Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 4

• 34 910
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
Гледай на наблюдението линийката да му е по-голяма тогава.
Искам да си купя Египетски дъждосвирец и Жълтоклюн скорец имам в Саваната по клетките, но до сега никога не ми ги е показвало налични по търговете, някой чел ли е нещо по въпроса, как мога да се сдобия с тях.
Валерия скореца идва сам. Аз тук от една седмица се напълних с такива. Феите всеки ден ми носят по 2-3, дори днес ми се роди такъв  Mr. Green Имам вече и двойка бяла чапла и днес ги събрах в една клетка. Обикновенно фейте ги пускат където им падне и аз ги събирам по двойки и на другия ден ми пускат нови Simple Smile При мен все вали и не мога да мина 8000. Утре ми е слънчево, намалила съм цената на половина, пуснах реклама, аложих всички сърца по паркингите и касите, да видим резултата.
А за директора - моя има най-добрия кабинет, но пък той самия е слаба работа.

# 226
Не мога да се съсредоточа от аватара ти и най-вече от модерните ти джапанки и заобленото шкембе Laughing
Завиждаш ми, защото ти се подбиха краците с тези токчета да кърмиш.  Mr. Green
Joy 1:0 за теб
 Heart Eyes

# 227
Тази седмица си сложих пак фейте Wink Кога да си чакам седмичния подарък.В кои ден го дават или различно. newsm78

# 228
  • София
в деня, в който си ги активирала.

# 229
# 230
  • Sofia
Естрела smile3555 изобщо не се бях сетила, че мога да ги събера в една клетка, честно.  ooooh!
Гледам ги разхвърляни из всички клетки тук 2 там 3 и си викам това ще роди на кукуво лято.  Mr. Green
Сега ще чакам Дъждосвирец, че той си ми е само едничък, а и други видове нямам, явно феите са доста щедри към теб.

# 231
  • Пловдив
на мен ми пускат все от един пол... как да направят поколение  ooooh!

# 232
  • София
Я! Вече за 3 мондоза дават 555000 лол, а не 277000 както преди. Защо са станали толкова дащни  newsm78

# 233
Това е до утре, светивалентинска промоция.

# 234
  • София
Ахааа, отивам да си купя още 3 тогава. Аз реших, че вече ще е все така  Mr. Green

# 235
  • Варна
пууу да са таковам в късмета ooooh! днес имах кутии и изтеглих 8 000 лол , от торбата хванах.... Laughing
ама да са живи и здрави - построих си зоомагазин Whistling не издържах, сега ще събирам за пони клуб, те поне зареждане не искат  Joy иначе тез новородени ще има да ги чакам...днес имам 2 ...и 4 умрели...кога ще събера повече от 100 ЖИВИ гадинки че да има някакъв резултат - не знам ooooh!

# 236
И аз 8000 изтеглих, много ме хвана яд Twisted Evil

# 237
пууу да са таковам в късмета ooooh! днес имах кутии и изтеглих 8 000 лол , от торбата хванах.... Laughing
ама да са живи и здрави - построих си зоомагазин Whistling не издържах, сега ще събирам за пони клуб, те поне зареждане не искат  Joy иначе тез новородени ще има да ги чакам...днес имам 2 ...и 4 умрели...кога ще събера повече от 100 ЖИВИ гадинки че да има някакъв резултат - не знам ooooh!
А откъде ги теглите тези кутии newsm78 Embarassed

# 238
  • Варна
galika81 Феите ги дават, на Премиум играчи, всяка седмица Peace

# 239
  • Разград-София
Здравейте !  wavey
Може ли да се присъединя към вашия отбор ?
Аз днес си направих зоо-то   Mr. Green  и много съм се зарибила .
Ето ми го линка - http://margaret087.mondozoo.com 

Сега отивам да чета това което не съм разбрала  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт