Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 4

• 34 909
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
  • София
т.нар. "подобрения" са всъщност актуализации по началните нива на играта. Вече не можеш да си изхарчиш всички лолове на 1-во ниво и не дава да подобряваш разни неща, преди да стигнеш до съответното ниво Sad  Катинарчета са сложени там, където не можеш да строиш или подобряваш.

Един въпрос - има ли въобще някой директор с повече от една зелена линийка? Откак играя всеки ден пускам по 2-3 одита, всички останали служители са ми само в зелено, ама тъпия директор все не го нацелвам Sad

# 466
Стигнах до 4 новородени. Все пилци.

Не виждам подобрения.

sisilia  винаги са с по една зелена линийка. В моя случай -синя.

# 467
Явно вече ще е малко по-гадно... а това за наемането на персонала с цел проба - отново виждам, че се плаща заплатата за един ден, веднага след наемането...

Ако не сте обърнали внимание до сега .... да го имате в предвид.

Улеснението е само за новите играчи. Старите сме леко п*********** и т.н.

# 468
Поне сега като си вляза в клетката не търкалям ролера до долу за да си купя животното  Laughing

Днес приех мисия за двойка слонове и имам 7 дни , мисля че ще успея да събера 441000 лол и да ми излязат без пари , дет се вика  Mr. Green

Гибел , кое ти е зоото , дай линк да позяпам малко  Wink

# 469
http://mpetrov78.mondozoo.com/  заповядай Simple Smile  жалко, че съществува ограничението едно клик на ден за едно зоо... избора до завършването на разходката винаги ще си е за личната зоо Simple Smile)

сподели и твовто плс!

# 470
  • София
днес имах 7 бебита...напредък голям....гибел - супер изглежда;)

# 471
Тенк ююююю  Mr. Green

Ама това подобрение дето го забелязах днес е само за празните клетки , в пълните пак си търкалям ролера до долу за да купувам.

Гибел , я кажи тия катинари на влечугите и кабинета на директора какви са , че и цифра 20 има до тях ... значи ли това ,че след 20-то ниво ще можеш да им вдигаш нивата?

# 472
мда Sad 
добре, че мойте ги навдигах преди това Simple Smile))

евентуално, само джунглата ще ми пати...

не знам дали ще удържи дълго това нововъедение. Така ни се диктува как да играеме, а тва е лоша стратегия на тези от сайта!
Ще предложа този "пътеводител" да бъде като опция с ОН и ОФФ при игра.

п.с.
темата е вече факт: (линка работи, само ако сте логнати във форума им!)

http://forum.mondoplay.com/?p=post&m_id=56&t_id=7519&pg=1

http://forum.mondoplay.com/?p=post&m_id=56&t_id=7519&action=last#last

Последна редакция: пт, 27 фев 2009, 14:00 от Гибелино

# 473
На мен пък днес ми пишеше, че имам 3 новородени, а като влязох в родилното бяха 12. newsm78

# 474
На мен пък днес ми пишеше, че имам 3 новородени, а като влязох в родилното бяха 12. newsm78
Да не би да не си разкарала вчерашните , те нали седят по два дни , ако не ги продадеш или преместиш в клетка  Simple Smile

# 475
  • Столицата на "Второто българско царство"
Здравейте,аз отново имам въпрос Simple Smile.Ако паркингът ми е на 1-во ниво,кое е по-добре-да построя втория или да подобря първия до ниво 2-ро??? За да имам повече посетители...
Благодаря предварително.

# 476
Ако нямаше ограничението с един клик на ден, до сега щяхме да сме забравили за разходката с лодка  Laughing

# 477
зависи Wink
Ще ми зачестят командировките до Сф 
Много заобичах незащитените безжични мрежи там  Whistling

# 478
Да не би да не си разкарала вчерашните , те нали седят по два дни , ако не ги продадеш или преместиш в клетка  Simple Smile
Тц, всеки ден влизам.

# 479
Най-после събрах достатъчно пари,че да купя Саваната и да мина нивото,от раз минах и 12-то. Hug
Ноооо,сега се ужасих!Откъде да намеря 2000 посетители!Та,аз при слънчево време,реклама,сърца на паркингите и касите,съм имала най-много 1400! Rolling Eyes
Надявах се,че след като построя Саваната ще мога да си вдигна малко цената на билета,но не. #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт