Баба Марта наближава, Септемврийска мама започва да наддава!

• 13 493
  • 309
  •   1
Отговори
# 165
Независимо, че си имам едно диваче изобщо не се чувствам променена (по отношение на психиката имам предвид). Даже не съм казала и на родителите ни, знаят няколко приятели само. Първо си мислех да се позакрепят малко нещата с бъдещото бебе, а пък сега чак и не ми се иска да им казвам. Така си ми е много по-спокойно.
Струва ми се супер нереално. Не че не сме го искали, напротив, абсолютно желано и планирано и доста дълго обсъждано си е това бебе, ама ще стане май като с първата ми бременност. Осъзнах се като майка едва след като мина около месец след появата на дребния.

# 166
И аз не съм казала на родителите и просто нямам търпение да им кажа - в събота след прегледа ще им кажа. Сега когато съм бременна не мога да ви опиша какво почитание, разбиране и прекланяне пред майка си имам.   newsm51

# 167
  • София
Привет и от мен Hug
Искам да ви попитам: боядисването безвредно ли е за бебето? Искам да отида на фризЬор,но не съм сигурна,че не вреди боята,особенно в първите месеци.Някой ако знае, ще съм му много благодарна ако сподели.

# 168
  • Испания и Стара Загора
slanceto.com мисля че в първата тема обсъждахме това.Няма проблеми с боядисването.Не вреди на бебето. Peace

# 169
ох леле, колко много сте изписали днес.. Почти цял ден бяхме в една супер отегчителна среща на работа. Добре, че шефката ми знае в какво положение се намирам, че като ме стегнеше шапката и излизах за по 10-15 мин Simple Smile

Що се отнася до д-р Барбова от Полимед и аз знам, че е много добра лекарка и работи със здравната каса. Моята съседка миналия ден ми каза, че била при нея на ЖК. Ако знаех по- рано и аз можеше да се запиша там, защото апаратурата им е била много добра.

kiarra, ами да ти кажа той съпруга ми много се вълнува да види бебока, макар че сигурно ще се чувства неловко да е сред толкова жени. Според мен за мъжете щеше да е идеално да имат вкъщи един видеозон и по цял ден да гледат малкото бебоче, но да са сред толкова много жени- чувстват се неудобно. Единствено любопитството и бащината им тръпка надделява.

# 170
Физически, практически и всякак си боядисването е безвредно за бебето. Зависи кой колко понася в тези първи месеци "аромата" на амоняка и другите прозиводни миризми от боята.
Виж бабини приказки протива боядисването и изобщо разкрасителните процедури можеш да намериш милиони стига да търсиш.

# 171
абе и аз съм чувала, че боядисването не вреди, ама все пак питай твоя лекар.

А аз днес като по чудо нямах никакво гадене цял ден.. Пу пу да не ми е уроки... Simple Smile От толкова време не съм имала такъв момент, в който да не ми се повръща. Надявам се скоро да отмине изцяло периода на гаденето...

# 172
Аз бих изчакала с боядисването. поне да минат първите три месеца. Все пак боите са си токсични и всичко отива при бебето

# 173
  • Русе
Здравейте! Аз съм със втора бременност и термина ми е на 05.09.09г. Имам един малчуган Милен, които хич не му се чува, че ще става батко.
Препоръчаха ми наскоро един френски сайт за пазаруване има и неща за бременни http://www.laredoute.fr/achat-bebe-enfant-future-maman.aspx?categoryid=53637257, незнам при вас как е но в Русе цените на дрехите за бременни са височки.
Поздрави!

# 174
  • Габрово
Аз бих изчакала с боядисването. поне да минат първите три месеца. Все пак боите са си токсични и всичко отива при бебето

Много бих искала да знам по какъв начин точно биха достигнали тези токсини до бебето?!
Аз ли съм толкова нехайна не знам, но чак за такива неща не се втелясвам. Сега остава да кажете и че няма да се подстригвате като бременни, защото според бабите и това не било хубаво, ама не помня защо.

Добре дошли на новите бъдещи септемврийски мами  Hug

# 175

[/quote]

Сега остава да кажете и че няма да се подстригвате като бременни, защото според бабите и това не било хубаво, ама не помня защо.

[/quote]

Защото ако е момченце ще му отрежеш чурката и ще стане момиченце  Joy

# 176
  • София
Здравейте и от мен!

Тези дни само ви чета, нещо не ми идва музата да пиша. Обхванало ме е едно лошо настроение, гади ми се с пълна сила, отвреме на време повръщам, ама няма как ще изтърпя само бебчето да е добре. Днес бях отново на лекар, всичко е ОК, видях сърдечна дейност, отговаря като размери на възрастта си, но лекаря ме предупреди, че рисковия период все още не е преминал.
Свеки дойде ще пиша по-късно

# 177
  • София; Дружбето
Разписвам се на бързо да не ме забравите Mr. Green Аз съм ужасно болна и вече съжалявам, че си взех болничен само до сряда. Не отидох и на така чакания преглед вчера и ако събера сили ще ходя утре. Пазете се момичета, че тези вируси са ужасни
А, на бързо - боядисвам се и подстригвам без да се замисля, това че вредят са глупости. А ако ми гарантирате, че с подстрижката ще си осигуря момиче, още утре отивам на фризьор Mr. Green

# 178
  • Бургас
Привет и от мен! Днес бях на ЖК, видяхме тупкащо сърчице и лекарката ми каза, че за момента всичко е ОК. Пусна ми изследвания и другия месец на 17ти, живот и здраве ще се видим с нея пак.

Имах ужасни спомени от миналата бременност от гадните киселини и гадене и ето, че рано -рано въпросните се появиха отново! Тази събота и неделя я прекарах на легло и днес категорично си поисках някакъв илач- изписа ми Емил табс. Да видим сега ще има ли резултат..  Tired

Относно количките- имам достатъчно от дъщеря ми, всичките ми са хубави и засега нищо не ми е хванало окото, че да мисля за нова. Изобщо ако е момиченце пак, няма да имам нужда от абсолютно нищо!  Party Бременските ми дрехи минаха след миналата ми бременност през 4 мои приятелки и сега пак са си у мен. И те ще ми служат вярно!  Rolling Eyes

# 179
Аз пък се боядисах преди 2 седмици.С дъщеря ми също съм се боядисвала,пък не е имало проблеми.Кой както си прецени Peace

Общи условия

Активация на акаунт