Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 4

• 34 909
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Аз постоянно сменям продавачката, но все удрям на камък. Другите служители горе долу ги натамъних, има оЩе какво да се желае, но ме е страх да не стане работата "от трън, та на глог" и за сега Ще ги оставя така.

# 451
Намали с 1 лол билета и утре пусни одит. Животните под картата са ти със зелена стрелка нагоре, нали?

# 452
Код:
аммм
март месец е празник само за Бг ... :) не знам Мондолино дали има такива "регионални" права :)
Напомни ми за един случай де чух - един търговец купил мартеници и бегал по Сърбия да продава...   

8-ми март е международен празник.

Мда. Международен е.

Визирах мартениците т.е. 1 март. Simple Smile За тва споменах за случая с търговеца Wink
иначе... едва ли някой не знае за 8ми -)

# 453
Да, ама 8-ми е само женски Whistling

# 454
е да съм го спорил ? Whistling  Joy

някой дали знае колко е макс боря на видове животни от вид при 4 ниво на зона и 2 клетка? Simple Smile че не ми се иска да ми засветка - имат доста животец в себе си...

по логика, требе да е 15 ама...  на 11 светка при 3 ниво и 2ро на клетка

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 22:11 от Gibel

# 455
Намали с 1 лол билета и утре пусни одит. Животните под картата са ти със зелена стрелка нагоре, нали?
Да, Дуци, със зелена стрелка нагоре са, всеки ден купувам животни от мисиите и за това имам от един вид по няколко двойки, но така ми излизат по4ти без пари, само за клетки се охар4вам Peace

# 456
  • Sofia
е да съм го спорил ? Whistling  Joy

някой дали знае колко е макс боря на видове животни от вид при 4 ниво на зона и 2 клетка? Simple Smile че не ми се иска да ми засветка - имат доста животец в себе си...

по логика, требе да е 15 ама...  на 11 светка при 3 ниво и 2ро на клетка
Аз по 5 от вид слагам, иначе светкат.

# 457
Според мен зависи и от вида на животните, дали са редки или разпространени. Иначе и аз гледам да не слагам повече от 10 животни от вид.

# 458
  • Варна
мен ми дойдоха много пилците Confused

а ся ми кажете кое ми е в повече Rolling Eyes клетката ми е ниво 2 newsm78

иначе днес имам 2 нови и 2 трупясани  Tired поне един хомяк ми спечели сребърен рекорд за живот  Sunglasses

намерих си зелен продавач за зоомагазина 
и приличен продавач за бара, с едно обучение от 7500 преговорите му станаха зелени, утре ще го науча и да продава Laughing
и бабиер си намерих със зелено на продажби и синьо на производство...трябва да я пробвам и нея с едно обучение  Thinking
остана само готвача #2gunfire
е и от ветеринаря има какво да се желае откъм наблюдение , ама и мен ме е страх да не попадна на по-некадърен, та за сега ще го оставя Rolling Eyes

следват ми 3 дъждовни дни...ръгнах 3 сърца на паркинга и по едно на мед и зоо, да видим утре Whistling

Последна редакция: пт, 27 фев 2009, 02:35 от Virginity

# 459
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Имаме подобрения в играта, видяхте ли ги?

Чудя се обаче, като приплъзгвам мишката над това да видя колко животни има, забелязвам едно новичко червено като катинарче.. преди него пише 15.. какво ли значи това?

# 460
Умрях да се смея  Joy Саша какво ми спретнала Simple Smile
Когато беше малък, Саша змията слушаше старите хипи парчета и ги пееше с Едуард по амазонските брегове.
В прилив на носталгия, Саша се заключи в озвучителната зала и запя, ... доста фалшиво..., старите парчета по високоговорителите на зоопарка.
Това не бе по вкуса на посетителите, които предпочитаха Саша да си пее шлагерите някъде дълбоко скрит в джунглата.
Зоопаркът ти губи привлекателност за деня, дори и да са забелязани доста посетители, които се обаждат по GSM-ите си - със сигурност феновете, които са искали и приятелите им да послушат!

# 461
  • Пловдив
аз нямам никакви подобрения  newsm78 може би е само за премиумите ...
Иначе за пръв път продадох 2 фазана на черния пазар, понеже ми бяха по 6 от пол, та веднага ме хванаха гаднярите  Crossing Arms не знам още как ще се отрази, нищо не пишеше... ама какво да ги правя като няма опция евтаназиране или продай на уаф  Rolling Eyes

# 462
Умрях да се смея  Joy Саша какво ми спретнала Simple Smile
Когато беше малък, Саша змията слушаше старите хипи парчета и ги пееше с Едуард по амазонските брегове.
В прилив на носталгия, Саша се заключи в озвучителната зала и запя, ... доста фалшиво..., старите парчета по високоговорителите на зоопарка.
Това не бе по вкуса на посетителите, които предпочитаха Саша да си пее шлагерите някъде дълбоко скрит в джунглата.
Зоопаркът ти губи привлекателност за деня, дори и да са забелязани доста посетители, които се обаждат по GSM-ите си - със сигурност феновете, които са искали и приятелите им да послушат!

Радвам се, че не съм сложил говорители в амазонската джунгла =))))
Вече мога да купувам Хипопотами Simple Smile) на 25% отключва РАЗПРОСТРАНЕНИЕ ЖИВОТИНИ. Чакам хипопотамче =)

Имаме подобрения в играта, видяхте ли ги?

Чудя се обаче, като приплъзгвам мишката над това да видя колко животни има, забелязвам едно новичко червено като катинарче.. преди него пише 15.. какво ли значи това?

Дай да го видя кат картинка, плс! Не виждам нищо ново около мойте ...

Последна редакция: пт, 27 фев 2009, 10:12 от Gibel

# 463
  • София
Аз днес минах най-накрая на 38 ниво - сега ще си чакам да ми се народят разните му животни.

ESTRELA  Mr. Green тая Саша голям образ.
Virginity мойте птици всички са по 5 от пол и са ок, зоната ми е на 1 ниво  newsm78

# 464
  • Sofia
И аз нямам подобрения.
Днес обаче богатия бизнесмен ми подари поредния слон от черния пазар, доволно събрах 5 двойки, ще  пробвам после нагло да вдигна билета на 50, дано мине.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт