Всеки ден с наслада си говорим за Елада - 18

• 22 143
  • 291
  •   1
Отговори
# 240
Санторини е божествен. На мен ми е свързан с още по-хубави спомени, защото ходихме на пътешествие след сватбата там. Някои го сравняват с потъналата Атлантида. Гледката е невероятна, чувстваш се толкова нищожен пред природата и усещането че до теб има вулкан....

# 241
Ах, Санторини, ми аз съм влюбена в тоя остров. Такава красота нямало друга на света. Ходила съм много пъти, от 3 години брат ми живее и работи там. Утре ако имам  време ще ви пусня накои снимки. Тоя вулкан е много завладяващ, от където и да го снимаш е нещо неповторимо.
А на Иа е един от най-красивите залези на света (световно признат).

# 242
БАБА МАРТА ТРОП ТРОП ТРОП
БЪРЗА ПРЕЗ ГОРИЧКАТА
МАРТЕНИЧКИ ЦЯЛ ВЪРЗОП
НОСИ НА ДЕЧИЦАТА

# 243
Честита Баба Марта на големи и мънички!
Здраве, радост, щастие на всички!
От мен едно нежно цвете с традиционна мартеничка

# 244
честита баба марта! С мартенички бели и червени,нека да сме румени и засмени! Отворили сте темата за островите Grinning Винаги съм си мечтала да живея на остров,работила съм един сезон на Тасос,а мъжът ми пет години на Санторини. Много искам да посетя Закинтос. Очарована съм от разкази и снимки. Но всеки остров е неповторим сам за себе си,всеки си носи своята магия. Аз се включвам по-рядко,защото както споменах се местим и сме все на крак. Нямам търпение да се подредим вече. Весел първомартенски ден на всички!

# 245
Честита Баба Марта!
Пожелавам ви крепко здраве и пролетно настроение!

апропо островите:
била съм на Миконос, Порос, Тинос и още някакъв близо до Атина... аз не бих могла да живея там...ужасно скучно ми се струва... лятото е оживено, да, весели туристи от къде ли не... но по улиците есенно време няма жив човек... едно замрялоооо... остават отворени 1-2 кафета и таверни... но мисля, че хората на изкуството могат да черпят идеи и енергия, живеейки целогодишно на остров.

# 246

Честита Баба Марта, момичета!
Да сте весели, засмени и да се обичате като Пижо и Пенда  Laughing

# 247

Честита Баба Марта!
Да сте здрави и засмени през цялата година!

# 248
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА   bouquet
Ето ги и моите Зоро и "миа ореа петалуда"  Heart Eyes  Heart Eyes
http://olympia75.multiply.com/photos/album/26#30

# 249
честита баба Марта на всички да сте живи и здрави и много успехи в живота

Последна редакция: нд, 01 мар 2009, 16:29 от boni78

# 250
  • Гърция
Честита Баба Марта!

# 251
# 252
И Зоро ще го впишем в листата на кандидат - зетьовете, а миа ореа петалуда е много нежна!

Честита баба марта!

и кало мина!

Последна редакция: нд, 01 мар 2009, 14:43 от stroumfaki

# 253
Страшен е тоя Зоро, а Пеперудката е голяма сладурана, ще литне.

Аз бях пускала отдавна снимка на моя Капитан Кук, но ето и една от карнавала:

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10597470

# 254
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! ДА СТЕ БЕЛИ И ЧЕРВЕНИ, РУМЕНИ –ЗАСМЕНИ!

Общи условия

Активация на акаунт