Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 4

• 33 366
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна, а по празниците в Ямбол
А мен кой ще ме целува, а Crossing Arms
 Mr. Green
Ами и аз мога по принцип!  Heart Eyes
Аз снощи си купих Феички за 1 месецц и веднага ми излезе че имам 6000 бонус от тях!
Вчера беше Петък, демек всеки петък д ачакам кутия, такава ли е логиката? Rolling Eyes

# 676
  • София
Аз съм на нивото с купуването на 3 двойки съблерог орикс. То хубу обаче вчера купих мъжки, а днес няма женски  newsm78 Защо така се получава. Всъщност има женски, но се продават само на черния пазар и търгът започва от 1 млн. а тази сума не виждам да я събера лесна, а камо ли три да купя. Ще си отвися тука дълго време. Иначе имам 26 новородени днес, от тях 3 от онези с мондосите ама пак не събирам достатъчно пари.

# 677
Не съм сигурна защо така се е получило, аз нямах проблеми с ориксите. Ако бързаш да купуваш сега орикс вземи от мъжките, ако не изчакай и погледни по-късно днес или утре, ще пуснат и женски.

# 678
Вече се пренадах на минаване в следващо ниво и натрите акаунта  Tired
Обаче имам печалба  Money 500 лол. Което се случва рядко.
Може утре да има подаръци за8-ми Март  Money Money Money

# 679
  • Пловдив
малее  Crazy каква е тая печалба, да не са пуснали опция за зоо-тото  Mr. Green Честити да са ти и със здраве да си ги похарчиш  Flutter

Angel_Dust, аз съм си мислела, че веднага почват да дават разни екстри тия облаци  Blush Човек винаги се надява на най-невъзможното  Laughing

# 680
Присмивай ми се  Crossing Arms Joy

И аз имам 2-ма регистрирани и нули в облаците.

# 681
Присмивай ми се  Crossing Arms Joy

И аз имам 2-ма регистрирани и нули в облаците.

А аз 5 и пак нули. Ебахти и облаците, не ме кефят хич  Crossing Arms

# 682
  • София
Писаха,че  има бъг при облаците и Понеделник ще видите резултатите от тази седмица Wink

# 683
  • Sofia
На търговете е така, може с дни да не се появи женска или мъжки, идеята е че като се появи обаче и чакащите са повечко става едно бясно наддаване.
Няма гаранция, че утре ще има, всичко е късмет работа.
Жу, не се оглеждай на черния пазар, освен ако нямаш още 2 излишни милиона за даряване.  Mr. Green
И моите облаци са много въздушни.  Whistling

На мен ми трябва Биволска Чапла мъжка, но феите не искат да ми подарят да им се незнае, няма да мога да си взема медала.

# 684
  • София
Valeria Аз пък имам 3 мъжки биволски чапли и нито една женска Crazy Да можех да ти да ти дам едно -две  Hug

Жу Купи в 1-2ч през нощта, тогава има Wink До следобяд се изчерпват бройките.Не взимай от Черния, ако си  Ок с репутацията.

# 685
Жу Купи в 1-2ч през нощта, тогава има Wink
Не е така. Не знам дали се отнася за всички животни по търговете, но за ориксите съм сигурна, че като ги пуснат им слагат време от около 30 часа за търга. Така че дори да ги пуснат в 1-2 през нощта сутринта ще са си още там. Друг е въпросът дали някой няма да се нареди преди теб и да трябва да наддавате, но случаят в момента е различен.

# 686
  • София
Жу Купи в 1-2ч през нощта, тогава има Wink
Не е така. Не знам дали се отнася за всички животни по търговете, но за ориксите съм сигурна, че като ги пуснат им слагат време от около 30 часа за търга. Така че дори да ги пуснат в 1-2 през нощта сутринта ще са си още там. Друг е въпросът дали някой няма да се нареди преди теб и да трябва да наддавате, но случаят в момента е различен.

Упс, сори  Blush Аз си мислех, че това ниво е с тези орикси

А кой са въпросните  newsm78 Къде да ги видя?

# 687
  • Sofia
Кети, в Саваната при бозайниците ако имаш празна клетка ще можеш да го видиш, продава се само на търговете и началната му цена е 400 000, мислех го за скъпо животно, но сега след толкова търга ми се вижда без пари.  Mr. Green

# 688
Здравейте! Simple Smile От днес и аз съм горд собственик на зоопарк. Все още много неща не са ми ясни за играта, но се опитвам да се справя. Искам да споделя с вас за моя парк. Днес следвах всички инструкции и от цялата работа съм с 2 коня и без пари. За да мина на следващо ниво трябва да си направя още една клетка с двойка животни. Та въпроса ми как да се снабдя с пари? Благодаря на всички!  bouquet

# 689
S.I.N. махни си лентичката.Забраниха ни ги  Wink

Общи условия

Активация на акаунт