Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 4

• 33 381
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
върджинити каза, че в събота, неделя и вторник ще е слънчево, значи
пт - дъжд
сб - слънце
нд - слънце
пн - дъжд
вт - слънце

Благодарностите на нея   bouquet

# 631
  • Варна
ето нагледно, защото някой каза че има разлика между ясен и слънчев Peace

# 632
  • Столицата на "Второто българско царство"
БЛАГОДАРЯ!!!! newsm51

# 633
ето нагледно, защото някой каза че има разлика между ясен и слънчев Peace
Е има разбира се, как да няма.

# 634
Не мога да влезна в зоото  Confused явно пак нещо им правят.

# 635
  • София
И аз не мога да отворя сайта  Sad Дано по-бързо да го пуснат.

# 636
Оправи се  Grinning и си намерих изненадка вътре :
 06.03.2009
WAF реши да те окуражи в усилията, които полагаш за защита на животните и реши да ти отпусне безплатна доставка на храна. Среща в сектора за хранене на твоите животни, където можеш да направиш поръчка по твой избор.

Напълних си склада на кухнята , жалко че не можах да вдигна нивото малко , ама нищо, няма да съм алчна  Mr. Green

# 637
  • София
Имам 9 новородени........не е е чеснооооооо, само 1 по-малко...откачам вече......
Хем беше слънчево....някой не спомена ли, че на лошо време имат повече бебета.....
Утре ми е дъжд, чудя се да сложа ли по 3 сърца на клетките???? Или 2 дни подред няма да има много бебета....давайте събет, че само веднъж ще имам 6 допълнителни сърца..... Praynig Hug

# 638
  • София
А при мен още не се отваря  Sad

# 639
  • София
Аз нямам проблем, я си поизчистете кукитата, да не би в тях да ви е проблема.

# 640
Може и да ти се родят утре. Аз имах на единия ден 9 новородени, а на следващия 14. Така че опитай, може и да стане. Щом си стигнала до 9, ще имаш и повече. Grinning

# 641
  • София
да все някой ден ще имам Simple Smile))
а кват бях заспала глава в 2 като си го погледнах и си продадох новородените, а имаше двойка щрауси...тъкмо им бях построила клетка да купувам щрауси...и ги шитнах...бе мн съм зле....

абе за сега май няма да активирам сърцата...но си подредих наличните 3 на саваната, 2 на фермата...пък да видим....цяла седмица дъжд и студ ме чака...дано вземат че родят поне през това време....ама май моите повече се  плодят на ясно време....

# 642
Вчера 7 новородени, а днес 3. И само пилци. Вчера имаше и животни от саваната де. Прибрах си  ги. Само кокошки продавам на WAF. По 4 лол. За нивото с 200 продадени  Mr. Green

# 643
  • София
при мен саванените повече се плодят....

# 644
Нивото с 200 продадени на WAF не се ли активира когато стигнеш до него, или ако не къде мога да видя колко съм продала вече.

абе за сега май няма да активирам сърцата...но си подредих наличните 3 на саваната, 2 на фермата...пък да видим....цяла седмица дъжд и студ ме чака...дано вземат че родят поне през това време....ама май моите повече се  плодят на ясно време....

според мен продължавай да ги слагаш сърцата и стискай палци аз така правих всеки ден в продължение на месец и и повече.
Не искам да те отчайвам пожелавам ти още утре да ти се родят  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт