Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 4

• 34 908
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
Та,аз при слънчево време,реклама,сърца на паркингите и касите,съм имала най-много 1400! Rolling Eyes

Намали цената на 1 лол в определения ден. И аз не вярвах, че може да помага толкова, но е факт, че се получи. Когато бях на нивото с 5000 посетителя мислех, че няма да го мина скоро, но с приложената стратегия стана от раз.

# 481
Та,аз при слънчево време,реклама,сърца на паркингите и касите,съм имала най-много 1400! Rolling Eyes

Намали цената на 1 лол в определения ден. И аз не вярвах, че може да помага толкова, но е факт, че се получи. Когато бях на нивото с 5000 посетителя мислех, че няма да го мина скоро, но с приложената стратегия стана от раз.
Благодаря ти,бях забравила за това!  bouquet
Но,ще трябва да почакам,че се задават 3 дъждовни дни! Rolling Eyes

# 482
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Гибел , я кажи тия катинари на влечугите и кабинета на директора какви са , че и цифра 20 има до тях ... значи ли това ,че след 20-то ниво ще можеш да им вдигаш нивата?

Мда.. и аз за това питах, за тези нововъведения...? Rolling Eyes
На ЕДмонт, може ли да му се вдига нивото на клетката? newsm78

Последна редакция: пт, 27 фев 2009, 19:05 от katyadjin

# 483
  • София
аз нямам никъде никакви катинари - това да не е само за премиумите?

# 484
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Аз не съм премиум никъде!!!  Thinking

# 485
  • София
ми не знам нито на зоото на 11, нито на това на 17 ниво виждам такива неща....

а на мондозвездите поне до сега не може да им се дигат нивата....1 си им е клетката.

# 486
Angel , ти не си ли премиум  newsm78 нали си ни шефче на групата  Simple Smile

# 487
  • София
Бях, от 2 месеца не съм....щото си харча по 1-то спечелено от ПП мондозче за животни уж да мина това ужасно ниво...не че става......та сега не съм премиум...за това и не пиша в групата..... не ме пуска там....

# 488
аз нямам никъде никакви катинари - това да не е само за премиумите?

Не е за само за премиумите със сигурност!
Като придвижиш мишката, например върху кабинета на директора, не виждаш ли това?
Може да забавят въвеждането за всички... Мойте ги забелязах след 10 часа(но не съм гледал подробно, а само купувах)

=====

Сега видях нещо де съм пропуснал покрай търговете:

26.02.2009
Прасето Едмон прекарва дните си в тренировки по хвърляне на кал.
За съжаление, посетителите на фермата не оцениха калната баня, независимо, че е екологично чиста.

Скъсайте от календара всички листове без декември, преместете брояча на 20 и ми дайте пушката!
Ще има гювеч за утре! Не стига че ще се давиме в Париж тази седмица, ама и клиентите ми гони #2gunfire

Последна редакция: пт, 27 фев 2009, 21:35 от Гибелино

# 489
  • Варна
 Joy да бе и мойта свиня само в тая кал се въргаля.... само свинщини прави Mr. Green

# 490
Скъсайте от календара всички листове без декември, преместете брояча на 20 и ми дайте пушката!
Ще има гювеч за утре! Не стига че ще се давиме в Париж тази седмица, ама и клиентите ми гони #2gunfire
Joy Joy Joy

# 491
Това с катинарчето в мондо форума е обяснено , че за нивото което си в момента не ти позволява да вдигнеш повече нивото на кабинета на директора. Когато имаш дастатъчно развитие на клетките, животните и другите сгради, ше ти се отвори и това. Ето го:
Най-съществените подобрения са:

- Наложени са нива за зоните, сградите, магазините и подобренията им, също така един начинаещ играч вече не може да похарчи всичките си LOL за отключването на трите зони, и т.н..
- Променени са първите нива на играта, като в момента първото ниво е да бъде отключена Мини-Фермата.
- Добавени са индикации и подсказки за първите нива, за да стане по-лесно началното усвояване на играта.
- Информативно обучение за играта благодарение на въведените нива за сградите и промените по първите нива. Играчът има път, който да следва и който ще му позволи да приключи първия си ден с животни и балансиран зоопарк

# 492
  • Пловдив
някой премиум в София може ли да каже кои дни ще са слънчеви тази седмица  Blush

# 493
Веднага  Peace

# 494
  • Пловдив
оо, значи сега е моментът да слагам сърцата по клетките  Flutter

Дарка Подробната , мнооого благодаря   bouquet  Hug

Общи условия

Активация на акаунт