Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 4

• 34 898
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Я им пиши. Всичко си изглежда ОК.

# 151
Шпионските пари не отиват ли за УАФ. Плюс това мисля, че вече няма шпионаж. Оня ден рових в един зоопарк, не ми взе пари.

# 152
Благодаря Julie
Писах им днес.
Дуци - вече вместо шпионаж, ти отваря линк от "разходка с лодка"  Peace

# 153
И аз метнах моя ветиринар, дано намеря такъв с две пълни линий Simple Smile Моята прогноза напоследък е ужас..... Един ден слънце, после 2-3 дъжд, направо ми писна от дъждове Sad

# 154
Аз вече почнах да съжалявам, че го уволних моя ooooh! Имам пари за само още един одит (от 64 000) и после ще трябва да чакам до утре.

# 155
Аз вече почнах да съжалявам, че го уволних моя ooooh! Имам пари за само още един одит (от 64 000) и после ще трябва да чакам до утре.

КОЛКОООО?

# 156
  • София
 Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
бухти, ти ме утепа бе човек, къв тоз одит Simple Smile)) кой под ред е за деня това?

# 157
Еми почнах да уволнявам и наемам наред. Е, реших да пробвам само тези, които са със заплата над 20 лол, че ако и другите трябваше не ми се мисли ooooh! Но честно казано ми досвидя за тея 64 000 и мисля утре да продължа с търсенето. Та стигнах само до 32 000 - 5 одита са това.

# 158
  • Sofia
Аз в началото много се изнервях първите дни като не можех да попадна на свестен, обаче сега ми е широко около врата.  Laughing
Бухти, сигурно ме мразиш в момента, че ти пуснах мухата, после ще си ми благодарна да знаеш.  Mr. Green
Как съм живяла до сега без търгове не знам  Crazy то голяма краста, голям адреналин това.

# 159
Не те мразя, аз веднъж вече уволних добър ветеринар и знаех какво ме очаква Crazy А и поне сега не съм на такова ниво, че това да ми е най-важното. Дано все пак си намеря в близките дни някой по-добър, че иначе ще стане лошо.

# 160
  • София
Пуснаха облаците - тъпотия....  само дето беше голямото чакане....

# 161
Пуснаха облаците - тъпотия....  само дето беше голямото чакане....

Да Tired

# 162
  • Пловдив
абе готина си е играта ама на нас не ни е интересно, понеже нямаме шанс да се класираме  Mr. Green направо ме е яд, още повече, че има и подаръци мондоси  Money

# 163
И аз не съм доволна Tired Не си падам по точно такъв тип игри просто.

# 164
Нямам облаци аз Rolling Eyes
Може ли някой да ми каже цените на:
Дик-дик на Кирк
Голямо куду

Много благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт