Нека люта зима вън да вее - АВГУСТинчето в къщи ще се грее!

• 12 532
  • 290
  •   1
Отговори
# 45
  • В светлината на слънцето
Току-що Саши опука цяло парче торта, та я пробвах и аз покрай него. Става за ядене. Другият път обаче ще се постарая повече.  Laughing
Мариета, страхотия направо... Whistling Кога ли и аз ще се науча да правя такива красоти.  Flutter
Ди, когато е нощно време го намествам, защото спи много дълбоко. Но следобед не го пипам, че му е много лек съня и от най-малкото мръдване или шум отваря очи диването. Иначе да разтури леглото и измъкне чаршафа му е коронния номер.  Thinking

# 46
Ей то торти, то чудеса, очите ми се напълниха  Crazy Аз, като по-накадърна, мързелива и много претенциозна за вкусивите качества на тортата, си забърках едно тирамису. Едно си баба знае...ама винаги вкусно сава.
Мариета, нещо за доктори се говори, но май съм пропуснала. На преглед за очилата ли ще ходите пак ?
Анаморф, дано цицината мине по-скоро. Предполагам че до шевове не се е стигало  newsm78
Аз няма с какво да ви се похваля. тези дни от гости не можем да се отървем, та все в кухнята се въртя - един ми виси закачен за крачола, другият мрънка по-далече, а аз си подвиквам като шантава и се опитва да секонцентрирам, в това, което върша, абе мани !

# 47
  • Видин
Мариета, страхотна е тортата  bouquet. Просто не искам да коментирам колко много си добра Peace
Елис, то и аз имам чувството че е било преди 100 години Whistling. Ама бързо ще свикна

# 48
  • В светлината на слънцето
Анаморф, да го цункаш адаша по ударената главичка и бързо, бързо да му минава.  Hug Hug Hug

# 49
Здравейте мами!!!

Ние бяхме н гости при кумовете.Беше ни домъчняло,отдавна не сме се виждали Simple Smile

Лулу,тортата изглежда страхотна,само така си приказваш колко не можеш да правиш торти Party
Сашун е заспал толкова сладко и спокойно,чак да ти миличко да го гледаш. Heart Eyes
И Ивон спеше на пенджуек на леглото,но от както сме на хомеопатия,опреелено сънят и стана по-спокоен.Няма го това въртене като шугава,и подскачане по-цяла нощ ooooh!Не ми се сеща какво беше ooooh!

Анаморф,тамън вчера питах за вас.Бързо да се оправя Алекс.Брех,все ще се намери какво да ти опъне нервите Tired

Мариетка,ти вече тук ни изпозасрами всичките.То твойто не са торти,а произведения на изкуството  chefКога намираш време с двама разбойника само незнам newsm78
Аз като тръгна да правя торта,то е едно мрънкане,едно висене по крачолите.пффффф ooooh!

# 50
Ивон, то като при мене  JoyТова ми е и извинение за кулинарната некадърност  Mr. Green
Лулумба, виртуална целувка за твоят кукльо (ей, измислх нова дума). Много е сладък. Heart Eyes

# 51
Френско Тони,то аз че не съм спец в кулинарията не съм,ама много се изнервям като тръгна да правя нещо и Ивон ми висне по краката.Докато направим нещото и нервите са ми опънати до краен предел Tired

# 52
Добро утро!

Хайде по едно сутрешно, ароматно кафе:
Ние се наспахме добре. Навън е страшен студ, дано времето малко се отпусне, та да излезем на разходка.
Анаморф-много неприятна случка! Една голяма прегръдка за Алекс!  Hug

# 53
Добро Утро,вземете си по-едно кафенце Simple Smile

# 54
добро утро Flutter

двойна доза кафе,добре ще ми дойде Crazy

Ира,много неприятно,бързо да забравите случката Hug

# 55
# 56
Добро уто!
И аз пия кафенце. Изпратих моите хора на разходка, макар че навън е  cold. И се отдавам на чистене  ooooh!.

# 57
  • Видин
Добро утро.
Мерси за кафето, добре че като го видях и се сетох че съм си сложила и аз, а мойто вече беше тръгнало да ме търси ooooh!
Аз да се похваля. Вчера правих Лазаня, никога не бях правила и не бях яла, но стана страхотна, направо не очаквах толкова да стане добра Mr. Green

# 58
ауу,каква пустош,ние ходихме с Теди на детски рд,на лудува се,измури се,сега го наобядвах и ще го мятам да спи Flutter

# 59

Общи условия

Активация на акаунт