Отговори
# 225
Момичета,много сьм горда да сьобщя ,че днес следобед Линката роди своя син - 3 кг и 300 грама.

Честито на щастливата мама ,тате Ники много да се гордее с хубавеца ,а кака Беси да помага и да го гушка най-много.

# 226
Ихааа, днес след малко затишие пак заваляха бебоци Grinning

ЧЕСТИТ СИН НА ЛИНКАТА, ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ!

# 227
Честити на Линката(Поля).Току що получих смс от нея,че са добре със Свилен .Родила е нормално в 14.45 бебето е 51см,тежи 3.300 както е писала Кремена.Всички имаме поздрави от нея.

Мерси на всички за топлите думи и стиснатите палци,пък ако малчо реши до петък да се запознаем,нямам нищо против  Heart Eyes

# 228
Момичета, днес моята дружка от Ст. Загора Elista, която почти не пишеше, но е от февруарките е родила момченце - 3500гр, секцио. Пише, че е много сладко бебето, тя още е под упойка. Да и е честит малкия сладурко, да е жив и здрав, да расте умно, послушно и щастливо дете за радост на цялото семейство!!!   smile3525  newsm32  smile3501

Мерси на всички за пожеланията!!!
Честито и на Линката!  newsm51

# 229
  • София
Ееееее,много нови бебета си имаме!Да са живи и здрави и много да радват своите родители!Честито!!!

Прити,едно огромно ЧЕСТИТО и на теб!!!Желая ти безпроблемна,лека бременност и прекрасно бебче през октомври!Сигурна съм,че ти предстоят само хубави моменти и положителни емоции!  bouquet

Аз също все още се търкалям с корем.Вчера бях на консултация и имам 1,5 см. разкритие.Контракции-все още не знам какво е това чудо....дано ги усетя скоро! PraynigНямам търпение вече да се срещна с бебчо.

# 230
Честити бебчета на Йоли, Жълтия ламтурник, Дики и Линката! Да са живи и здрави, големи да пораснат, умни, хубави и добри!!! Сега да хапват и да пълнят памперсите, да са кротички и да нямат колики  Laughing !!!
  Да взема и аз да се отчета, че от през нощта само чета. Ние я караме трудно с коликите - будуваме нощем /от 12.00 до 04.00/, сега "напипах", че еспумизана му действа след кърмене и се надявам тази нощ да е по-спокойна, а и аз днес подремнах, та съм "заредила батериите".
Много се радвам за теб ПРИТИ  newsm51 - леко и безпроблемно бременеене и живо и здраво бебе през октомври, мила!!!
Фокси, не остана - утре ще сте в пълен комплект, щом си взимате и Насенцето, но ще ти е и доста трудно с двете джудженца.
Силве, много са ви сладки дечицата - пу-пу, да са ви живи и здрави!!! Боянчо е много грижлив  Laughing

# 231
Имаме си още едно бебе днес. Радвам се да ви пиша, че K_penkova е родила днес своя син в 15.35, който тежи 3450гр. и е висок 51 см. Да е жив и здрав големия юнак и да има много щастливо детство.

# 232
ЗДРАВЕЙТЕ!

МИНАВАМ САМО ДА СЪОБЩЯ ЗА ЩАСТЛИВАТА НОВИНА ЗА ЛИНКАТА И НЕЙНИЯ СИН СВИЛЕН, НО ВИЖДАМ ЧЕ СТЕ МЕ ИЗПРЕВАРИЛИ!
ИМАТЕ ПОЗДРАВИ ОТ НЕЯ. ТЯ Е ДОБРЕ!

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ГУШНАЛИ ВЕЧЕ РОЖБИТЕ СИ!

Ние се кърмим и спим, но сега имам малко домакинска работа за вършене и разбира се - ЦЕДЕНЕ!

# 233
Бреййййй че бебепорой днес Mr. Green
Да са честити синчетата на К.Пенкова и Елиста,  да са много здрави и щастливи
а и Ирисчето трябва да е родила днес, така че ще продължават да се увеличават.
А Калина за март се стягаше Simple Smile, при всички има някаква развръзка, накрая май сама ще си кютам с голямото шкембе  Tired Mr. Green

# 234
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА К.ПЕНКОВА И ЕЛИСТА!

# 235
  • София
здравейте, февуарки
аз съм една от вас. През цялата си бременност ви четях, но заради разни причини не писах. Надявам се, че ще ме приемете във вашата група и във "вече родени". На 13.02 се роди нашето съкровище Михаела - 3660/51, нормално раждане в Клиниката на Щерев. От вчера сме си вкъщи и съм ужасно щастлива и притеснена как ще се справям.

