.boyorgirl-bg.com/products.php ето сайта.

# 192
Добро утро и от мен!
Като заговорихме за дрехи и дънки. Мисля, че тази тенденция е много полезна за нас.http://lifestyle.ibox.bg/news/id_1724049839/tab_text
Аз често носех миналото лято едни дънки на мъжлето и беше голяма гъзарийка, но той е дребничък... тези с мъже по 2 метра и 120кг май няма как да се възползват.

# 193
Дам, в този сайт има доста интересни нещица, ще поразгледам внимателно ...  newsm78

# 194
Ianita28 дрехи за бременни в Пловдив съм виждала единствено на подлеза на Тримонциум-бутик Conti,аз предишната бременност съм пазарувала от тях, но в Кърджали.

Общи условия

Активация на акаунт