Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 4

• 34 908
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
а има ли такова животно - директор, с една зелена линия и потенциал на другите? в смисъл с обучение да ги докараш другите линии поне до сини Rolling Eyes или по-нататък може да си наемеш втори или трети? newsm78

# 211
  • София
не знам да може да си взимаш втори-трети.... можеш да си го сменяш според желаната специалност просто.....
иначе май такъв със сини не съм засичала при мен, но пък и не съм сменяла особено много директори.....

сега се загледах, наистина можело да наемаш още...но пък дали няма автоматично да се замени настоящият....

Има и някакви директори - общи познания...може би някой такъв ще е например с няколко сини линийки....

# 212
Аз все още не мога да мина нивото с нито едно болно. А и нещо не ми се занимава с одити и назначаване на нови ветеринари и готвачи. Crossing Arms
Е как възнамеряваш иначе да го минеш нивото, то не става без нищо.

Virginity , на мен 10 болни не ми се струват много, аз се притеснявам като станат над 30. Относно директорите, не можеш да си назначиш друг, но аз съм любопитна да разбера с какви линии е директорът на Валерия Mr. Green

# 213
абре не питайте как мога да виждам прогнозата   Praynig
апропо за тези де са от Прайз - познават ме Wink
хакчетата са мое откритие  Embarassed

====
За unchitaекстрите за директора - визуални в момента са ми пълни системите за това само текстово:)
Препоръчвам 3 ниво на вс. не е скъпо, а ефекта е добър, ако е спец Мениджмънт.
Основния ми акаунт е на 13 ниво, ама другия е ... след лодката, корабчето и т.н. .... Simple Smile)))

ниво3: Инсталирай информатична система в кабинета на твоя директор. 29хил.
ниво 4: Добави пространство за събрания в кабинета на твоя директор  67хил.
ниво5: Обзаведи кабинета с луксозни мебели  139 х Simple Smile ШИКОЗНО

Последна редакция: пт, 20 фев 2009, 17:34 от Gibel

# 214
  • Пловдив
а какви са екстрите на следващите подобрения на сградата на директора  newsm78

# 215
  • Пловдив
видях второто подобрение е уголемяване на кабинета  Rolling Eyes

# 216
Това ще е последното, което ще подобря сигурно, директора заслужава най-малко Laughing

Вчера реших да подобря едно от уменията на ветеринаря(Валерия е виновна с тия нейни зелени линии) и днес имам 7(!!!) болни жовотни, до сега я имах едно, я нямах, каква е тая работа Shocked

# 217
  • Пловдив
това е от стреса вероятно  Mr. Green - животинките още не го познават, пък и той на ново място...  Laughing Аз си мисля да почна да събирам за подобрение на зоните - това мисля, че ще ми спести подобряването на всяка клетка поотделно и ще бъдат също толкова здрави животните, колкото ако подобря всяка от клетките им. Вие как мислите  newsm78

# 218
  • София
Ей, стигнах 37 ниво. Сега събирам 300 000 посетители, имам 250 000 - за 4-5 дни ще ги мина, тъкмо да си пооправя това онова.  Simple Smile
Имала съм директори със зелена линийка, на сегашния не съм му пуснала още одит.
Сградата на директора ми е на 3-то ниво, засега така ще е държа, че по-добре зоните да вдигна, отколкото него.

# 219
това е от стреса вероятно  Mr. Green - животинките още не го познават, пък и той на ново място...  Laughing Аз си мисля да почна да събирам за подобрение на зоните - това мисля, че ще ми спести подобряването на всяка клетка поотделно и ще бъдат също толкова здрави животните, колкото ако подобря всяка от клетките им. Вие как мислите  newsm78
Той си е стария, просто го пратих да учи.
А за зоните - клетките пак си се подобряват, независимо, че си подобрила зоната, което според мен е тъпо, но в крайна сметка никой не ме е питал Laughing

# 220
Аз още не съм вдигала зоните, много скъпо ми се вижда.
Иначе от четирите определени новородени, които ми трябваха днес нямам нито едно Laughing Май ще си постоя и на това ниво.
Попаднах на един ветеринар, който не е много зле и се чудя дали да го задържа. Не са му до края линиите както на Валерия, но...знам ли кога пак ще попадна на читав. Мисля май да го обуча първо да видя как ще е.

# 221
  • Sofia
Гледай на наблюдението линийката да му е по-голяма тогава.
Искам да си купя Египетски дъждосвирец и Жълтоклюн скорец имам в Саваната по клетките, но до сега никога не ми ги е показвало налични по търговете, някой чел ли е нещо по въпроса, как мога да се сдобия с тях.

# 222
Не мога да се съсредоточа от аватара ти и най-вече от модерните ти джапанки и заобленото шкембе Laughing

# 223
Здравейте, аз съм 7мо ниво Simple Smile
И ми е много забавно да си развивам и наблюдавам Зоо-Парка  Simple Smile

# 224
  • Sofia
Не мога да се съсредоточа от аватара ти и най-вече от модерните ти джапанки и заобленото шкембе Laughing
Завиждаш ми, защото ти се подбиха краците с тези токчета да кърмиш.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт