Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 4

• 34 898
  • 740
  •   2
Отговори
# 120
Приех мисия за хипопотам, а сега не мога да си го купя. Просто е изчезнал от листата за купуване. Или в момента няма налични newsm78 Някой има ли идея дали идните дни ще ми се появи, че мисията е 15 дни Whistling

# 121
  • София
хмммм, аз си имам хипопотами налични за купуване Simple Smile)))

случвало ми се е понякога само мъжкият или женският да е изчерпан(от разни други видове животни де), но на другият ден вече го има.

# 122
Приех мисия за хипопотам, а сега не мога да си го купя. Просто е изчезнал от листата за купуване. Или в момента няма налични newsm78 Някой има ли идея дали идните дни ще ми се появи, че мисията е 15 дни Whistling
На правилната клетка ли гледаш? Хипопотамите можеха да се слагат само в онази голямата до езерото на птиците май.

# 123
Бухти Hug Разбира се, че не гледам на правилното място ooooh!

# 124
Валерия, защо го натискаш да ражда? Мисия ли има такава?
Аз още се мъча с 8000 посетителя Simple Smile

# 125
  • София
ниво 45 Laughing Laughing Laughing

# 126
Валерия разглеждах ти зоопарка  Laughing Впечатляващо  Heart Eyes
Колко животни имаш и колко гледачи? Гледам, че нямаш болни Simple Smile Как го правиш това Simple Smile

# 127
Валерия, можеш да пробваш примерно да купиш още 5 двойки магарета при конете, те като са различни видове няма да си пречат.

# 128
  • Sofia
Ех, това за още 5 двойки магарета при конете не се бях сетила, сега играя на търговете за черен носорог и размятам едни милиони не ми се иска да си прецаквам търга и да остана без резервни пари за наддаване, но утре ще купя и ако и те не родят не знам вече какво да предприема.
Имам 1500 животни, гледачите са ми 100-тина, охраната и поддръжката и те толкова, ветеринаря ми е с 2 зелени линийки до края, е те това е разковничето да знаеш.  Grinning
Понякога имам болни от микроб в храната, но това идва от готвача, трябва да се хвана някой ден пак с одити и да го сменя.

# 129
  • София

Аз още се мъча с 8000 посетителя Simple Smile

И аз се мъча с 8000 посетители. Утре обаче в София е слънчево след 3 дъждовни дни, намалих цената на 1 лол, пуснах реклама и ... сега чакам  Mr. Green

# 130
ветеринаря ми е с 2 зелени линийки до края, е те това е разковничето да знаеш.  Grinning
Направи му един принтскрийн ако е възможно, искам да вярвам, че поне е възможно да се намери такъв.

# 131
  • Sofia
Възможно е разбира се:

Има и малко въздух в линийките му, не казвам, че е най-добрия, вероятно има и по-добър, но този е най-доброто ми постижение и май не ми се рискува да му търся заместник.

# 132
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Въъъъъъъъъъъъъъъъъъъх уби ма!

# 133
  • гр. Козлодуй
Моето прасе най-накрая реши да покаже, че съществува Simple Smile.

18.02.2009
Днес, Едмонд прасето обича.
Минавайки през горичката с червеношийките, той срещна едно малко невероятно прелестно създание - една фея.
Тя кацна на любопитната му муцуна.
Оттогава сърцето му се изпълни с щастие и той зарадва с веселото си грухтене всяко кътче на зоопарка ти.
Любовта е в зоопарка ти и можеш да използваш още едно сърце днес !
Love is everywhere !!! Wink

# 134
  • Sofia
Кате защо бе, отива ми на зеления бански.  Mr. Green
Днес купих още 10 магарета, дано роди някое от 20-те женско, мъжко, нямам претенции, бебе ми трябва.  Laughing
Не съм и предполагала, че толкова ще вися на това ниво, честно.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт