Нека люта зима вън да вее - АВГУСТинчето в къщи ще се грее!

• 12 544
  • 290
  •   1
Отговори
# 255
Казвам едно голямо Добро утро:

# 256
  • В светлината на слънцето
Пиванова, мерси за кафенцето.  Heart Eyes
Ади, да ти е жива и здрава свекито и още дълго да ви гледа така хубаво като сега!   bouquet  bouquet  bouquet

# 257
  • Видин
Aйде и аз да се разпиша, докато Марти не ми се качи на главата, барабар с баща си ooooh!
Ади, честит рожден ден на свекито ти
Пиванова, много мерси за кафето, моето вече истина, но поне няма да имам бръчки Wink
За млякото, Марти си пие кисело от 8м. възраст и много си му харесва, и до сега вечер без мляко с бисквити не заспива, е не съм го пробвала де
За шишетата, пие вечер млякото с шише и преди обед сока също го пие с шише Peace
За какаото, аз му давам на Марти Нескуик с мляко и много му харесва. И аз мисля, че не е проблем Thinking
Марти, супер подарък  bouquet

# 258
  • Stavanger,Norway/ Varna
здравейте и от мен  Grinning

Ей, сбота е и няма почивка за мен. Йована ме вдигна в 8 часа и дори не ми даде възможност да се разсъня  Tired Laughing. Добре, че на новата работа ще имам някой път почивни дни през седмицата, когато тя е на градина.
При нас се сипе един дъжд с придружаващ гаден вятър и маймуната издивява в къщи. След час се отваря басейна до нас, така, че там ми е спасението. Ще я заведа да се наплува едно хубаво и после да заспи, че съм обещала на мъжо пай от боровинки, та ще запретвам ръкави.  Mr. Green

Йована днес за първи път дойде и ми каза, че се е наакала. Вчер ами писна и я поведох с мен в тоалетната и и показах как се пишка на тоалетната чиния. Попитах я иска ли и тя, тя каза да. Сложих я да седне като я придържах. Виках пиш, пиш две минути, ама не свърши никаква работа. Това, обаче пак е успех, защото досега и две секунди не успявах да я задържа нито на гърнето, нито на чинията. Мисля да започвам сериозно да я пробвам на чинията да пишка и чакам да се затопли, да и обуя гащички и сериозно да се учим.

Ади, да ти е зива и здрава свекито. Чудесна тортичка си и спретнала. Peace
Аз с моите два последни провала, съм решила да си дам малко почивка от тортоправенето и ще премина на пайчета и някакви други сладкиши.  Thinking

# 259
  • Видин
Момичета, които са на Глобул, вие можете ли да се свържете по тел, защото тук не става и се чудя дали е само във Видин или е някакъв национален срив на мрежата. Даже и на 123 не мога да се обадя newsm78

# 260
Добро утро момичета,

Първо, Ивон, да ти е жива и здрава добрата свекърва, те са редки и скъпоценни.
Лулумба, нямате си късмет с тези ваши тапети, ей ! Останаха ли здрави поне някъде ? Ние разрешихме проблема, боядисахме стените, но това не им пречи да удрят по тях с каквото им падне и да лющят боята  Confused А пък, да се оплача и аз, този големият нехранимайко, вчера набарал един молив и рисувал по една картина в спалнята  ShockedТрихме го с гумичка, но падна малко и от цвета и сега е наказан без телевизия за цял ден.
Ох, за разделите, не знам и аз как да го коментирам. В нашият случай направо не очаквахме, и двамата са лекари, на пръв поглед всичко изглеждаше наред, но жената реши да си тръгне и оставя децата на мъжа си. чудя се как една майка може да си остави децата, но явно не всички мислят като мен. Винаги съм вярвала, че бракът е до живот, и аз като в приказките   Blush
Друго какво ? Мъжо ще ходи да свири днес, та ще си кукам сама с децата. най-добрият вариант е да ги изкрам навън, за да се изморят, вместо да ми троват нервите с тичане вътре.

# 261
Тони, намират се все още здрави тапети у дома.  Mr. Green Абе знам аз, че е по-лесно с боя, ама пусто не обичам. С тапети ми е много по-уютно и приятно. Нищо де, тъкмо повод да ги сменим с нови. Wink
Бобче, каква ти е новата работа? Издай де.  Blush Иначе е наистина хубаво, че ще имаш свобони дни и през седмицата.

Опс, забравих да кажа - Ади, тортата е истинско вълшебство!  Peace

# 262
  • София
Aди,да ви е жива и здрава! Hug Heart Eyes  bouquet

Ние все още пием АМ и сутрин и вечер и не мисля да го спирам докато той сам не го откаже!Пием Аптамил 3!
За киселото мляко давам предимно 3% детското на Сердика или ако нямам каквото хвана но без Данон и не гледам проценти! Peace
Тук грее слънце има сняг и студ Crazy Mr. Green
Довечера ще се събираме в ресторанта приятелчета и чакам майка само да се прибере и да се пооправя малко един вид да се поразкрася Flutter Crazy
Сега правих на Райън спанак,че нещо се е позапекал пак..... беше се оправил последните две седмици но нещоо..... ама той иска мн хляб да яде,а дам ли сухар не го иска!

Днес е задушница! Confused

# 263
Здравейте!!!

Благодаря за пожеланията момичета Hug

Лулу, и аз обожавам тапети.И в Сф и в Сандански сме с тапети.Много уютно и топличко става с тях.
Ивон иначе и тя беше се специализирала в разлепването на тапетите,някак си я отучих,ама знам ли до кога... ThinkingИма иначе малки поражения,но са почти неабележими Peace

Тук времето е прекрасно,като изключим вятъра,но и с него става.Има слънчице и е 5-6 градуса.Ходихме в парка малко да подиша въздух,поигра си на люлките и сега ще позаспим,и аз с нея,че снощи зяпах един филм до 01 ч исутринта в 7:30 Tired

Тони,весело изкарване довечера Hug

# 264
Попаднах на едина тъжна новина :
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=374161.0
Може би сте я прочели вече.

При нас слънце грее и се вижда колко са ми мръсни прозорците, немити от 3 години  SickНе че съм мързелива, просто външните не се отварят и няма как да ги изчистя, обаче направо ме е срам  Embarassed
Лулу, много свикнах с боята, някак си ми е по-лесно за подръжка. Аз си мисля, че уютът идва и от самата мебелировка, картини и други декорации. Пък и добре че сме с боя, иначе мъжо нямаше да може да рисува по стените hahaha СЕга ми липстват килими, без тях е някак голо ThinkingНо пък, в таз държава няма къде да се перат и само затова се въздържам от такава покупка.хайде, стига дрънках. Допис  Hug

# 265
Тони, наистина тъжно... Поредното малко ангелче, превърнало се в звездичка... Cry

# 266
За Алекс  Flowers Rose Flowers Rose. Тони много мъчно ми стана, като прочетох, тплкова борбрно момиче.
Честит Рожден Ден на Адиното свеки!ълги години да ви радва и много много обичате взаимно.
Ния не мога да помогна.
Бобче забравих за прекрасната каубойка Йована  Heart Eyes.
Оф аз сега чакам Цвети да се ошари, много тъпо се чувствам. Братовчеда е с варицела/големите пъпки с връхче/ почти сигурно и вече е късно за предпазване. Лошото е , че май и аз не съм я карала  #2gunfire, дано не ни се размине  Praynig Praynig Praynig. Не ми се гледа болно дете пак, а като си спомням колко трудно изкара тримовакса и ми се реве  ooooh!.

# 267
днес много скучно в форума Rolling Eyes
Тони малката душила е на по хубаво място Flowers Rose

Ади честит рожден ден на свекървичката ти  bouquet

аз пък да почерпя,че днес моето малко съкровище става на година и половина Heart Eyes

# 268
Морска Честита годинка и половина на малкото ти съкровище Теди!
Аз си избирам от карамела, чакам доставка, ако искаш да ти пратя адреса на ЛС  Joy Joy Joy.

# 269
Милото Алексче,да почива в мир детенцето Cry

Елис,дори и да си я карала,имунитета от Варицела е 20 год. тъй, че гаранция няма.

Общи условия

Активация на акаунт