Баба Марта наближава, Септемврийска мама започва да наддава!

• 13 489
  • 309
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, мамчета!
Аз си намерих страхотна лична лекарка в Първа градска болница в Варна. Много внимателна жена, която ме взе много на сериозно. От 3-4 дни ме боли гърлото защото моята половинка има грип, та лекарката веднага ми изписа лекарство за жабурене и ми даде болничен една седмица да се стабилизирам. Моите изследвания, които правих на 4 са много добри, за съжаление не съм ги виждала, защото принципно съм от друг град и ги правих там, та са при майка ми. Все още се чудя къде във варна да се запиша да за ЖК, имам 2-3 варианта но всички са ми далече от вкъщи и от работа, което ми е супер неудобно. Има време за сега съм си записана в моя роден град. Важното е че всички изследвания са отлични. Лекарката ми там не е споменавала нито за ФМ нито за БХС, така че изцяло се оставям на нейната преценка, все пак тя ме е израждала и и имам пълно доверие Simple Smile
Хайде мами, лек ден на всички!

# 151
Здравейте, мамчета!

Имам въпрос, не съм сигурна, но може вече и да сте го обсъждали.
Имате ли представа кога се правят изследвания за вродени болести, напр.Синдром на Даун...
Те задължителни ли са или трябва да поискам да ми ги направят?
Все още не са ми назначили изследвания, а вече съм в 9-та седмица...
Имам хетерозиготна Бета таласемия. Някоя от Вас има ли същия проблем?

Благодаря Ви!

# 152
valkata78, наистина си попаднала на несериозни хора. Три седмици... Shocked Ще видим аз на какъв човек съм попаднала, вчера ми каза, че днес ще ги прати по пощата и след два дни ще ги получа. Дано да не ме лъже и дано дънките да ми станат, че ще трябва после и аз да търся на кой да ги дам. Ти направо се ориентирай към други, има още няколко които се продават в момента. Дори едни много ми харесаха, но модела е от тези дето леко се стесняват надолу, а на мен хич не ми отиват такива, че краката не са ми хубави. Разгледай и дано си харесаш.

# 153
Ianita28 първото изследване за вродените полести се прави 11-14г.с. Гледат те на ехограф и ти вземат кръв.

Имаше още едно момиче с таласемия, но при нея доколкото каза са доста сериозни нещата. Ако потърсиш във старите теми имаше още едно момиче с таласемия. Трябва да изследват и съпруга ти.

# 154
Той вече се изследва, няма следи за наследствена анемия, слава Богу!

Аз ходя на частно на прегледи и сега трябва да се запиша при джипито ми, че съм бременна, за да ми даде тя направление за гинеколог, който работи със здравната каса и той пък да ми назначи всички изследвания. Тези за вродени болести са задължителни, нали? Много ме е страх с тази моя анемия да не стане някоя беля...

# 155
Ianita28, тези изследвания са по-скоро препоръчителни, в никакъв случай не са задължителни. Моята док например ще иска да ги правя, но решението си остава мое. А момичето с таласемия е tanq_cvete, пиши си с нея, тя ще може да ти отговори на въпросите, които те тревожат.

# 156
Нямах нет няколко дни и не съм ви изчела,ще се включа по-късно. Hug

# 157
Здравейте и от мене, много сте бързи и много сте изписали. Аз приключих със сесията, та сега ще ви чета по редовно  Wink хубав ден на всички   bouquet

# 158
Здравейте, аз съм бъдеща мама.
Терминът ми е 08.09.2009
Приемате ли ме при вас

# 159
Здравейте, аз съм бъдеща мама.
Терминът ми е 08.09.2009
Приемате ли ме при вас
Добре дошла при нас!  Hug

Петя, пощата ти е препълнена и не мога да ти изпратя съобщение!

# 160
  • Пазарджик
Здравейте момичета  Hug.
Видях  EFP на 23.01.09г. и с ехограф  на 02.02.09г. Все още не сме отчели сърчице, надявам се съвсем скоро и това да стане Simple Smile.
Терминът ми е на 26.09.09г.
Това ми е трета бременност, първата завърши в 10 седмица, втората малко проблемна но все пак успешна, завърши с появата на малкото ми слънчице  Heart Eyes.
Относно количките имаме две, но мисля и за нова лятна Grinning

Леко и безпроблемно бременеене на всички Hug.

# 161
  • София
Здравейте!  Hug Отдавна не съм писала  Embarassed , но все не ми оставаше време, а и вие много пишете! Минавам само да кажа, че съм добре. Прочетох темичката на диагонал и май на 27,04 при Марков ще се съберем доста хора  Crazy
Добре дошли на всички нови мами, последно като писах бяхме към 70, а сега вече към сто  Party Май идва ред на заглавието на Мечтание! За сега това е от мен  Hug

# 162
Ние видяхме сърчицето на 11.02.2009 г., беше много вълнуващо!
Следващия час за видеозон е на 16.03.2009 г., когато живот и здраве ще се види как се затваря черепчето на бебчето, как се развиват крачетата, ръчичките  Heart Eyes

# 163
Момичета, да ви питам нещо. Като изключим неразположенията и болежките, чувствате ли се по-различно?
Аз някак си още не се възприемам, че ще ставам мама.  Simple Smile

# 164
  • До хладилника, който обичам
Момичета, да ви питам нещо. Като изключим неразположенията и болежките, чувствате ли се по-различно?
Аз някак си още не се възприемам, че ще ставам мама.  Simple Smile
Това ще мине с времето  Grinning Много от нас вече имат едно дете и това усещане може да е било с първата бременност.

Общи условия

Активация на акаунт