Нека люта зима вън да вее - АВГУСТинчето в къщи ще се грее!

• 12 533
  • 290
  •   1
Отговори
# 30
Мариетка,определено има коренна разлика.Видимо е подобрението.Стискам палци лекарката да потвърди. Peace

Ама какви са ти хубави юнаците Hug

# 31
  • Ланкър, планините Овнерог
Добър ви ден!

Честит ви празник, влюбени-загубени, девойки  Mr. Green!

Честит празник и на пияндурите  cheers

Честит Имен Ден на Валентинките и Валентинковците!

Тиги
, и Емма има не особено приятен дъх тези дни. Дано да е от зъби, че не ми се иска раболяване сега. Въпреки че не знам дали ще я устискаме. Аз се разболявам-главобол, гърлобол, сопол...Тантура и тя кашля, та.....чудно се подредихме.

Мариета, има напредък, даааааа.....Търпи ли "пиратките"?

# 32
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи!
Честит Свети Валентин! Heart Eyes Hug  bouquet

Мариетка,има разлика!Браво,много се радвам! Hug Heart Eyes

Шоши,забавно е при теб! Crazy

Ния,дано всичко е наред! Praynig
Моите контракции започнаха от много рано някъде в 3 ия месец Rolling Eyes и така до края но пък и с разкритието което направих в 7 месец износих Райчето до край!
Дано при теб да няма никакви проблеми!Според мен не са контракции.... Hug

Аз днес едва ли ще се включа повече,че ще имам и аз работа вечерта в ресторанта чакаме доста гости! Party

# 33
Добър ден!

Честит празник на всички именници-Вале и всички останали!
Подаравям по една роза на всички, които обичат, чувстват се обичани, влюбени и празнуващи днес!

Мариета-да, наистина има подобрение! Надявам се и стискам палци докторката да ви зарадва с още по-добри резултати!
Ех, че вкусни торти виждам тук!!!!!!!!!! И аз ще направя, но като се приберем в София . Тук има кой да прави-скъпата ми майка.
Гита-стискам палци да удържите фронта с тези болести!
За писането тук-ще пишем до като имаме желание, но според мен ще е в близкото и далечно бъдеще!

Ние сме добре, много добре ни се отразява смяната на обстановката и чистия въздух. Съчетавам престоя ни също, с правенето на зъбите ми и леенето на куршум. Все полезни неща, а и тук мога да разчитам на помощ, в София е абсурдно. Днес излизахме малко на разходка, студ, не студ, човека се кефи навън, това е истината.

Спокоен уикенд на всички!

# 34
  • В светлината на слънцето
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ВЛЮБЕНИ, КАКТО И НА ВЛЮБЕНИТЕ ВЪВ ВИНОТО!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА ВСИЧКИ, КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС!
Морска, това е специално за теб!

Мариета, има, има напредък!  Hug Hug Hug

# 35
Ами той мъжът ми... направо е очарован. От това, че ще пишем до бала и до внуци. Ох... Той дори не мисли много по въпроса
Шоши, изпуснала си - в предишната тема се намесих поне 1000 пъти. И то кратко, стегнато, скромно и по темата,както винаги:35: Радвам се за ателието. Изобщо радвам ти се какъв си пъстър майстор-тайфун.
Мариета, дано се е заздравило мускулчето. Моята сестра ходи на преглед (тя беше с очила като малка). Вече дори диоптър няма, а ленивото оченце си остана бебешки спомен.
Ния, аз сега усещам едно такова свиване също, без да съм бременна. Аз и ритване на бебешко краче усещах (някаква памет на тялото или черва). Моите контракции започнаха в третия, но не се усещаха като твърдост, ами идиотската ми лекарка ги видя на ехографа и ме стегна. Не мисли за тях още.
Гита, дръж фронта.  Явор не е бивал болен, а си има дъх от 2 месеца( ама трябва да се завреш в устата му да го изяждаш, за да се усети). Може Емма също да е здрава. Май наиситна са зъби
Да ви кажа ли колко е нахален
Аз: яворе, капки искаш ли? (клеева)
Той: Не, не (клати глава)
Аз: То пък аз все едно ще те питам.
Той, А, питай, питай Joy
Това не е от ум, а защото повтаря всяка дума в края на изречението.
Днес ме гледа след банята и ми вика. Ооо, гъди(гърди). И не дава да си слагам блуза(маха, маха). Но не се дразни и не се натъжава. Смее се и вика, оо, оо (като милване)Не мисли за кърменето като ги види Grinning

# 36
Честит Свети Валентин на всички сладко и горчиво влюбени Heart Eyes
Честит Имен Ден на Валето,да е жива,здрава и все така готина мацка Heart Eyes

Здравейте сега от нас,не съм писала отдавна тук,но си имаме много проблеми и нещо нямах желание..
Вчера пък изживях шок и ужас,понеже  Александър си удари жестоко отзад главата в  стъклената маса и като рукна една кръв,едно чудо.Наду се огромна цицина,абе страшна работа беше,не мога да спря кървенето та го карахме в спешното,за наше голямо успокоение се оказа по-малкия дявол,сега лекуваме раната и главата,но хич не дава да го пипам и сменям превръзката.Постоянно я маха и накрая я махнах аз и го мажа обилно с реванол.
Не съм чела назад,съжалявам ако изпускам някой поводи или други случки...
Ами оставям Ви.Лек Ден от мен...    bouquet

Последна редакция: нд, 15 фев 2009, 08:33 от анаморф

# 37
Здравейте, момичета!
Нямах нет по обясними причини, мъжо забравил да го плати. Не съм и чела, но се записвам в новата тема.
Вале Честит Имен Ден! Бъди здрава и много усмихната! Моята приятелка празнува на 10, не знам каква светия е тогава.
Мариетка не съм виждала предните снимки на малкото ти съкровище, но майчиното чувство е най-сигурното доказателство, че напредък има и ще става все по-голям.
Анаформ, голям ужас сте преживели, важното е че малкия дявол.
Ния всичко ще е наред, сигурно е някакво неразположение, нали вече бебко нараства и матката се разтяга. Ох имам чувството, че е било преди сто години, спомените ми са толкова вели.
Тиги не единак, а вдетиненчо съм вече.  Joy hahaha Joy
Гита дано не сте пипнали гадния вирус, една седмица ходех със сополи и без слух. Само каларгола ми помогна.
Дано не съм пропуснала някой.

# 38
  • Пловдив
Здравейте.
Честит празник на влюбените,честит Трифон Зарезан и на всички именници.
Вале честит имен ден  bouquet.Да си здрава,много щастлива и обичана жена.
Ние сутринта оставихме Стилиян на нашите и си направихме една голяма разходка с мъжо,купихме си подаръци,уморихме се и най-накрая се прибрахме.
Нашите днес имат годишнина 27години(на колкото е брат ми),та им взехме една бутилка червено вино,да се почерпят за здраве.
Димяни и аз бих се скарала със снахата.Ти си си в къщи,а и не можеш да вържеш детето.Той е малък и не трябва да се съобразява с нея,а тя с него.
То е така със снахите.
Ади дано и вие се устроите.
И на мен ми е мечта да си отидем в нашата къща.
Анаморф много неприятна случка.
Хайде приятен ден.Отивам да храня Стилиян,че го забравих и прави бели.

# 39
Ето я тортата.  Mr. Green Не е върха на сладоледа, ама като за първи опит - толкова (оня отпреди години не го броя, че е голям резил). Чакам сега зверилникът да се събуди, за да я одобри и на вкус.  Grinning
http://www.lulumba.snimka.bg/album.php?album_id=308926&pid=10557549

Слънчо, още веднъж огроооомно благодаря.  Hug Hug Hug

Я, вижте моят син как е заспал. Mr. Green
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=339761&pid=10557608
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=339761&pid=10557626

# 40
  • ГОре на черешата...
Благодаря на всички  bouquet!

Сега най-важно е лекарката да потвърди...дано и диоптъра малко да се е върнал Praynig.

Гита, никакви проблеми - нито с очилата, нито с лепенките Peace.

# 41
Мариета, стискам палци новините от докторката да са само добри.  Praynig Hug

# 42
  • ГОре на черешата...
 Praynig Praynig Praynig

# 43
  • Пловдив
Лулу чудесна торта.
И на мен ми се прияде,но ще отскоча до сладкарницата за готова Embarassed.
А Саши как е заспал.Ти наместваш ли го,като го видиш така,или  го оставяш да си спи?
Мариета всичко ще е наред,няма страшно.ще чакаме да пишеш при нас,да ни зарадваш.

# 44
  • ГОре на черешата...
Непременно, Ди.

Лулу, тортата е разкошна, а Сашун е просто голям сладур Heart Eyes!

Ето и моята торта от онзи ден /имахме годишнина от годежа/ - нищо особено, реших да използвам останалия ми марципан Варна...

Общи условия

Активация на акаунт