Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 4

• 33 348
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Баси тъпото животно  Crossing Arms Еееее, не са прави с това ниво и то 3 двойки  Shocked Ауууу, как ще го преживея не знам  Mr. Green
Valeria ти за по колко пари ги купи  Rolling Eyes Раждат ли м..ка им, не може ли да купи човек 1 двойка и да се плодят Laughing

# 691
Кети, кое те притеснява? Аз го минах за седмица и нещо, не съм имала никакви проблеми, купих 5 животни по 400 000 и едно ми се роди Mr. Green

# 692
С.И.Н. Ти от всички животни в минифермата си взел най-скъпите  Mr. Green ако искаш си рестартирай зоото щом си почнал/а днес и си вземи примерно овце, кози ...кокошки
А за парите ще трябва да почакаш да дойде следващия ден , зоото се презарежда в 01.15 часа нощем.

# 693
Аз ще си махна лентичката,но кога и защо са ги забранили? Shocked

# 694
  • Столицата на "Второто българско царство"
С.И.Н. Ти от всички животни в минифермата си взел най-скъпите  Mr. Green ако искаш си рестартирай зоото щом си почнал/а днес и си вземи примерно овце, кози ...кокошки
А за парите ще трябва да почакаш да дойде следващия ден , зоото се презарежда в 01.15 часа нощем.
Съгласна съм,по-добре щом си още в началото да рестартираш.Построй си клетка за птици и зайци(примерно),защото са по-евтини.Гледай да следиш условията за преминаване на нивата и да не си пръскаш lol-овете за неща,които не са ти нужни в момента.
Ако имаш още въпроси,питай.Тук всички момичета са супер и винаги отговарят бързо и точно!!!

# 695
Хайде да видим утре дали ще ни изненадат и с какво Simple Smile

# 696
Сигурно няма да има подаръци  Crossing Arms.Аз за 1 март с такова нетърпение чаках да стане 1,15ч.,а нищо не ни подариха  Tired Mr. Green

# 697
  • София
за първи март беше ясно че няма да има, баба марта си е бг празник, а играта не е, нямаше да е честно спрямо другите....
за утре, също чесно казано леко се съмнявам Wink но дано....

# 698
 Joy ние по женски ще си се надяваме тайно , ама дано и мъжете намажат покрай нас  Joy

# 699
Аз ще си махна лентичката,но кога и защо са ги забранили? Shocked

Татти администратора на сайта ни ги забрани

# 700
Момичета към кого да се обърна,за да помоля да включите и моя зоопарк в новата темичка?
www.bbengi.mondozoo.com

# 701
Момичета към кого да се обърна,за да помоля да включите и моя зоопарк в новата темичка?
www.bbengi.mondozoo.com

Тия дни Ангелчето ще направи нова тема и ще те включи  Wink

# 702
  • София
Аз ли???? Laughing Outta Joint Crazy Laughing
Valeria ги прави по-хубаво темичките .... JoyJoyJoy

# 703
  • София
Хайде да видим утре дали ще ни изненадат и с какво Simple Smile

А, утре...аз от както го играя тоя зоопарк само една вечер, не съм била в 1.00ч на компютъра -на Нова година  Mr. Green Зарибена съм тотално hahaha
Ще ви изклюкам среднощно има ли, няма ли изненади  Mr. Green

# 704
Както предполагам,вече видяхте,че не ни поздравиха за празника! Mr. Green
Приех мисия за двойка Сурикат,но замалко не ми стигнаха паричките,за да купя и двете днес... ConfusedНооо,важното е,че ще ми излязат само 1400! Mr. Green
Мисля си,когато мина това ниво и докато чакам сребърен медал за следващото и "пустите" 10 новородени,да събирам пари,за да построя всички магазини,че сега са ми много малко! EmbarassedЩе ви помоля да ми погледнете зоо-то и да изкажете мнение! Hug
http://alice8.mondozoo.com

Общи условия

Активация на акаунт