Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 4

• 34 912
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
Какво може да се направи, за да спрат животните да се нараняват? newsm78
Днес имам 15 болни, повече от половината, които са с инфектирани рани!!! Tired

# 241
 #Cussing out
На моя парк на 17-то ниво днес имам 8 новородени,а на мъжо на 13-то,днес беше слънчево,пуснах реклама,намалих билета сна 3 лол,директор с комуникации и сърцата на паркинга и отварям зоопарка сутринта,щастлива,че съм го минала и

Системата за раздаване на билети на входа на зоопарка се е развалила. Резултатът не закъснява, посетителите се трупат на опашка на входа и една голяма част от тях решават да отидат да посетят друг зоопарк.

# 242
  • София
Здравейте Simple Smile И аз с вас, и аз нещо се зарибих  Blush
Горкото ми бебе, зарязах го само да се забавлява от вчера  Laughing
Играя от вчера, на 7-мо ниво съм, имам 589 посетители  Crazy

Всичко добре дотук, ама май са ми нещастни животните. Всичките, не само някои. Уж всичко е най-доброто, ама май няма изгледи за малки скоро.
Готвача и гледача са най-добрите, които открих, манджата им е 5-ица, някакви идеи?  newsm78

Аааа да. Някой знае ли как става местенето на животни в друга клетка? Пише че може за премиум играчи, ама нещо не откривам как.

# 243
Спешен въпрос:

Мондозо Премиум, до кога е в промоция 10 мондоз?

# 244
Днес бях на косъм да мина нивото, не ми достигнаха 200 посетителя  Confused имам 7816. Утре пак ми е дъжд и след това 3ри слънчеви дни, надявам се в единия да го мина.
Иначе Сашка ми е донесла събитие:
Днес специалният ти гост - Саша боата cool, иска да намери нови приятели.
И тъй като на посетителите на зоопарка не може да се разчита за трайно приятелство, той започва да обикаля всички, които работят в зоопарка, за да открие най-готините !
В края на деня, ти дава най-обстоен отчет.
Благодарение на безграничната му дарба за връзки с обществеността, печелиш безплатен одит.

# 245
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Имам питане:

В ето този зоопарк на милото, на 14.02 изтегли  кутия с 1+1 животни.
Тогава обаче УАФ не ми даваше да купувам, след като дарих 91000 ЛОЛ, вече от днес ми разреши. Имах мисия да купя 2 токачки и аз реших да купя една двойка, с идеята да ми даде 1+1 бонус. ДА ама не! Да не би да е свършила промоцията. не беше ли до днес?
Ако не е, къде са ми другата двойка!? В родилното няма никой?  newsm78

# 246
Подаръците за свети Валентин бяха само за 1 седмица- до вчера.

# 247
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Подаръците за свети Валентин бяха само за 1 седмица- до вчера.
#Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
 Sad  bouquet

# 248
  • София
Margaret (Brokenhearted)  welcome

katyadjin  - не се ядосвай, то си им пишеше, че са за по 1 седмица....

Хора дайте някаква тънкост за това глупаво 17 ниво.... ще се гръмна вече, чесно, днес имам 6 новородени само..... имам 285 животни...какво още иска....

# 249
И аз съм на 17 ниво. Забелязала съм, че при дъжд имам най-много новородени. При последното дъждовно време имах 9 новородени, без да съм направила нищо специално за това. Утре пак ми е дъждовно след 4 слънчеви дни и съм сложила сърца на клетките с пернати и на 2 озеленители, та ще чакам утре.

# 250
  • София
аз почти нон стоп съм с дъжд...в студен климат съм...не ми помага Simple Smile)))

# 251
  • Пловдив
и аз с вас - най-много съм имала 3 новородени, знам, че няма да го мина близките 2-3 месеца, затова и не си давам зор, играя си както ми щукне, купувам разни глезотийки и така  Mr. Green

# 252
  • Sofia
Няма тънкост, чакане му е майката на 17-то ниво, но и аз го минах в дъждовно време, сърцата на клетките с пернатите които са по 5 от вид в клетка и над 250 животни, това е другото е късмет.

# 253
  • София
И аз си спомням, че на 17 ниво доста поседях. В дъжд го минах.

Това състезание за 7-те облака все по-странно ми става. Имам 10 точки незнайно от къде  newsm78

# 254
И аз имам 10 точки. И накакви LOL вземах днес от там. Ама как и защо не ми стана много ясно.

За 17 ниво и аз бая си почах. Минах със сърца на лечебницата и гледачите. Сега си цикля на това с 8000 посетителя. ESTRELA дай някоя тънкост Peace, че аз като гледам съм доста далеч от целта Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт