Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 4

• 34 898
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Валерия аз мислех, че такъв ветеринар няма  Mr. Green Лелеле това наистина е перла. Мятам го и моя Simple Smile
Дано днес ти се е родило магаре  Hug

# 136
Днес имам 9 новородени, не мога да се събера в кожата си от яд, така ли не можа да се роди още едно едничко!
Имам мисия да си купя 2 двойки лъвове, но не знам дали да я приема. Докато мина това 17то ниво и стигна до нивото което иска лъв, може и да умрат.

# 137
Заради 10-те новородени си напълних кокошкарника с пернати.Те пък станаха нещастни и нещат да раждат  Rolling Eyes
Продадох ги на черния пазар половината и ме хванаха ooooh!
СЕга си сложих сърчицата на бара и зоомагазина поне докато е дъждовно да печеля от там Tired

# 138
  • София
Днес минах на 33 ниво, остават ми само 3 специални зони да вдигна на второ ниво и ще мина и него, ама ми свършиха паричките, та утре тях.  Simple Smile
И днес е 19-ти, чакам да видя какво ще е това състезание за 7 облака. Пусто любопитство  Whistling Whistling Whistling

# 139
  • Sofia
Днес имам 9 новородени, не мога да се събера в кожата си от яд, така ли не можа да се роди още едно едничко!
Имам мисия да си купя 2 двойки лъвове, но не знам дали да я приема. Докато мина това 17то ниво и стигна до нивото което иска лъв, може и да умрат.
Много вероятно е да нямаш достатъчно репутация и да не ти даде да купиш лъвовете, така че не се терзай излишно.  Grinning

# 140
Много вероятно е да нямаш достатъчно репутация и да не ти даде да купиш лъвовете, така че не се терзай излишно.  Grinning
И това е вярно, не се бях сетила!

# 141
Иди на лъвовете и се пробвай да купиш, ако нямаш репутация(дори да нямащ парите), то ще ти каже.

# 142
  • Пловдив
според мен облаците още няма да са готови  Rolling Eyes щом с влизането в зоото няма информация...
Днес имах 2 новородени
Имам мисия с 2 бивола, единият е мой, другият струва 31500, пък аз имам 31300  ooooh! добре, че имам 2 дни до края на мисията
Валерия, ти си ударила джакпота направо с тоя ветеринар  Flutter

# 143
След като се уверих, че съществуват такива ветеринари метнах моя днес. Дано да ми стигнат само парите за одити Crazy
И най-важното задават ми се три слънчеви дни (това през есента, да им имам прогнозата ooooh!) и вече просто трябва да го мина нивото с 12 000 посетители.

# 144
  • Пловдив
аз се замислям дали да не си отворя подаръка за 3 дни повече продажби... вероятно ако го отворя утре, ще се задейства от събота, нали  newsm78

# 145
Аз си взех награда от лодката две разпространени животни. Кои са най-разпространени и най-скъпи Mr. Green

# 146
  • Пловдив
Аз не знам, но ако разбереш кое е, кажи и на нас  Blush
Мисля си дали като шпионираш някого и ти взима 1000лол, другият ги получава  newsm78
Ако е така, би могло да се записваме един след друг в състезание с някой познат и да си прехвърляме пари чрез шпиониране  Rolling Eyes

# 147
Втори ден няма новородени в Зоомагазина. Бъг ли е?
Някой имал ли е подобен проблем?

# 148
Втори ден няма новородени в Зоомагазина. Бъг ли е?
Някой имал ли е подобен проблем?

Я дай линк да ти видя зоопарка?

# 149

Общи условия

Активация на акаунт