Звездни компромати - 43 част

• 68 110
  • 726
  •   1
Отговори
# 705
Мацки кой беше водещият на Мис България? Направи ми много добро впечатление - ново лице, което водеше много добре и стоеше добре на сцената.

Аз го изпуснах  Tired - дали ще го качат някъде   newsm78
Охххххх и аз го изпуснах, ако някой случайно го мерне някъде качено ще може ли да метне едно линкче ?

# 706
А то защо беше на 2 части този път,кога ще е 2-та част  newsm78
Аз хванах края и за 1-ви път ми харесаха 10-те финалистки,наистина хубави момичета

# 707
Ауууууу  Sick, май вече не го харесвам толкова. Joy
само за сведение,такива мъже са много потентни Peace Twisted Evil
това изобщо не е вярно...

Абсолютно! Мъжът ми е със слабо окосмени ръце /от китката надолу/, но пък е много потентен! Пълни глупости са това с окосмяването и хормоните...

# 708
Мадона тоалетът й просто трябва да се види  Mr. Green

hahaha hahaha hahaha

# 709
И аз подкрепям мнението, че няма общо между окосмяването и потентността! Моя мъж не е от силно окосмените, но пък виж други неща не му липсват  Mr. Green

# 710
# 711
# 712
# 713
# 714
Е не е честно, тук Емиту е МАРАТОНКИ, къде останах любимите ми цвички Sad  Разочарована съм, почва да прилича на човек.

# 715
# 716
  • София
На Сури-то, защо пак му е толкова дълго бретончето. Тъкмо се зарадвахме, че се очовечиха и го подстригаха......тюх.

Последна редакция: вт, 10 мар 2009, 09:38 от Katy

# 717
  • София
Мацки кой беше водещият на Мис България? Направи ми много добро впечатление - ново лице, което водеше много добре и стоеше добре на сцената.
Ако е това, което в този момент дават по Нова, едната водеща е Нети, а водещия е Емо Кирилов /не го знам какъв е/.

# 718
  • O.A.E./ Пазарджик

На специална диета е за изчистване на организма от токсините. Опитва се да забременее.

# 719
Е не е честно, тук Емиту е МАРАТОНКИ, къде останах любимите ми цвички Sad  Разочарована съм, почва да прилича на човек.

Направо е потрес това момЧе, пардон момиче... Whistling

Общи условия

Активация на акаунт