Нека люта зима вън да вее - АВГУСТинчето в къщи ще се грее!

• 12 541
  • 290
  •   1
Отговори
# 15
Лулу, разбира се, че ще е хубава тортата, защото ще си я направила ти и защото децата много ще се радват и ще помагат при приготвянето. Не може първият опит да е като от каталог "Бутикови торти". Аз ако покажа моята първа торта  ooooh! ... срам. Но и вкусът е също толкова важен, даже е по-важен. А като сложиш хубави продукти и любов, няма как да не е вкусно  Grinning
Бобче, ако е само хрема и продължава дълго, помисли за изследване на секретче. Чела съм, че при стафилококи в носа хремата не минава. Може и от зъби да е, де, ама не знам как се проверява това. Дано бързо да мине!

Приятна вечер и спокойна нощ!  Hug

# 16
Лулуууу,и с тортите е като при хората-не е важно как изглеждаш, а какво носиш в себе си.
Със сигурност ще стане прекрасна,щом ще я правиш с толкова любов и желание Peace

Дивена,напълно те разбирам за майка ти.И ние имаме подобен проблем.Живеем заедно с майка ми.Тя е в "критическата",ако ме разбирате.........и пада едно постоянно мрънкане.Защо детето е разхвърляло играчки,защо има трохи по земята,,защо ........още куп неща защо.
Изнервянето е до краен предел.Дори и Ивон усеща и когато сме в София е супер изнервена.Дано успеем да си вземем жилище тази година и да се оттделим,че... ooooh!

Добре че ,има как да сменяме обстановката,като идваме в Сандански.Тук никой не му пречи,че има играчки из цялата къща, или,че Ивон е натрошила бисквита по земята.

Някой да има представа какво става с Ира,с Кроки..........,за Иремче хич и не питам и за още куп мами,които се изпариха newsm78

# 17
  • София
Дивена,стискам палци всичко да мине леко  Praynig Hug Heart Eyes

Лулу,ами за сега е лекинко  Crazy но като слушам навсякъде е слаба ракия положението Rolling Eyes надявам се като се позатопли да потръгне! PraynigНе ссе предаваме така лесно я.... Naughty Hug

Аз с майка ми съм в супер отношение но си имам снаха у  дома която вече ми идва да  #2gunfire мине не мине малко време и ми се качи на главата! Twisted Evil но този път вече няма да стане нейната и няма да и проговоря ама никога #2gunfire
На нея и пречи мойто дете Twisted Evil защото тя принцесата ляга с нейното дете което е на 4 г не по рано от 01 часа вечер и спи до 12 на обяд и Райън и пречи да се наспива #2gunfireама мен не ми пука!
Става тя оня ден в 09,45 и аз и кавам: Ооо.... Силве наспа ли се? и тя с такава злоба ми избуча: Е как да се наспя и сочи Райън,той не спря да ходи в коридора и да си вика Twisted Evil е извинявайте много ама 09,45 не мисля,че е рано пък и тя да ме извинява ама да си прави сметка кога ще ляга аз няма да се съобразявам с тях и да си вържа детето в една стая да седи от 08,30 09,00 до като тя благоволи да стане около 12 #2gunfire Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil и и казах,че няма да стане тая!
Извинявам се,че ви пиша случката ама така ме е яд..... толкова злобно същество е,че просто нямам думи и се обеждавам не за 1 път! Twisted Evil

# 18
  • В светлината на слънцето
Ле-ле, Димяни, аз на твое място такъв скандал щях да спретна... Twisted Evil Ама, то вярно, че някои хора се самозабравят.  ooooh! А за кръчмето не се притеснявай - като се постопли и ще потръгне. Сега още е студено и хората малко или много ги домързява да излизат.  Hug
Ади, ще стискам палци да си намерите бързо свое собствено жилище.  Peace

# 19
  • София
Лулу,аз и дръпнах добър скандал но спестих да ви напиша какво щоо.... и мани другото ами говори глупости на брат ми и се скарах снощи  и с него защото тя извърта нещата  Twisted Evil Hug

# 20
Днес не ви е ден - явно е петък 13. Ваш'а Мара пак се включва. За да :
Поздрави Кърли   Heart Eyesи Щипалчица, че така сладко чакат пролетта.
и за да каже, че често се чувствам съсем сама по цели дни с Явор. Малко изморена от вечното внимание от страна на малкия ми обожател и мрънкало, но от друга страна сигурно бих откачила с хора у дома. Стискайте палци да го вземат на ясли. София си ме направи единак. Макар и бърборив...по селскиму Joy
И два миризливи въпроса, но бебешки:
Явор от една седмица ака със слуз. Не много слузесто, но като пресечено, белезникаво. Често като на кърмаче - жълто, на гранули. По 5-6 пъти на ден. Аз мисля, че е от мандарините, които прояде(не ме убивайте). Съвпада точно с отбиването му. Случвало ли се е на вашите сладури такова кърмаческо ако по никое време?
Втори мкиризлив. Имам чувство, че понякога той има дъх. Особено след следобедния сън. Не неприятен, но се усеща. Като от храна Sick Само когато се завреш в муцунката му.  Знам, че острия е сигнал за болест, а лекия? Майка каза, че в градината всички деца имали.
Мъжът ми ме пита сега дали последната тема тук ще бъде : Вънка пролет е дошла, АВГУСТинчето за бал се стяга. Ами дано се чуем и тогава Mr. Green

# 21
  • В светлината на слънцето
Тиги, по втората миризлива тема - нормално е при повечето деца. Особено при тези, на които им пробиват зъбки. И при Сашко усещам понякога, не често. По първата - не мога да взема отношение, просто незнам. newsm78
Аууу като каза петък, 13-и. На Сашко днес определено не му беше ден. Абсолютен карък. Падна незнам колко си пъти и в резултат има подута вежда, подута и одрана буза, одрано чело, одрана друга буза, олющена брада и раздран до кръв врат. Последната придобивка е от кака му, понеже категорично отказа да легне в кукленското й легло, за да го повивала като бебе.  Mr. Green
Хайде, от нас лека вечер, че стана никое време.  Tired

# 22
  • Видин
Тиги, много ме разсмя въпроса на мъжа ти Mr. Green А наистина до кога ще можем да си пишем темички във форума, надали ще е докато децата навършат пълнолетие newsm78

# 23
  • Stavanger,Norway/ Varna
Тиги, много ме разсмя въпроса на мъжа ти Mr. Green А наистина до кога ще можем да си пишем темички във форума, надали ще е докато децата навършат пълнолетие newsm78

Защо не  Grinning. Ще пишем докато ни е кеф. Ще има отпаднали, ще има новодошли, други ще си останат стари пушки, но защо да не пишем, като е приятна и задушевна атмосферата в темата  Peace

Тиги и аз съм усещала такъв дъх при Йована. Когато и растът зъби, променя им се киселинността в устата. И ведмъж, когато и беше зачервено гърлото. Но ако Явор няма признаци да е болен, няма от какво да се притесняваш, от зъбите е  Peace

Такааа, мойта торта се стяга в хладилника. Едва ли ще я дочакам за декорация. Пийвам си мартини сега и ще си лягам май след малко  newsm78

# 24
MМмм, че вкусно и уютно е тук!

Моите момчета все повече играят заедно, борят се, шамарят се, гушкат се и се смеят заедно. Повече време двамата - повече емоции. Камен вика от щастие и тича да посрещне батко си от градина, но играчките все не могат да разделят. Обаче като решат да се завабляват само да ги гледаш, заливаш се от смях!
Така си изкарваме в студа. Радвам им се много, побачквам и така приближава топлото време!
Миналата тема я изпуснах...но пък преместих ателието за слингове до вкъщи и сега всичко е по-организирано.
Имам още няколко седмици свобода преди снимките и после сигурно пак ще потъна за известно време, но ще ви разказвам за малчуганите си.
Разбира се, че ще си пишем докогато ни е кеф!
Ния, погали коремчето!
Дивена, стискам ти палци!
На Иремче звънях, но не вдигна, сигурно и при тях е весело!
Тиги-Мигъл, стискам палци за яслата, пък и дъхът да е от зъбчовци!
Опа..още една торта!

# 25
Чести празник на влюбените 1dating txtloves Two Hearts

Честито и на всички който празнуват Трифон днес. newsm24 Drunk Wine Glass

# 26
Добро утро!!!

Честит Празник на всички празнуващи с любов и вино Heart Eyes

Тиги,и Ивон ми акаше така миналата седмица,преди да избе кучешкият зъб.За дъха-от зъбите е.Слюнката се окислява,както и урината и изпражненията.

И аз си мислех до кога ли ще си пишем тук newsm78Представяте ли си да е наистина до пълнолетието на децата.Ще трябва да сме измислили милиони летни,зимни,пролетни и еснни заглавия Laughing

Хайде,лек и хубав ден на всички Heart Eyes

# 27
да почерпя днес имам имен ден

честито на всички влюбени и,които празнуват имен ден днес Hug

# 28
  • ГОре на черешата...
Честит имен ден на всички именници  bouquet! Да са живи и здрави!

Последна редакция: сб, 14 фев 2009, 16:28 от mari_eta

# 29
  • Видин
Честит празник на любовта и виното.
Честито и на всички именници.

Мариета, определено има подобрение Hug. Ще чакаме да кажеш какво е казала лекарката.
Шоши, погалих го.
Снощи ме беше стегнал корема, като контракция, но без болка, а не би трябвало все още да имам контракции защото още няма плацента нали? На 26 съм на консултация да видим как се развива бебо и на изследвания. Дано всичко да е наред Praynig Тогава и Марти е на консултация и ще си бием Пентаксима Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт