Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 4

• 33 379
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Само кокошки продавам на WAF. По 4 лол. За нивото с 200 продадени  Mr. Green

Нивото с 200 продадени на УАФ е много приятно, защото ти ги отчета и всеки ден виждаш колко ти остава Wink Ама това 17-то е ееее Crazy

toky писали сме заедно. Като стигнеш до нивото ти пише "Трябва да продадеш 200 малки.....до сега си продал ........"
Колкото си продал от началото на играта ти ги отчита. Само на нивото можеш да видиш  Rolling Eyes
Иначе на Класирания, като отидеш на животни ли беше  newsm78 пише колко бебета си имал до сега, но не пише колко от тях си продал и колко си запазил Rolling Eyes

# 646
Ясно, аз се надявах някъде да го пише за да си знам още от сега Laughing

# 647
  • Sofia
Много съм зле!  ooooh!
Понеже нищо интересно не се случва докато чакам да станат 750 000 посетителя, реших да сменям продавачите, че не са ми от най-добритеи в суматохата си уволних ветеринаря без да искам.  Tired
Да ви казвам ли колко ме е яд или сами ще се досетите, сега пускам одити ама едва ли ще намеря същия, много съм загубена.  ooooh!

# 648
  • Пловдив
 #Crazy  Shocked  doh smile3532 Сега се сетих как като по-малка в Банско от зор в печката  да хвърлям листчета от дневника, за да не ми ги прочете сестра ми, в суматохата хвърлих и джобните си за 2 дена - 2 лв  newsm62 rotfImao rotfImbo tooth Smile smile3538

Ще си намериш, ама доста ще потърсиш, кофти ситуация, пожелавам ти наай ама наай-добрия ветеринар да си намериш, който може да съществува в играта... и след твоя да е моя  Joy

Погледни го от добрата страна - поне няма да ти е скучна играта скоро  Blush

# 649
Valeria, нали се оплакваше, че ти е скучно  Mr. Green
Майтапа настрана,ама аз вече не намирам свестни служители,появяват се някакви с надници под 10 и на одита са  Sick

# 650
  • София
toky - аз днес имах 9 без сърца по зоните, бяха си на паркинга и ресторанта.... та надявам се......
вече повече от 2  месеца май съм на това ниво, иде ми да се гръмна вече. Simple Smile))

а 200 продадени на уаф съм направила вече отдавна, до тук имам над 300 новордени, повечето от тях продадени.....

# 651
На мен ми се струва, че мондо екипа са решило да ни поизнервят напоследък. Прогнозата за време е просто супер нереална, не може две седмици дъжд  #Cussing out Служителите - мале, мале и при мен са все с под 10 лол надница и за нищо не стават, ама пък лоловете заминават, като ги назначаваш. Да видим до какво ще ни докарат. Аз вече съм решила да не вкарвам мондози.

# 652
Валерия  hahaha сега всички ще го дебнем -прясноуволнен ветеринар  Twisted Evil

И аз си изхвърлих по грешка един от гледачите, но това изобщо не може да се сравнява с твоята разсеяност  Joy

Слона е болен.

# 653
На мен ми се струва, че мондо екипа са решило да ни поизнервят напоследък.
Съгласна съм. И при мен е супер скапана прогнозата, а не помня да съм имала такава серия, с хубави дни обаче.

# 654
  • Варна
еми аз днес имах 4 родени и две за екарисажа Laughing без сърца, без нищо...явно при дъждовно време става при мене, но съм имала най-много 5 наведнъж до сега...явно съм доста нагла да искам да мина нивото само със 190 гадинки Laughing ама много скъпо в джунглата Sad ще събера пари за саваната и тогава ще накупя повече гадове, сега ми се свиди, само папагали купувам  Mr. Green

# 655
  • Sofia
На мене утре всички слонове ще са ми болни а на бас.  Mr. Green
И директора шитнах и вече трето раздаване на вестника всички са нелегални сделки дето изобщо такъв не ми трябва, дано до 12 успея да назнача някоя мижитурка.

# 656
Валерия, мнооого жалко за ветеринаря Confused

А иначе аз тъкмо минах нивото с ориксите Mr. Green Много съм доволна, че ми се наложи да купя само 5 бройки, а не 6. Сега съм сложила по три сърца на трите звезди и се надявам някоя от тях да направи нещо утре.

# 657
Стискам ви палци да се похвалите утре я с някой добър ветеринар , я с някой събитие  ... а дано и аз вече го мина това 29то че се заседях има няма 1-1,1/2 седмци  Mr. Green не се оплаквам , ама искам екшън да има.

# 658
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Стискам ви палци да се похвалите утре я с някой добър ветеринар , я с някой събитие  ... а дано и аз вече го мина това 29то че се заседях има няма 1-1,1/2 седмци  Mr. Green не се оплаквам , ама искам екшън да има.
Аз мога още днес да се похваля.... А утре ще отпия от елексира, на това да си имаш феички... Започва ново летоброене за мен от утре!!  Money Whistling Mr. Green Twisted Evil Mr. Green  Heart Eyes

# 659
  • София
 Sad Валерия, на теб днес не ти е ден Rolling Eyes и колелото и това. Дано следва хубаво след лошото Hug

Общи условия

Активация на акаунт