# 236
оууу, пак е настанал бебевалеж, докато стигна да пиша!
Честити рожби на Фи, Цвети Берова, Лори, нашата близкоизточна представителка Йолиии, Дики, Ламтурничето, Линката, Елиста, К.Пенкова и МРМ!
дано да бъдат здрави и да имат щастливо детство!

на мамитата - бързо възстановяване!

ииии - Притиииии, душицо златнаааа, стискам палци много силно всичко да върви по мед и масло и октомври месец да си имаш една прелестна везничка - добричка, здрава и мноооого щастлива с мама и тати!

благодаря на всички, отзовали се за Колийф - купихме ги и сега даваме, но продължавам с еспумизана отвреме-навреме и биогая 1 път на ден. всъщност след като проучих нещата, се оказва, че трите средства са с доста различно действие, дължащо се на състава им: колийф съдържа ензим (лактаза, разграждаща лактозата - млечната захар, основен виновник за коликите), еспумизан съдържа симетикон, който по физичен път "разбива" големите газови образувания и спомага за по-бързото им извеждане от тялото, а биогая е с лактобацили - бактерии, които да подобрят и стимулират несъвършената микрофлора на бебешкото стомахче и черва. трите в комбинация би трябвало да се допълват много добре. и мисля, че при нас действа - тази нощ малката не се е будила за нощно хранене и пръхтенето й от коликите е било доста малко (татко й спа при нея, че да се наспя по-добре аз).
искам да питам опитните мами - как ви се струва това, че бебето се изхожда основно в първата половина от деня? при мен малката едва ли не препълва пампите до обяд, а след това пуска по съвсем малко ако, но пък за сметка на това пишка повече във втората половина от деня. нормално ли е такова "зониране" на изхожданията?
с оригването - абе нямаме сериозен проблем, щото моята е лакома и се нахвърля на гърдата. даже аз се притеснявам повече от това, че заради лакомията гълта много въздух, прави почивки, "кара се" на цицата, дави се. започнах да я вдигам по средата на кърменето, за да се оригва. а дори и да се е оригнала след хранене, понякога връща малко кърма в леглото, а може да се дооригне и дори след ставане от сън. май единственото, което досега е показало ефект за овладяване на моя рефлекс на бързо потичане на кърмата е изцеждането на ок.15-20мл преди кърмене. обаче, пък малката става ужасно нетърпелива, а и гърдите ми пак се травмират от цеденето, никак не е приятно. оказа се, че позата "ездач", за която бях писала по-назад й е много изтощителна на моята беба.
Раде, само не се притеснявай - адреналинът не ти е добър приятел, когато трябва да се прави разкритие и да се напъва! те щом и лекарите те познават и знаят за какво става дума - още по-добре! стискам палци!
Фоксунчееее, най-накрая ще сте четирима - лелеее, каква ли радост е, какво ли чудо!!!
ух, айде стига от мен - егати романа спретнах...

# 237
Qnush би ли споделила къде намери чая от малинови листа и на коя фирма е, че аз вече сигурно съм питала в над 10 аптеки и ме гледат като извънземно, а ми казаха че много помагал за кърмата. А аз нали зобам сега всякакъв зарзават и хапчетии само и само да я увелича тази кърма та ми се иска да опитам и с чая   bouquet

PIS74f- малиновите листа ги има по дрогериите и по билковите аптеки. Аз лично не съм купувала, моите бяха от градината на село. Дано да намериш.

# 238
  • в сърцето на един мъж...
Честито на новите мами, да са им живи и здрави бебоците!
Фокси, супер новинка! Надявам се скоро да видим и твоите момчета в снимките на първа страница Wink

# 239
Ааааа, много бебета днес - Честито на всички мами   bouquet
червенушке Христов даде ли ти свещичка за да си спестиш утре клизмата?
Фокси споко за ушенцата  Peace  Анди беше с дясно ушенце като на дяволче - издърпано нагоре и заострено. Сега се оформи самичко и стана като другото нормално. А и товойте момчета са още мънички - трябваше по план да са още на топличко в теб.

Ох, нямам настроени да пиша  Sad и аз като мартеничка вече немам нерви с тази моя ненурмална гърда ...
Незнам вече кво да я правя  smile3514

Общи условия

Активация на акаунт